(Bosanmaya) Kk destegi..

Yazmışsınız zaten, evli kalmak için elle tutulur bir sebep yok ortada. Hazır bir karar vermişken arkasında durun derim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sagolun inşallah hayırlısı olur. Ne karar verirsem pişman olmam insallahhh

Bu yazdığınızı başka birisi size söyleseydi ona ne derdiniz?
Peki bunlari siz yapsanız eş mahluku sizi boşar mıydı?
Bence cevaplar belli. Bir dakika bile düşünmeden boşayın.

Lütfen o sapıktan boşanın. Sadece adını duyduğu komşuyu aratan adam sapıktır. Keşke meslekten de atılsa. Pislik herif. 8 sene sonra niye aşık oldu biliyor musunuz? İşlerini kendi yapacağı aklına gelmiştir

Bu yazdığınızı başka birisi size söyleseydi ona ne derdiniz?
Peki bunlari siz yapsanız eş mahluku sizi boşar mıydı?
Bence cevaplar belli. Bir dakika bile düşünmeden boşayın.
Gerçekten o kadar doğru ki. Ben yapsam delirirdi bıçaklardı bırak bosamayi

evlilige, esine zerre kadar saygisi yok adamin bir yil uyutmus sizi.. yaninizda da yapiyor yapacagini. neyine sans vereceksiniz bu adamin pes valla..

bir onerim var size yazi dilinde 'hani' diye bir sey yoktur. okurken rahatsiz ediyor. kullanmamaya gayret edin.

hakkinizda hayirlisi olsun. umarim kendinizi kurtarirsiniz bu adamdan.

Şuan bi şans verme cümlesi kurduğumu düşünmüyorum. Ben destek mesajı istedim. Bu da boşanmayayım diye değil. Yeni bir yola girdim. Onun için destek motive etme ne derseniz artık..

Tek başına yasam zor geldi. Gerçekten kaybedeceğini anladı diye düşünüyorum

Şuan bi şans verme cümlesi kurduğumu düşünmüyorum. Ben destek mesajı istedim. Bu da boşanmayayım diye değil. Yeni bir yola girdim. Onun için destek motive etme ne derseniz artık.

şu ifadelerinizden ben öyle anladım.

son şans mı? diye başladığınız ve bir 8 yıl daha verilir mi her türlü yoruma açığım belki görmediğim şeyler vardır? yazdığınız için muhtemelen insanlar doğal olarak destek olmak ve motive etmek gibi cevap değil de doğru mu yapıyorum boşanmasam mı acaba dediğinizi sanıp o şekilde de cevap vermişler o yüzden yanlış anlaşılmışsınız öncelikle.
konuya gelirsek boşanma kararınız bence çok yerinde. hayatınızı mutsuz geçirmeye devam etmek yerine mutluluğu seçmişsiniz. inşallah bundan sonraki hayatınızda daha da çok mutlu olursunuz

Yazdıklarınız anlasılır deıl.

beeeey beeey sen bir de öğretmensin örnek olman gerekirken içinde bastıramadığın kerkinik duygularını ulu orta yerde yapma bari !
imam o.rursa cemaat ne yapar?
basbayağı bir sapıkla evliymişsin terapiyi merapiyi bırak biran önce kurtul bu sapppık oğlu sapıktan

Sagolun yorumunuz için. Hiç farketmemisim :) düzenledim yazımı.
Umarım hayırlısi olur sağolun

Evet düzenledim tekrar..
Umarım mutluluğu secmisimdir ... Inşallah verdiğim hiç bir karardan pişman olmam

Şimdi pişman ve yalvarma aşamasına geçti. Sonrası da bana iftira aşamasıdır kesin...

Oğlumun sürekli baba baba demesi o kadar yoruldum ki neden zor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…