Boşanmaya karar verdim :(

Sakın intihardan falan bahsetme yine sana ailen üzülecek,yaptigimiz secimden dolayı ailemiz bize kızıyor.Onlarda isterlerdi mutlu olalım biz kendi mutsuzlugumuzla onlarida mutsuz ettik bir anlık sinirle söylemiştir annemde bana diyor basımıza bela ettin diye bana söyleniyor.benim düğünümde olaylı oldu gozyaslarimla evlendim,gittim.15 günlük evliyken ilk dayağımı yedim.DUgunumu rezil eden annesine şimdi toz Kondurmuyor.Hİc saygısızlık yapmadım ama hep yine ben suçlu oldum.Hİc sen haklısın demedi esim bana cok zor elinde mesleğin varsa hic çekme 3 sene oldu düzelmedi.en küçük kavgada boşanma lafı geçiyor , psikolojim,saglıgım maf oldu.Ve artık bende tükendim çekemiyorum ölsem içimden çıkmaz ailesinin ve esimin yaptıkları ben de boşanmayı düşünüyorum insanlar kac gün konuşacak boşandık diye kocasının nikahı altında laf getiren ınsanda cok biz Duzgun olduktan sonra 3 gün konuşurlar ALlah yardımcımız olsun.Onun ve ailesinin inadına daha güçlü ol

kusura bakmayın ama ben sizi anlamakta zorluk çekiyorum.neden insanlara bu kadar bağımlısınız.dünyada bir siz daha yok.eğer kendinizin kıymetini bilmezseniz başkaları hiç bilmez.önceki konunuzu okudum.ölüyorum,enkazım vb kelimelerinizvar.elin oğlu için ölmeye değer mi.kim ki o.evet başında bir hata yapmışsınız ama hatanızı yeni hatalarla telafi etmeye çalışıyorsunuz.kısa bir süre çekeceğiniz boşanma acısındansa ömür boyu acı çekmeyi tercih ediyorsunuz.güçlü olun.bu dünya dert dünyası.hepimizin payına düşen acılar var.sizden daha zor durumda olan nice insana da haksızlık ediyorsunuz.bence boşanın ve paşa paşa acınızı çekin.unutmayın ki her gecenin bir sabahı vardır.eminim ki çok güzel günler bekliyor sizi.lütfen, lütfen biraz metanet

Son düzenleme:
İlgilendiğiniz için cok teşekkür ederim. Umarım ısı cirkeflige dökmez. Su 1 haftadır oyle huzurluyumki. İnşallah hakkımdan hayırlısı ne ise o olur. Cok ozlemisim bu huzuru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…