Bosanmaya karar verdim

Mutsuzsaniz ve karar verdiyseniz bundan sonrasına bakın çocuklar bir şekilde büyüyecek ve siz yalnız kalacaksınız bu nedenle en iyisini kendiniz için siz bilirsiniz
 
Biz müneccim değiliz anlatmadığınız sürece anca görünen kadar yorum yapabiliriz. Şu yazdıklarınıza bakarak söyleyebiliriz ki sorununuzun çözümü içeride yani siz de. Dışarıdan gelen hiçbir sevgi sizin bu kırgınlıklarınızı kapatmaz , yalnızlığınıza çare olmaz.
 
Saçımı biri okşasın diye hayattan beklenti içinde olmamalısınız. Kendi saçınızı kendiniz okşayın. Koskoca kadınsınız annesiniz. Travmalarınız varsa destek alabilirdiniz. Travmam var saçımı okşayacak birini arıyorum demek de ne bilim
 
İleride başka sorunları da çocuklarınız yaşayacak yalnız bu kafayla giderseniz onun farkında mısınız? Saçınızı okşayan sevgili eş olmasını istemeniz normal ama şu an siz iki insanın hayatının en önemli yaşlarında anneliğini yapıyorsunuz. Onların da bambaşka sorunlar yaşamasını istemezsiniz herhalde. Sorunlarınızı çözmeye gayret edip daha sağlıklı bir düşünce yapısına kavuşmaya bakmalısınız bir an önce.
 
Merhaba..
Konunuzu okudum ve sizin adınıza üzüldüm..
Yorumlardan önceki konunuzun ihtiva ettiği mevzuyu da anladım.
Her şeyden önce bu sevgi açlığı için bir uzamandan yardım almayı deneseniz ve daha sonra yolunuza baksanız çok daha sağlıklı olur gibime geliyor.
Eğer eşinizi ikna edebilirseniz birlikte alın bu yardımı belki de evliliğinizi yoluna koyabilir ve bu sorunlarınızı çözebilirsiniz.
Dert paylaşmak bir yere kadar ama burada her kafadan farklı bir ses çıkar ve dert paylaşmaktan öte derdinize ruhsat dertler de ekleyebilirsiniz.

O yüzden bence en önce psikolojik bir destek almanız ve kendi ayaklarınız üzerinde durabilir hale gelmeniz.
Bir şeyleri yoluna koymaya önce kendinizden başlayın.

ALLAH yardımcınız olsun..
 
bende de tam tersi benim duygum bitmiş eşime karşı ve korkudan söylüyemiyorum üzülecek diye iki çocuğum var eşim beni seviyor ama ben sevemiyorum malesef ne yapıcam bilmiyorum hayat ne garip değil mi
 
Bekara boşanmak kolay derler ama bu gerçekten sıkıntılı bir durum. eşiniz sonsuza kadar böyle yaşayabilir demeseniz evlilik terapisti önerirdim ama sanırım o kafasında bitirmiş zaten çoktan. yoksa çözüm bulmaya çalışırdı diye düşünüyorum ben.
korkularınız konusunda çok haklısınız üstesinden gelmek için bir profesyonelden yardım alabilirsiniz.
çocuklarınıza haksızlık yapmıyorsunuz çünkü anne babanın birbirini sevmediği bir evlilikte büyümek çocukların kafasında oluşan evlilik algısını bu yönde şekillendirebilir. ve bir çocuk için çok zordur bunu görerek büyümek. büyüdüklerinde 2li ilişkilerinde nasıl davranacaklarını, kimleri eş seçeceklerini anne-baba figürlerinden öğrenirler.

aynı zamanda kendinizi de düşünmelisiniz bunun için kendinizi asla suçlu hissetmeyin. kimse istemediği,sevilmediği bir ilişkide olmaya zorlamamalı kendini
 
Kocaniz sizi mi arzulamiyor? Baska kadinlara ilgisi var mi? Yoksa tercihleri mu farkli? Tibbi bir sorunu mu var? psikolojik destege mi ihtiyaci var? Nolmus bu adama 2,5 yildir boyle. Kesin cevabi bulabildiniz mi?
bence oncelikle kesin cevabi bulun.
 
Kocaniz sizi mi arzulamiyor? Baska kadinlara ilgisi var mi? Yoksa tercihleri mu farkli? Tibbi bir sorunu mu var? psikolojik destege mi ihtiyaci var? Nolmus bu adama 2,5 yildir boyle. Kesin cevabi bulabildiniz mi?
bence oncelikle kesin cevabi bulun.
Nasil bulabilirimki bunun cevabini. Kendisi cocuklardan vakit kalmadigi icin olmadigina cok emin.
 
Nasil bulabilirimki bunun cevabini. Kendisi cocuklardan vakit kalmadigi icin olmadigina cok emin.
Ne alakası var çocuklardan vakit kalmamasıyla?? hadi diyelim ilk aylar öyle olabilir ama yine de hiç olmaz diye bişey yok,istedikten sonra bir şekilde vakit yaratılır, ha belki hergün olmaz da hafta 1 olur 2 olur ama olur yani,çocuklar hiç uyumuyolar mı zombi gibi geziyolar mı bütün gece? Eşinizin hayatında biri yoksa da cinsel tercihleri farklı bence.
 
Henüz kocanızla boşanmadan yeni birini düşünmek yapacağınız en son şey olsun. Siz zaten zor bir süreçten geçmişiniz. Bize yazmak belki kolaydır. Ama yaşayan için çok daha zor.Lütfen kendinizi toplayın. En azından çocuklarınız için bunu yapın. Yapamam denilen her şey mecbur kalınınca öyle bir yapılıyor ki. Gayet de kendiniz bakabilirsiniz çocuklarınıza. Ama önce kendinizi toplayın. Siz güçlü olun ki çocuklarınıza da dayanak olasınız. Boşanmak demek babalarını kaybedecekler anlamına gelmez. Babaları da ilgilenir. Ama siz daha çok yalnız kalmaktan korkar gibisiniz. Önce bir düzen kurup huzura kavuşsun, çocuklarınızın düzenini kurun daha sonra düşünürsünüz başkalarını.
 
Herkes bosanabilir bunda bisey yok ama daha cocuklari yaparken bile cinsellik sadece cocuklari yapmak icin oldu diyorsn.. yani sonrada cocuklarin icin evliligi yurutmekten bahsetmissin..bir zamanlar yolunda olsa sonradan kotu gitse ok dicemde evliliginiz hic iyi gitmemis zaten.. buna ragmen 2 cocuk yapmissiniz.. hadi olan olmus..yani bu kadara duygusal ve cinsel acliktada gozunun baskasina kaymasinida hic garipsemedim ben sahsen..kocan sana sahip cikmadigi icin yanlis sende zorla cocuk yaparak ve sonrada cocuklarim icin bahanesine siginarak evliligii devam ettirdigin icin. Bence bir an once bosan daha fazla mutsuz olma, kendi iyiligin icin..
 
İlişkinizde tek sorun cinsellik mi ? Esinix çocuklarınızla ilgileniyor mu size karşı mesela topluma sizinle giriyor mu ? Sizinle ilgili mi ?
 
o kadar uzun zaman cinsellik olmaması çok anormal

Belki bir hastalığı var doktora gitmeli öncelikle ikna edebilirseniz edin.

Ya da hayatında başka biri mi var diye düşündüm.

Ne iş yapıyor ? Ayrılsanız nafaka öder mi ? Siz çalışıyor musunuz? Düzenli bir geliriniz var mı ?
 
Ben çocuk olmadan evvel amann boşa gitsin diyordum.
Ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok zorlanacaksınız.
Neden çocukları biraz daha büyütüp , öyle postalamıyorsunuz ? En azından küçüğü 4 yaşına gelsin. Çocuk olmasa bir salise durulmaz ama çocuk varsa bence fedakarlığa devam etmelisiniz. Sonrasında boşanıp, iş hayatınıza devam edebilirsiniz.
 
Yani bence de hic firsat olmadigi bir Bahane. Ancak cocuklar benimle beraber uyuduklari icin yatagimiz ayri. Yinede bunca cocuklu cift birsekilde yapiyorsa bizde de olabilir bence.

Cinsel tercihinin farkli oldugunu sanmiyorum.benden önce cok kiz arkadaşlari olmus alman rus filan herseye doymus bence
 
İlişkinizde tek sorun cinsellik mi ? Esinix çocuklarınızla ilgileniyor mu size karşı mesela topluma sizinle giriyor mu ? Sizinle ilgili mi ?
Artik topluma pek girmez olduk. Cocuklari ayri ayri gezdiriyoruz. Nezaman ailecek bir plan yapsa biryere gidelim diye, sürekli sorun cikariyor herseye söyleniyor stress yapiyor. Bende artik tekbasima plan yapiyorum cocuklarla genelde. Cocuklarla cok olmasada ilgileniyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…