• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmaya karar verdim

Kac yıllık evlisiniz..
Siddet sadece dayak vs degil, sözlü siddtte var anlattiginiz kadariyla..
Ne zamandir devam ediyor..

Bosanmak sizin karariniz..

Kizlar bugun bosanmaya karar verdim. Esimin halasinin cocugunun dogum gunu vardi eve geldik hazirlanmak icin dedi ben gelmiycem annemlerle git, ben kendim giderim dedim yakin zaten onlar arabayla gidicekti sonra dar paca pantolon giydim bu baba o... lara benzedin dedi kizdi kafama yumruk atti tokatladi boynumu kanatti. Ver cocugu dedim ciktim kapiya vermedi. İyi iki dakka sonra geri getirirsin dedim verdi cocugu pesimden geldi dur dedi kolumu falan sıktı. Ciktim yola avukata gitcem bu birakma falan diyo bana oyalamaya calisiyo sözde sakinlestircek ya 1 degil 2 degil bosuna ugrasma dedim sakinlesmem. Sonra avukata geldim asansorle cikiyorum bugun pazar kapali ama ben yinede bi bakayim dedim kendi kendime gordu gidiyorum bu birakti gitti motoru almaya ben ciktim kapida avukatin karti vardi aldim gidiyodum teyzeme dogru bi baktim motorla pesmde onumu kesti atla dedi hayir dedim tuttu kolumdan bindirdi cocuk uyudu motorda giderken simdi eve geldik hala bosanmak istiyorum ozur falan diliyo kurana el basicam bidaha elimi bile kaldirmiycam birakma beni ben sensiz yapamam diyo ama benim kararim kesin kizlar fikirlerinizi soylermisiniz

İlk defa şiddet uygulamiyor sanırım. ilkinde devam etmek yerine ortalığı ayağa kaldirsaydiniz, o zaman bosaniyorum deseydiniz , en azından daha fazlasına maruz kalmazdiniz.
Karar sizin
Ama ben olsam onunla eve donmezdim bosanma kararı aldiysam.
Bir de motora umarım çocukla binmemissinizdir, ben yanlış anlamisimdir

Fazlaca karışık yazmışsınız cumleler kopuk kopuk.siddete dayanirim diosan boşanma, dayanamam diosan bosan.yani bosanayim mi bosanmayayim mi die sormak bana sacma geliyor başkalarının aklıyla mi bosanacaksiniz.kendiniz karar verin.buna

Kizlar bugun bosanmaya karar verdim. Esimin halasinin cocugunun dogum gunu vardi eve geldik hazirlanmak icin dedi ben gelmiycem annemlerle git, ben kendim giderim dedim yakin zaten onlar arabayla gidicekti sonra dar paca pantolon giydim bu baba o... lara benzedin dedi kizdi kafama yumruk atti tokatladi boynumu kanatti. Ver cocugu dedim ciktim kapiya vermedi. İyi iki dakka sonra geri getirirsin dedim verdi cocugu pesimden geldi dur dedi kolumu falan sıktı. Ciktim yola avukata gitcem bu birakma falan diyo bana oyalamaya calisiyo sözde sakinlestircek ya 1 degil 2 degil bosuna ugrasma dedim sakinlesmem. Sonra avukata geldim asansorle cikiyorum bugun pazar kapali ama ben yinede bi bakayim dedim kendi kendime gordu gidiyorum bu birakti gitti motoru almaya ben ciktim kapida avukatin karti vardi aldim gidiyodum teyzeme dogru bi baktim motorla pesmde onumu kesti atla dedi hayir dedim tuttu kolumdan bindirdi cocuk uyudu motorda giderken simdi eve geldik hala bosanmak istiyorum ozur falan diliyo kurana el basicam bidaha elimi bile kaldirmiycam birakma beni ben sensiz yapamam diyo ama benim kararim kesin kizlar fikirlerinizi soylermisiniz
boşanmaman hata olur.

1 bucuk senelik evliyiz sinirlendiginde vuruyo
En baştan beri durum buysa ve siz buna rağmen bu adamla bebek sahibi olduysaniz, size de diyecek bir şey bulamıyorum.

Bence bosanmayacaksiniz. bosanacak olan adamla eve donmez. Hiç değilse kurana el mi basacak napacak onu yapsın da belki bundan sonra el kaldırmaz.

Bu sefer de çocuğun için bi şans ver bir daha yaparsa bosan çocuk ufak sanırım bekle bi şans ver

İlk defa şiddet uygulamiyor sanırım. ilkinde devam etmek yerine ortalığı ayağa kaldirsaydiniz, o zaman bosaniyorum deseydiniz , en azından daha fazlasına maruz kalmazdiniz.
Karar sizin
Ama ben olsam onunla eve donmezdim bosanma kararı aldiysam.
Bir de motora umarım çocukla binmemissinizdir, ben yanlış anlamisimdir
İlkinde dedhiniz gbi yaptim babamin yanina dondum beni zorla baristirdilar

"Bir daha asla elimi kaldırmayacağım" demek yerine "bir daha elimi bile kaldırmayacağım" demesi şiddeti ne kadar içselleştirdiğinin kanıtı.

Boşanın.

Back
X