Bosanmaya karar verdim

Dini sebeblerden dolayi faize bulasmak istemedik.

Cinsel tercihinin farkli oldugunu sanmiyorum.benden önce cok kiz arkadaşlari olmus alman rus filan herseye doymus bence

Adam zinanın her türünü yapmış zaten, bankadan kredi almaya gelince melaike olmuş birden .. Bence siz bir ev aldırın çocuklarla oturun yoksa boşanıp kirada sefil olmayın. Para adamın madem günah ona gider. Hiç mutlu değildiniz boşanmalısınız eninde sonunda canınıza tak edecek zaten. Mutlaka bir güvenceniz olsun. Kira çok büyük bir gider kalemi ondan kurtulmaya bakın yoksa geçinemezsiniz.

Komşunun kocasına hallenmek dinen caiz midir? Bilmediğimden soruyorum.

Bakın şimdi muhafazakar kesimle iligili şöyle bir şey var ki, zina pek günah değil misal evlenmeden 439487465 kadınla yatıp kalkabilirsin, evliyken başka adamlarla/kadınlarla mesajlaşabilirsin ama bunlar günaha girmiyor. Neden derseniz bunların günah olması kimsenin işine gelmiyor insanlar zinayı seviyor, bir de bunları saman altından su yürüterek de yapabiliyorsunuz kimseye çaktırmadan. Bankadan kredi alırsanız o zaman etraf-çevre de bunu duyuyor bir şekilde o zaman kınıyorlar tabi harama bulaştı diye işte din o zaman elden gidiyor.

Bir de muhafazakarların Avrupa da yasama ısrarı bana tuhaf geliyor , ne işin var senin kâfir in ülkesinde, özgürce doya doya İslam'ı yaşayabilecekleri bir sürü ülke var hâlbuki Türkiye, Endonezya, Pakistan, Suriye, bae...vs. ama yok illa ki Avrupa? Tuhaf

Önce de siz zorluyorsaniz tercihleri farklı olabilir. Boşanmazsaniz kendinizden de soğursunuz. Bu aslinca sadece cinsellik değil. Insan ev arkadaşı gibi olduği biriyle bir de anlaşamiyor ise çocuk büyütemez. Il değiştirmeseniz olmaz mi. O gitsin siz evinizde kalın
Bir yıl kora ve giderlerinizi eşiniz karşılasin. Kabul eder siye duşunuyorum. O ara iş bulun siz de. Çocukları kreşe verseniz kreş ücretini de esiniz odesin o donem. siz de çalisıp geçinirsiniz

Valla sekülerim diyen garibanlar 1 kızı zor buluyor, taş çatlasa 2.yle evleniyor. Abimiz muhafazkarım diyor amma Rus mus Alman ne varsa tuttuğunu öpüyor. Bu işte bir terslik var sankim amma ne

Her çocuklu çift yatakları ayırmıyor mesela.
Çok şaşıracaksınız ama bizim bebeler bir yaşında odasına geçiyor. Karı koca kendi yataklarında yatıyorlar.
Ayrıca cinselliğe doyma gibi bir durum da yol. Sizin de ikinci evliliğiniz ama doymamışsınız ki hala istiyorsunuz değil mi?
Zaten çocukları bile zor yaptık, o zamanlarda böyleydi diyorsunuz. Sizin için cinsel hayat bu kacar önemliyse zorla çocuk yapmak yerine ayrılabilirdiniz. Cinsel hayatı sakat evliliğinize zorla çocuk yapıp şimdi ay olmuyor diye ayrılmanız da gerçekçi değil. Çocuktan önce aklınız nerdeydi?

Valla sekülerim diyen garibanlar 1 kızı zor buluyor, taş çatlasa 2.yle evleniyor. Abimiz muhafazkarım diyor amma Rus mus Alman ne varsa tuttuğunu öpüyor. Bu işte bir terslik var sankim amma ne
Yok yok, genelde hep böyle, abiyle değil zihniyetle ilgili, sekülerlerin gözü yaşlı

Ben kendisinkn cahiliye döneminden bahsettim. Bilirsiniz insanlar hayatta degisebilir. Tövbe edebilir. Kimseyi gecmiyle yargilamak hakkimiz degil

Valla benim de 11 aylık bebeğim var ve son 1 aydır benimle yatıyor.. eşimle bebek uyuduktan sonra başka odada buluşuyoruz.. olmicak bişey hiç değil yani.. cinsel tercihi farklı değilse size karşı bişey kalmamış diyim o zaman üzülerek

Ablam anladim senin muhafazakarlarla sorunun var ama bu sorununun yeri burasi degil. Lütfen

Zamanı geldiğinde adam kendi boşanacak bence, o yüzden ev almıyor.

Ne yazikki bende öyle düsünüyorum hatta artik bende sogudum simdi gelse artik bende istemem belkide. En dogru yol ayrilmak maalesef.

Hayir zina yaptigi zamanlar dinle alakadi yokmus sonradan inancli biri olmus tövbe etmis vesayri yani bu konuya neden bukadar odaklandiniz anlamadim. Tövbe etmek diye birsey var yapmayin lütfen

Bence eşinizle konuşup aile terapisti ne gidin direk boşanma kararı almayın belki rahatsizligi vardır sizden bile gizledigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…