Boşanmaya nasıl hazırlandınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kuzenimin evlendigi adam bekarken ailesinin üst katında tek basına oturuyordu(anne baba kardesler alt katta,bu adam üst katta)
Yemek yemek için bile asagıya inmezmiş
Kuzenimle evlendi ve adagıdan yukarı cıkmaz oldu
Evlenince erkekler neden analarına bu kadar düşkün oluyor,bile varsa nolur acıklasın

Evlendiğimizde kıştı. Düğünden sonra bile grip olmuştum o da yaza yapalım dedi zira gelinliğimle bir tane bile güzel fotoğrafım yok çünkü salona fotoğrafçı tutmadı dış çekim yapacağım diyerek..
O yüzden heves ediyordum, şuan bile bi çerçeveye koyup evin baş köşesine koyacak bir düğün fotoğrafım yok..

Kaldı ki maddi olarak bizi zorlayacak bir şey değil..
Altınların yarısı kadar da paramız var..

Gerçekten üzüldüm adınıza, nişanlıykenki yorumlarınızı hatırlıyorum falan, yeni evlendiginizde de yorumlarınızdan anlaşılıyordu...daha çok yenisiniz evliliğiniz oturmamıştır belki; ama eşinizin bu denli kararlı konusmasına ve planlarına baya şaşırdım işin doğrusu.. emin mi değildi acaba?sizi üzmek istemiyorum ama büyüük bir sorun yok demissniz boşanma noktasına nasıl gelebildiniz böyle birden. Umarım Allah yardımcınız olur.

Ahh bir bilsem..
Annesinin etkisi çok büyük bizde.
Sürekli acıtasyon yapıyor, ağlıyor bu sefer de eşim “bi tane annem var o da üzülmesin mutlu olsun” diye beni gözardı ediyor..

Yine kendine es yerine köle isteyen bir erkek daha
Hakkinizda hayirlisi olsun

Şimdi anlaşıldı. Kişiliğinizin oturması hoşuna gitmemiş.. kusura bakmayın ama özgüvensiz bir erkek izlenimi vermiş eşiniz. Kişiliğimizin özünü ortaya serdigimizde cogu erkekten böyle tepki alırız zaten, alısmıslar hep kendimizden ödün vermemize!

Sakinleşince güzelce oturup konuşursunuz bir süre kendinizi dinlemeye zaman verin.
Bu dönemlerde çoğu çift maddi zorluklar nedeniyle sık sık kavga eder aileler yüzünden tartışmalar çok olur.
1,5 seneden sonra herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyor insan..
Eşinizde anlık tartışma modunda öyle söylemiştir fikri değişir umarım.

Çok üzüldüm yorumlarınızdan tanıdığım kadarı ile yaşınızdan olgun birisiniz. Fevri karar vermeyin olur mu. Ortada boşanmayı gerektirecek bir sebep görmedim bu süreç geçicidir diye düşünüyorum.

Sinirle soylenmis sozler. Evliliklerin ilk birkac yili boyle tartismalarla gecer. Birkac gun konusmayin sakinlesince oturur konusursunuz

Aklınca göz dağı vermeye çalışmış .

Ben olsam affetmedim. Bu kadar kolay gözden cikarabiliyorsa dimdik durun. Ne hali varsa görsün.

Muhakkak iş arayın. Her yere başvurun. Sakın üzgün görünmeyen.

Çok pişman olacağını düşünüyorum eğer biri yoksa hayatında.

Ve lütfen ne eşyanın varsa alın. Nafaka da talep edin. Altınları zaten alın.

EVliliği bitirmeyi o istedi. Öyle kolay değil biriyle evlen. Sonra yıl dolmadan boşanmak işte.
Çocuk oyuncağı mi bu ?

Burnundan getirmelisiniz. Dik durun, sürünür.

Bu erkeklerin de evlendikten sonra ailesine düşmesini çözemedim gitti. Nasıl bi psikoloji yaşıyorlar acaba kendisi her gün arıyor muymuş?

Sorunlarımız konuşarak halledilir gibi geliyor. Sizin yanınızda olması gerektiğini, bir aile kurduğunu anlayamamış eşiniz. Biraz daha birbirinize zaman tanıyın. Bu arada işe de girin boşanmasanız da. Kendi ayakları üzerinde durmayan kişilere kocanın, kayınvalidenin, annenin, babanın bile saygısı olmuyor.

Hahha ben de bunu sordum az önce ben de çok merak ediyorum. Benim eşim de yıllarca ailesinden uzakta yaşadı arayıp sormazdı. Evlendik, şimdi haftada 3 4 kez ailesinin yanına gitmek istiyor.

Hayatında birinin olmadığına eminim..

Az önce duşa girip çıktım, yastığını almış odadan.
Çarşafları değiştirecektim gittim kılıfı söküp yenisini koydum, kafasını ayırmadı televizyondan.

Aslında yatmadan önce terapist teklifinde bulunacaktım. Öyle olunca vazgeçtim..

Birkaç yere başvuracağım yarın, üzgün değilmişim gibi görünsem ters teper mi ki?
Tam bir akrep erkeği kendisi,vücudunun %70’i kin..

Bence tepmez. Istemediginizi söylediniz o kararlı göründü.

Tam tersine tepkili ve dik olmalısınız.

Öyle kolay değil hayat çalıp oturmak.

Bir ömür borçlu size.

Yastığı değiştirmeye gitmemeliydiniz.

İlk esim akrepti bilirim kinlerini ama karsisinda dik durun 1sen'e katiliyorum , siz hatali degilsiniz , kendinizi ezdiemeyin , alttan alirsaniz o kendini hakli gorecek daima

Aynısı yemin ederim bende.ailesine tapayım istiyor. Hiç onların hatalarını görmüyor.mesela biraz önce sofrada babasına tuzsuz cacık ayırdım. Tuzsuz yiyo. Geldi oturdu tuzluydu bu diye bagırıyo ortalıga.güya karısına kızıyo .ama ben yapmıstım. Sesim mahvolmus bi şekilde tuz koymadım hatta diğerleri bile tuzsuz sayılır dedim az tuz attım dedim. Resmen beni azarlıyolar.esim nasıl biri ama gıkını cıkaramaz cıkarmadıda.Annesi tuz hiç yokmus diyerek tuz attı ortamı yumusatmak için.ama ben cok kötü oldum bogazım düğümlendi gözlerim doldu.kim görüyor kim kim. Hele esim hiç.Nefretediyorum ondan. Nasıl bosanmayı istiyorum nasıl sırtımda ki yüklerden kurtulmayı. Ama cesaretim yokkk

Eşinizin boşanma gibi bir niyeti yok. Bir avukat olarak söylüyorum. Bir yıl sonra açıklarız da ben sana bakarım da hepsi hikaye boşanmaya niyetli adam koşarak gelip acıyor davasını her gün de arıyor noldu bizim dava diye.
Bunun yola getirme taktiği olduğunu düşünüyorum. Sana süre tanıyorum kendine çeki düzen vermezsen benim icin vazgeçilmez değilsin mesajı veriyor. Tavsiyem ise bir ömür evli Ve kocasının suyuna gitmek şartıyla bir yudum huzurla yasamak istemiyorsanız siz de kararlı olun. Yani evde geçimsiz, kendini salmış, kinli bir kadın olarak dolaşmayın. Ama kendinizden de taviz vermeyin yaklaşana ılımlı yaklasmayana karşı umursamaz bir tavır takının. Zamanla sizi sevdiği için saygı duyup kabullenecegini düşünüyorum.

Esimde akrep ,benim de yukselenim akrep evde tufan kopuyor anlayacağın
Eşin polisti yanlış hatırlamıyorsam .Biraz stresli bir dönem yaşamış olabilir mi bubsevep değil tabiki ama bizimki bazen sıkıntılı süreç geçirince sorun çıkarmaya yer arıyor yeni evliyken gerçekten beceriksiz olduğuna inanıp uzulurdum artık tabiribcaizse jasarlandim baktım sıkıntısı var ondan önce ben tikiyorum ağzını :)
Evlendigim ilk zamanlarin aynısını yasiyosun .Buz uzaktaydik ama annemi aradin mi yok boyke onlara alışamazsin yok sen onları hiç sahiplenemeyeceksin vs diye dir dur ederdi Ve dedim ki boyle baskı kurmaya çalıştığın sürece arayacağım varsa da aramatacagim .Ve kendisi yüzünden ayda 1 arasam soramadj bile neden diye ...

He bu arada daha birkaç ay önce tek başıma kendi ailemden onun ailesine girmiyorum diye birbirimize girdik biodugin boşanmaya karar verdik yani hatta konum bile var .

Hiç alttan alma ,iş bul o evde yasa kendini düzeltene kadar ,eğer bir qdim atmqzsq hayırlısı olsun ama dayanamayacak 14 yıldır bir akrep tecrübesiyle söylüyorum inan bana
Kafana göre gez toz ,ama asla nerede oldyundan bahsetme yani farzet ki ev arkadaşın görsün bakalım :)

Cok sasirdim ben sizin cok iyi giden bir evliliginiz oldugunu düsünmüstüm ..
Nasil bu hale geldiniz ..? Bence ani karar vermis iki tarafta bu kadar kolay mi herseyi kestirip atmak .. bidaha oturup konusmayi deneyin derim ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…