- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Mutsuzsaniz ve karar verdiyseniz bundan sonrasına bakın çocuklar bir şekilde büyüyecek ve siz yalnız kalacaksınız bu nedenle en iyisini kendiniz için siz bilirsinizEvet Arkadaslar artik olmuyor. Ziyadesiyle bitmis bir Evlilik. Cok mutsuzum. 2,5 Yildir bana cinsel Anlamda dokunmadi. Bundan 1,5 Yil önce öpmeye calistigimda kendini geri cekti. Esim hayatinin sonuna kadar böyle yasayabilir ama bana yetmiyor.
Birkac ayda bir cok siddetli kavgalarimiz oluyor ve bunlar cocuklarin yaninda meydana geliyor.
Birbirimizi cok severken bu duruma nasil geldik anlamadim. Iki cocugum var 2 ve 4 Yasinda. Onlari babalarindan ayiracagim diye cok üzgünüm. Cünki Sehir degistirecegiz. Her haftasonu gelinecek yol degil. Sonra gelecekle ilgili cok korkularim var. Annemler bana cocuk bakiminda destek olmazlar. Üstesinden gelebilecek miyim tekbasina?
Cocuklugumdan kalan yalnizlikla ilgili travmalarim var. Yalnizliktan cok korkuyorum. Gelgelelimki cocuklarim varkende hayatima körü körüne birini alamam. 35 yasindayim. Bu saatten sonra dogru adam cikacakmi karsima?
Cocuklarima haksizlikmi yapiyorum, onuda düsünmüyorum degil. Tam bir Duygu muammasi icerisindeyim. Benim yerimde olsaniz sizde ayrilirmiydiniz?
Biz müneccim değiliz anlatmadığınız sürece anca görünen kadar yorum yapabiliriz. Şu yazdıklarınıza bakarak söyleyebiliriz ki sorununuzun çözümü içeride yani siz de. Dışarıdan gelen hiçbir sevgi sizin bu kırgınlıklarınızı kapatmaz , yalnızlığınıza çare olmaz.Arkadaslar Konu Erkek degil ben size neresinden basliyayim anlatmaya? Yapayalniz büyüdüm ben Annem sacimi bile oksamadi hic benim. Arkadasim olmasina bile izin vermedi. Nezaman biriyle arkadaslik etsem araya girip kötü etti. Kuzenlerim bile hep yok sayfi annemi sevmedikleri icin. Kocaman bir yalnizlik icinde büyüdüm. Ve cok daha kötü seyler yasadim.Neden insanlarin travmalari oldugunu ve bu yüzden sizin kadar saglikli düsünemeyeceklerini kabul etmiyorsunuz?
Saçımı biri okşasın diye hayattan beklenti içinde olmamalısınız. Kendi saçınızı kendiniz okşayın. Koskoca kadınsınız annesiniz. Travmalarınız varsa destek alabilirdiniz. Travmam var saçımı okşayacak birini arıyorum demek de ne bilimArkadaslar Konu Erkek degil ben size neresinden basliyayim anlatmaya? Yapayalniz büyüdüm ben Annem sacimi bile oksamadi hic benim. Arkadasim olmasina bile izin vermedi. Nezaman biriyle arkadaslik etsem araya girip kötü etti. Kuzenlerim bile hep yok sayfi annemi sevmedikleri icin. Kocaman bir yalnizlik icinde büyüdüm. Ve cok daha kötü seyler yasadim.Neden insanlarin travmalari oldugunu ve bu yüzden sizin kadar saglikli düsünemeyeceklerini kabul etmiyorsunuz?
İleride başka sorunları da çocuklarınız yaşayacak yalnız bu kafayla giderseniz onun farkında mısınız? Saçınızı okşayan sevgili eş olmasını istemeniz normal ama şu an siz iki insanın hayatının en önemli yaşlarında anneliğini yapıyorsunuz. Onların da bambaşka sorunlar yaşamasını istemezsiniz herhalde. Sorunlarınızı çözmeye gayret edip daha sağlıklı bir düşünce yapısına kavuşmaya bakmalısınız bir an önce.Arkadaslar Konu Erkek degil ben size neresinden basliyayim anlatmaya? Yapayalniz büyüdüm ben Annem sacimi bile oksamadi hic benim. Arkadasim olmasina bile izin vermedi. Nezaman biriyle arkadaslik etsem araya girip kötü etti. Kuzenlerim bile hep yok sayfi annemi sevmedikleri icin. Kocaman bir yalnizlik icinde büyüdüm. Ve cok daha kötü seyler yasadim.Neden insanlarin travmalari oldugunu ve bu yüzden sizin kadar saglikli düsünemeyeceklerini kabul etmiyorsunuz?
bende de tam tersi benim duygum bitmiş eşime karşı ve korkudan söylüyemiyorum üzülecek diye iki çocuğum var eşim beni seviyor ama ben sevemiyorum malesef ne yapıcam bilmiyorum hayat ne garip değil miEvet Arkadaslar artik olmuyor. Ziyadesiyle bitmis bir Evlilik. Cok mutsuzum. 2,5 Yildir bana cinsel Anlamda dokunmadi. Bundan 1,5 Yil önce öpmeye calistigimda kendini geri cekti. Esim hayatinin sonuna kadar böyle yasayabilir ama bana yetmiyor.
Birkac ayda bir cok siddetli kavgalarimiz oluyor ve bunlar cocuklarin yaninda meydana geliyor.
Birbirimizi cok severken bu duruma nasil geldik anlamadim. Iki cocugum var 2 ve 4 Yasinda. Onlari babalarindan ayiracagim diye cok üzgünüm. Cünki Sehir degistirecegiz. Her haftasonu gelinecek yol degil. Sonra gelecekle ilgili cok korkularim var. Annemler bana cocuk bakiminda destek olmazlar. Üstesinden gelebilecek miyim tekbasina?
Cocuklugumdan kalan yalnizlikla ilgili travmalarim var. Yalnizliktan cok korkuyorum. Gelgelelimki cocuklarim varkende hayatima körü körüne birini alamam. 35 yasindayim. Bu saatten sonra dogru adam cikacakmi karsima?
Cocuklarima haksizlikmi yapiyorum, onuda düsünmüyorum degil. Tam bir Duygu muammasi icerisindeyim. Benim yerimde olsaniz sizde ayrilirmiydiniz?
Bekara boşanmak kolay derler ama bu gerçekten sıkıntılı bir durum. eşiniz sonsuza kadar böyle yaşayabilir demeseniz evlilik terapisti önerirdim ama sanırım o kafasında bitirmiş zaten çoktan. yoksa çözüm bulmaya çalışırdı diye düşünüyorum ben.Evet Arkadaslar artik olmuyor. Ziyadesiyle bitmis bir Evlilik. Cok mutsuzum. 2,5 Yildir bana cinsel Anlamda dokunmadi. Bundan 1,5 Yil önce öpmeye calistigimda kendini geri cekti. Esim hayatinin sonuna kadar böyle yasayabilir ama bana yetmiyor.
Nasil bulabilirimki bunun cevabini. Kendisi cocuklardan vakit kalmadigi icin olmadigina cok emin.Kocaniz sizi mi arzulamiyor? Baska kadinlara ilgisi var mi? Yoksa tercihleri mu farkli? Tibbi bir sorunu mu var? psikolojik destege mi ihtiyaci var? Nolmus bu adama 2,5 yildir boyle. Kesin cevabi bulabildiniz mi?
bence oncelikle kesin cevabi bulun.
Ne alakası var çocuklardan vakit kalmamasıyla?? hadi diyelim ilk aylar öyle olabilir ama yine de hiç olmaz diye bişey yok,istedikten sonra bir şekilde vakit yaratılır, ha belki hergün olmaz da hafta 1 olur 2 olur ama olur yani,çocuklar hiç uyumuyolar mı zombi gibi geziyolar mı bütün gece? Eşinizin hayatında biri yoksa da cinsel tercihleri farklı bence.Nasil bulabilirimki bunun cevabini. Kendisi cocuklardan vakit kalmadigi icin olmadigina cok emin.
Henüz kocanızla boşanmadan yeni birini düşünmek yapacağınız en son şey olsun. Siz zaten zor bir süreçten geçmişiniz. Bize yazmak belki kolaydır. Ama yaşayan için çok daha zor.Lütfen kendinizi toplayın. En azından çocuklarınız için bunu yapın. Yapamam denilen her şey mecbur kalınınca öyle bir yapılıyor ki. Gayet de kendiniz bakabilirsiniz çocuklarınıza. Ama önce kendinizi toplayın. Siz güçlü olun ki çocuklarınıza da dayanak olasınız. Boşanmak demek babalarını kaybedecekler anlamına gelmez. Babaları da ilgilenir. Ama siz daha çok yalnız kalmaktan korkar gibisiniz. Önce bir düzen kurup huzura kavuşsun, çocuklarınızın düzenini kurun daha sonra düşünürsünüz başkalarını.Evet Arkadaslar artik olmuyor. Ziyadesiyle bitmis bir Evlilik. Cok mutsuzum. 2,5 Yildir bana cinsel Anlamda dokunmadi. Bundan 1,5 Yil önce öpmeye calistigimda kendini geri cekti. Esim hayatinin sonuna kadar böyle yasayabilir ama bana yetmiyor.
İlişkinizde tek sorun cinsellik mi ? Esinix çocuklarınızla ilgileniyor mu size karşı mesela topluma sizinle giriyor mu ? Sizinle ilgili mi ?Evet Arkadaslar artik olmuyor. Ziyadesiyle bitmis bir Evlilik. Cok mutsuzum. 2,5 Yildir bana cinsel Anlamda dokunmadi. Bundan 1,5 Yil önce öpmeye calistigimda kendini geri cekti. Esim hayatinin sonuna kadar böyle yasayabilir ama bana yetmiyor.
Eşinizin maddi durumu çok iyiyse niye kirada oturuyorsunuz?Kiralik. Aslinda evimi cok seviyorum. Düzenim var burada ama tekbasima ne yaparim nasil yaparim. Ailem uzakta. Cocuklarimida benimle beraber kocaman bir yalnizligami mahkum edeyim?
Yani bence de hic firsat olmadigi bir Bahane. Ancak cocuklar benimle beraber uyuduklari icin yatagimiz ayri. Yinede bunca cocuklu cift birsekilde yapiyorsa bizde de olabilir bence.Ne alakası var çocuklardan vakit kalmamasıyla?? hadi diyelim ilk aylar öyle olabilir ama yine de hiç olmaz diye bişey yok,istedikten sonra bir şekilde vakit yaratılır, ha belki hergün olmaz da hafta 1 olur 2 olur ama olur yani,çocuklar hiç uyumuyolar mı zombi gibi geziyolar mı bütün gece? Eşinizin hayatında biri yoksa da cinsel tercihleri farklı bence.
Dini sebeblerden dolayi faize bulasmak istemedik.Eşinizin maddi durumu çok iyiyse niye kirada oturuyorsunuz?
Komşunun kocasına hallenmek dinen caiz midir? Bilmediğimden soruyorum.Dini sebeblerden dolayi faize bulasmak istemedik.
Artik topluma pek girmez olduk. Cocuklari ayri ayri gezdiriyoruz. Nezaman ailecek bir plan yapsa biryere gidelim diye, sürekli sorun cikariyor herseye söyleniyor stress yapiyor. Bende artik tekbasima plan yapiyorum cocuklarla genelde. Cocuklarla cok olmasada ilgileniyorİlişkinizde tek sorun cinsellik mi ? Esinix çocuklarınızla ilgileniyor mu size karşı mesela topluma sizinle giriyor mu ? Sizinle ilgili mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?