- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Benim kuzenimin evlendigi adam bekarken ailesinin üst katında tek basına oturuyordu(anne baba kardesler alt katta,bu adam üst katta)İstemiyorum hala çok aşığım ama zorlanıyorum da artık..
Ailesine tapayım istiyor.
Oysa annesinin bana öyle cümleleri oldu ki hepsine şahit olmasına rağmen “yaşlı o,he de geç.” diyip annesiyle herrrgün konuşmamı istiyor. 5 gün annesini aramasam surat asıyor. Değişeceğini bilsem yalvarıcam boşanmayalım diye ama bunları düşününce de bilemiyorum.. Kafam karmakarışık
Klasik yeni evli tartışması
Lakin çoğu erkek artı birçok kadın evlilikten sonra yapılan çekimi manasız buluyor
Evlendikten nerede ise bir yıl sonra Çekim yaptırmak da para harcamak da bu ekonomide garip
Eşinizin hatası yaparız demesi
Karşılıklı konuşun sizin için önemli ise yaptırın başka kısılacak birşey yoksa da evet satın bilezik
Muhtemelen gençsiniz hevesleniyorsunuz ama bunun için boşanmaya değmez
Her tartışmayı boşanma lafı ile bitirmek de olmaz
Karşılıklı iletişim konusunda biraz çaba harcamanız lazım
Benim kuzenimin evlendigi adam bekarken ailesinin üst katında tek basına oturuyordu(anne baba kardesler alt katta,bu adam üst katta)
Yemek yemek için bile asagıya inmezmiş
Kuzenimle evlendi ve adagıdan yukarı cıkmaz oldu
Evlenince erkekler neden analarına bu kadar düşkün oluyor,bile varsa nolur acıklasın
Yine kendine es yerine köle isteyen bir erkek dahaÇok değişmişim.
Aslında sadece büyüdüm çünkü tanıştığımızda 19 yaşındaydım.
Dedim ya, alttan aldım hep ama sonu gelmedi.
Birkaç aydır fikirlerimi söyleyip “hayır” demeyi öğrendiğim için “seviyordum ama değiştin” dedi.
Çok değişmişim.
Aslında sadece büyüdüm çünkü tanıştığımızda 19 yaşındaydım.
Dedim ya, alttan aldım hep ama sonu gelmedi.
Birkaç aydır fikirlerimi söyleyip “hayır” demeyi öğrendiğim için “seviyordum ama değiştin” dedi.
Bu erkeklerin de evlendikten sonra ailesine düşmesini çözemedim gitti. Nasıl bi psikoloji yaşıyorlar acabaİstemiyorum hala çok aşığım ama zorlanıyorum da artık..
Ailesine tapayım istiyor.
Oysa annesinin bana öyle cümleleri oldu ki hepsine şahit olmasına rağmen “yaşlı o,he de geç.” diyip annesiyle herrrgün konuşmamı istiyor. 5 gün annesini aramasam surat asıyor. Değişeceğini bilsem yalvarıcam boşanmayalım diye ama bunları düşününce de bilemiyorum.. Kafam karmakarışık
Hahha ben de bunu sordum az önceBenim kuzenimin evlendigi adam bekarken ailesinin üst katında tek basına oturuyordu(anne baba kardesler alt katta,bu adam üst katta)
Yemek yemek için bile asagıya inmezmiş
Kuzenimle evlendi ve adagıdan yukarı cıkmaz oldu
Evlenince erkekler neden analarına bu kadar düşkün oluyor,bile varsa nolur acıklasın
Aklınca göz dağı vermeye çalışmış .
Ben olsam affetmedim. Bu kadar kolay gözden cikarabiliyorsa dimdik durun. Ne hali varsa görsün.
Muhakkak iş arayın. Her yere başvurun. Sakın üzgün görünmeyen.
Çok pişman olacağını düşünüyorum eğer biri yoksa hayatında.
Ve lütfen ne eşyanın varsa alın. Nafaka da talep edin. Altınları zaten alın.
EVliliği bitirmeyi o istedi. Öyle kolay değil biriyle evlen. Sonra yıl dolmadan boşanmak işte.
Çocuk oyuncağı mi bu ?
Burnundan getirmelisiniz. Dik durun, sürünür.
Hayatında birinin olmadığına eminim..
Az önce duşa girip çıktım, yastığını almış odadan.
Çarşafları değiştirecektim gittim kılıfı söküp yenisini koydum, kafasını ayırmadı televizyondan.
Aslında yatmadan önce terapist teklifinde bulunacaktım. Öyle olunca vazgeçtim..
Birkaç yere başvuracağım yarın, üzgün değilmişim gibi görünsem ters teper mi ki?
Tam bir akrep erkeği kendisi,vücudunun %70’i kin..
İlk esim akrepti bilirim kinlerini ama karsisinda dik durun 1sen'e katiliyorum , siz hatali degilsiniz , kendinizi ezdiemeyin , alttan alirsaniz o kendini hakli gorecek daimaHayatında birinin olmadığına eminim..
Çarşafları değiştirecektim gittim kılıfı söküp yenisini koydum, kafasını ayırmadı televizyondan.
Birkaç yere başvuracağım yarın, üzgün değilmişim gibi görünsem ters teper mi ki?
Esimde akrep ,benim de yukselenim akrep evde tufan kopuyor anlayacağınHayatında birinin olmadığına eminim..
Cok sasirdim ben sizin cok iyi giden bir evliliginiz oldugunu düsünmüstüm ..Evet sorum tam olarak bu.
Şiddet,ihanet,saygısızlık yok.
Dün gece birlikte olduk hatta yani iyiydi aramız, bebek istiyorduk 7 aylık evliyiz.
Az önce bi tartışma yaşadık, sonucunda iş boşanmaya geldi.
“Şuan boşanmak istemiyorum hazır değilim dedim -çünkü çalışmıyorum dönecek bir baba evim de yok. Kopuk bir ailem var anne ve baba başkalarıyla evli kendi düzenleri var. Evlenmeden önce de zaten öğrenci evindeydim.)
Onun üzerine bir süre aynı evde kalırız; yemeğimi,ütümü yapmak zorunda değilsin. Para bırakacağım yine gezebilirsin olmazsa birkaç aylığına bir arkadaşıma giderim dedi. 1 yıl böyle yaşarız, ailelere zamanla açıklarız diye teklifte bulundu. Şuan yaşadığımız ev babasına ait o yüzden benim gitmem gerekiyor..
Ayrılığın nedenlerine girmek istemiyorum çünkü yeterince üzgünüm,hayallerim yıkık.. 23 yaşında,7 aylık evliliğimi bitirecek olmak gözümde çok büyük bir çığ gibi duruyor şuan. Boşanmak asla istediğim bir şey değil ancak “seni sevdim ama” gibi bir cümle kullandı, artık sevmediğini ağzından kaçırdı o yüzden dönüşü yok..
neyse sözün özü boşanmış arkadaşlardan,büyüklerimden tavsiye istiyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim boşanırken? Siz nasıl atlattınız?
Yarın iş arayacağım işe girdikten sonra maksimum 3 ay daha kalmayı düşünüyorum bu evde kendimi toparlamalıyım..
Bir de nafaka asla istemeyeceğim ancak 30 bin lira kadar altınım var onları vermeyi düşünmüyorum evden belki yatak odasını alırım başka eşya almayı da düşünmüyorum..
Şimdiden teşekkür ederim, cevaplarınızı okuyor olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?