- 17 Temmuz 2022
- 45
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Varbirumudum24
-
7 yıl yeterli bir süre. Bu saatten sonra değişmez .Evliliğiniz çok yeni. Boşanma seçeneğinden önce çift terapisini mi deneseniz
Evliliğiniz çok yeni. Boşanma seçeneğinden önce çift terapisini mi deneseniz
Ay pardon ben 7 ay okudum7 yıl yeterli bir süre. Bu saatten sonra değişmez .
Yanlış okumuşum7 SENE diyor çok yeni derken?
Merhaba arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum ben 33 yaşında mali müşavir bir bayanım bunu kendi ayaklarımın üzerinde olduğumu belirtmek için yazıyorum eşim ile bir sıkıntı da bir sorunda konuşamıyorum sürekli hep.o haklı haksız olduğunda bile gelip özür dilemez çocuğumuz yok ve 7 yıllık evliyim artık canıma tek etti ilgisizliği hareketleri az önce tartıştık çekti gitti nereye bilmiyorum boşanma fikrini düşünüyorum ciddi ciddi ama hala duygum var benden sonra ya biri ile olursa diye düşünüyorum çok çaresizim
Çocukta yok,boşayın gitsin.Değişir diye beklerseniz,ömrünüzü böyle çürütür gidersiniz.Merhaba arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum ben 33 yaşında mali müşavir bir bayanım bunu kendi ayaklarımın üzerinde olduğumu belirtmek için yazıyorum eşim ile bir sıkıntı da bir sorunda konuşamıyorum sürekli hep.o haklı haksız olduğunda bile gelip özür dilemez çocuğumuz yok ve 7 yıllık evliyim artık canıma tek etti ilgisizliği hareketleri az önce tartıştık çekti gitti nereye bilmiyorum boşanma fikrini düşünüyorum ciddi ciddi ama hala duygum var benden sonra ya biri ile olursa diye düşünüyorum çok çaresizim
Hep eşiniz haklı olduğunu düşünüyor ve muhtemelen sizi manipüle edip zaman zaman aslında haksız kişinin hep siz olduğunada ikna etmiştir... Biraz daha detay verin acaba eşiniz narsist olabilir mi? Her ilişkide kavgalar, zıtlıklar olabilir ama konu buraya taşındıysa kafanızda muhakkak oturtamadığınız meseleler vardır.Merhaba arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum ben 33 yaşında mali müşavir bir bayanım bunu kendi ayaklarımın üzerinde olduğumu belirtmek için yazıyorum eşim ile bir sıkıntı da bir sorunda konuşamıyorum sürekli hep.o haklı haksız olduğunda bile gelip özür dilemez çocuğumuz yok ve 7 yıllık evliyim artık canıma tek etti ilgisizliği hareketleri az önce tartıştık çekti gitti nereye bilmiyorum boşanma fikrini düşünüyorum ciddi ciddi ama hala duygum var benden sonra ya biri ile olursa diye düşünüyorum çok çaresizim
“ya birini bulursa?” Dusuncesiyle evlilik surdurulmez ki amaMerhaba arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum ben 33 yaşında mali müşavir bir bayanım bunu kendi ayaklarımın üzerinde olduğumu belirtmek için yazıyorum eşim ile bir sıkıntı da bir sorunda konuşamıyorum sürekli hep.o haklı haksız olduğunda bile gelip özür dilemez çocuğumuz yok ve 7 yıllık evliyim artık canıma tek etti ilgisizliği hareketleri az önce tartıştık çekti gitti nereye bilmiyorum boşanma fikrini düşünüyorum ciddi ciddi ama hala duygum var benden sonra ya biri ile olursa diye düşünüyorum çok çaresizim
Cocuk yoksa cok uzme kendini olmazsa olmaz.Merhaba arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum ben 33 yaşında mali müşavir bir bayanım bunu kendi ayaklarımın üzerinde olduğumu belirtmek için yazıyorum eşim ile bir sıkıntı da bir sorunda konuşamıyorum sürekli hep.o haklı haksız olduğunda bile gelip özür dilemez çocuğumuz yok ve 7 yıllık evliyim artık canıma tek etti ilgisizliği hareketleri az önce tartıştık çekti gitti nereye bilmiyorum boşanma fikrini düşünüyorum ciddi ciddi ama hala duygum var benden sonra ya biri ile olursa diye düşünüyorum çok çaresizim
Neden ne yapıyordu ki?Merhaba arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum ben 33 yaşında mali müşavir bir bayanım bunu kendi ayaklarımın üzerinde olduğumu belirtmek için yazıyorum eşim ile bir sıkıntı da bir sorunda konuşamıyorum sürekli hep.o haklı haksız olduğunda bile gelip özür dilemez çocuğumuz yok ve 7 yıllık evliyim artık canıma tek etti ilgisizliği hareketleri az önce tartıştık çekti gitti nereye bilmiyorum boşanma fikrini düşünüyorum ciddi ciddi ama hala duygum var benden sonra ya biri ile olursa diye düşünüyorum çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?