- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Birkac cümleniz ile cocuklarınıza ve size en iyi cozum yolunun ayrılmaktan gectigi kanaatindeyim.Cocuklarima haksizlikmi yapiyorum, onuda düsünmüyorum degil. Tam bir Duygu muammasi icerisindeyim. Benim yerimde olsaniz sizde ayrilirmiydiniz?
2,5 yılda çokmuş.
Aslinda tek Maddiyat kaldi. Maddi durumumuz cok iyi. Sonra cocuklarimiz. Onlari cok istemistik. BukadarBirkac cümleniz ile cocuklarınıza ve size en iyi cozum yolunun ayrılmaktan gectigi kanaatindeyim.
Evliligin temeli zaten sevgi-saygı,cinsellik sonrasinda maddiyat eklenir belki.
Hangileri kaldı sizde?
Bir evlilik sadece catı altında toplanmaktan ibaret ise bitmistir zaten.
Sonrası icin Allah kerim once yapılacaklar yapılmalı derim ben.Hayırlısı
Boşanmak istemenizi anlıyorum, gerekçeniz gayet yeterli. Boşanmak istemeniz normal. Doğru bir karar da olabilir evet. Ancak daha karar aşamasında tekrar aşık olup evlenmeyi düşünmenizi garipsedim hele iki çocukla. Yani çocuklu insanların özellikle ikinci evlilik konusunda çok dikkat etmesi gerekir. Neler duyuyoruz neler görüyoruz. Evlenseniz adam iyi biri olsa dahi çocuk yeni bir başka aileyle muhattap olacak bu durumdan bakalım ne kadar etkilenecek. Yani boşandım aşık oldum hop evleneyim diye düşünmeyin Zaten. Çocuklu insan yeni evlilikte on kere düşünmeli.
Malim mülküm yok. Calisip cocuklarima bakmak durumundayim. Maddi durumumuz simdiki kadar iyi olmayacak orasi kesin.hakkında hayırlısı olsun canım üzüldüm en çokta çocuklar adına ,
üzerine bir malk mülk varmı , geçimini nasıl sağlayacaksın ,
çalışıyormusun
Sağlıklı düşünemiyorsunuz.Benim yalnizlikla ilgili travmalarim var dedigim gibi. Yanliz yaslanmak istemiyorum. Bu demek olmuyorki karsima cikan ilk kisiyle tekrar evlenecegim. Bu yillarimi alacak belkide birdaha hic evlenmem. Ama yillardir esimden alamadigim icin duygusal acligim var bu bir gercek
Ilk defa kavga etmeden bu karari verdim ve henüz konusmadim kendisiyle. Ama son kavgalarimizdan sonra oda ayrilalim artik cocuklari al git diyorduEşiniz boşanma konusunda ne diyor
Dogrudur belkide burdan baslamaliyimdie yeni hayata. Bu travmami tedavi ederekSağlıklı düşünemiyorsunuz.
Siz yalnız kalamıyorsunuz diye düşünmeden evleneceksiniz. Çocuk fiziki yada ruhsal şiddete maruz kalacak belki? Bilmiyorum çözmeniz gereken şey yalnızlıl fobiniz olmalı
Doğru adamdan önce siz ilk önce boşanmaya odaklanın. Hayatınızda illa bir erkek mi olması gerekiyor? Yoksa bir erkek var mı? Çünkü bu evlilik biteli çok olmuştu. gözünüz zaten dışarıya kaymıştıEvet Arkadaslar artik olmuyor. Ziyadesiyle bitmis bir Evlilik. Cok mutsuzum. 2,5 Yildir bana cinsel Anlamda dokunmadi. Bundan 1,5 Yil önce öpmeye calistigimda kendini geri cekti. Esim hayatinin sonuna kadar böyle yasayabilir ama bana yetmiyor.
Birkac ayda bir cok siddetli kavgalarimiz oluyor ve bunlar cocuklarin yaninda meydana geliyor.
Birbirimizi cok severken bu duruma nasil geldik anlamadim. Iki cocugum var 2 ve 4 Yasinda. Onlari babalarindan ayiracagim diye cok üzgünüm. Cünki Sehir degistirecegiz. Her haftasonu gelinecek yol degil. Sonra gelecekle ilgili cok korkularim var. Annemler bana cocuk bakiminda destek olmazlar. Üstesinden gelebilecek miyim tekbasina?
Cocuklugumdan kalan yalnizlikla ilgili travmalarim var. Yalnizliktan cok korkuyorum. Gelgelelimki cocuklarim varkende hayatima körü körüne birini alamam. 35 yasindayim. Bu saatten sonra dogru adam cikacakmi karsima?
Cocuklarima haksizlikmi yapiyorum, onuda düsünmüyorum degil. Tam bir Duygu muammasi icerisindeyim. Benim yerimde olsaniz sizde ayrilirmiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?