Bosanmaya karar verdim

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Evet Arkadaslar artik olmuyor. Ziyadesiyle bitmis bir Evlilik. Cok mutsuzum. 2,5 Yildir bana cinsel Anlamda dokunmadi. Bundan 1,5 Yil önce öpmeye calistigimda kendini geri cekti. Esim hayatinin sonuna kadar böyle yasayabilir ama bana yetmiyor.

Birkac ayda bir cok siddetli kavgalarimiz oluyor ve bunlar cocuklarin yaninda meydana geliyor.

Birbirimizi cok severken bu duruma nasil geldik anlamadim. Iki cocugum var 2 ve 4 Yasinda. Onlari babalarindan ayiracagim diye cok üzgünüm. Cünki Sehir degistirecegiz. Her haftasonu gelinecek yol degil. Sonra gelecekle ilgili cok korkularim var. Annemler bana cocuk bakiminda destek olmazlar. Üstesinden gelebilecek miyim tekbasina?

Cocuklugumdan kalan yalnizlikla ilgili travmalarim var. Yalnizliktan cok korkuyorum. Gelgelelimki cocuklarim varkende hayatima körü körüne birini alamam. 35 yasindayim. Bu saatten sonra dogru adam cikacakmi karsima?

Cocuklarima haksizlikmi yapiyorum, onuda düsünmüyorum degil. Tam bir Duygu muammasi icerisindeyim. Benim yerimde olsaniz sizde ayrilirmiydiniz?

Cocuklarima haksizlikmi yapiyorum, onuda düsünmüyorum degil. Tam bir Duygu muammasi icerisindeyim. Benim yerimde olsaniz sizde ayrilirmiydiniz?
Birkac cümleniz ile cocuklarınıza ve size en iyi cozum yolunun ayrılmaktan gectigi kanaatindeyim.
Evliligin temeli zaten sevgi-saygı,cinsellik sonrasinda maddiyat eklenir belki.
Hangileri kaldı sizde?
Bir evlilik sadece catı altında toplanmaktan ibaret ise bitmistir zaten.
Sonrası icin Allah kerim once yapılacaklar yapılmalı derim ben.Hayırlısı

Boşanmak istemenizi anlıyorum, gerekçeniz gayet yeterli. Boşanmak istemeniz normal. Doğru bir karar da olabilir evet. Ancak daha karar aşamasında tekrar aşık olup evlenmeyi düşünmenizi garipsedim hele iki çocukla. Yani çocuklu insanların özellikle ikinci evlilik konusunda çok dikkat etmesi gerekir. Neler duyuyoruz neler görüyoruz. Evlenseniz adam iyi biri olsa dahi çocuk yeni bir başka aileyle muhattap olacak bu durumdan bakalım ne kadar etkilenecek. Yani boşandım aşık oldum hop evleneyim diye düşünmeyin Zaten. Çocuklu insan yeni evlilikte on kere düşünmeli.

Aslinda tek Maddiyat kaldi. Maddi durumumuz cok iyi. Sonra cocuklarimiz. Onlari cok istemistik. Bukadar

Çocukların önünde yaşadığınız şiddetli tartışmalara rağmen evliliği devam ettirirseniz asıl haksızlığı o zaman yapmış olursunuz bence. Çünkü düşündüğümüzden daha fazla etkileniyor çocuklar anne baba arasında yaşanan olumsuzluk ve kavgalardan.

Daha boşanma aşamasına gelmeden doğru biri çıkar mı diye düşünüp, endişe etmek garip geliyor bana açıkçası.
Siz tüm süreçleri atlatıp boşanin, yeni bir hayat kurun çocuklarınızla, o sonraki mesele.

Benim yalnizlikla ilgili travmalarim var dedigim gibi. Yanliz yaslanmak istemiyorum. Bu demek olmuyorki karsima cikan ilk kisiyle tekrar evlenecegim. Bu yillarimi alacak belkide birdaha hic evlenmem. Ama yillardir esimden alamadigim icin duygusal acligim var bu bir gercek

Aile terapistine gittiniz mi ? Sorunların kaynağını birlikte araştırdınız mı ? Eşiniz ayrılmak istiyor mu? Ayrılsanız ben elimden geleni yaptım bu yuva için ama olmadı diyip kesebilecek misiniz? Bu sorular kafanızda netse yapacak birşey yoktur.
Ben aldatma, şiddet yoksa yuva nasıl kurtarılabilir araştırma taraftarıyım. Belki ciddi psikolojik sıkıntıları var. Ama tüm bunlar yoksa gönlü sizinle olmayan biriyle husursuz öür geçirmenin manası yok..

hakkında hayırlısı olsun canım üzüldüm en çokta çocuklar adına ,

üzerine bir malk mülk varmı , geçimini nasıl sağlayacaksın ,

çalışıyormusun
Malim mülküm yok. Calisip cocuklarima bakmak durumundayim. Maddi durumumuz simdiki kadar iyi olmayacak orasi kesin.

Sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Siz yalnız kalamıyorsunuz diye düşünmeden evleneceksiniz. Çocuk fiziki yada ruhsal şiddete maruz kalacak belki? Bilmiyorum çözmeniz gereken şey yalnızlıl fobiniz olmalı

2,5 sene ve öncesinde böyle olmasının sebebi nedir?belki de bir doktorluk işi var.erkekler bu konuda maalesef tıbben bir sorun olduğunda açıkça ifade edemiyorlar.biraz daha çabalasanız tabi aldatma ve şiddet yoksa işin içinde

Dogrudur belkide burdan baslamaliyimdie yeni hayata. Bu travmami tedavi ederek

Kimse boşanmak için evlenmiyor, herkes ölene kadar birlikte olacagini temenni ediyor elbette ama boşanmayi, bu ihtimali bu kadar akıldan cikartmamak lazim sanirim. Boşanma ihtimalini yok sayinca boyle sudan cikmiş bir hale geliniyor.

Buyuk kavgalara sahit olan cocuklar olmasindansa uzak kalmalari daha iyi bence.

Doğru adamdan önce siz ilk önce boşanmaya odaklanın. Hayatınızda illa bir erkek mi olması gerekiyor? Yoksa bir erkek var mı? Çünkü bu evlilik biteli çok olmuştu. gözünüz zaten dışarıya kaymıştı

Siddette oldu maalesef ama esim siddet uygulamadigi kanaatinde. Ben seni sadece tuttum bana saldirma diye diyor halbuki ben kendimi koruma cabasindayim. Elimi alip bagirmiyayim diye agzima sokuyor mesela dislerim elime gececek dudagim patlayacak sekilde. Bence bu da bir siddet ama o öyle düsünmüyor. Eskiden böyle kavgalardan sonra özür dilerdi. Simdi esyalarini toplayip bacisinin yanina gidiyor orda kaliyor ben cagirana kadar. Bende mecbur cagiriyorum iki cocugumla yapayalnizim evde. Artik özür dilemekte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…