Boşanmaya nasıl hazırlandınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Barışırsınız takma kafana

Doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama bir yaş konusunda mesajınızı görmüştüm sanki. Yaş farkınız fazla diye hatırlıyorum.

Eşiniz sizi, tabiri caizse yola getirmeye çalışıyor. Güç savaşına girmiş.
Değiştiniz, çünkü söylediğiniz gibi büyüdünüz. Karşısında istediği gibi yönlendirebildiği kadın yok artık. İpleri tekrar eline almaya çalışıyor.

Siz kesinlikle yalvarmayın, dik durun. Şimdi geri adım atarsanız bu kozu hep kullanacak.
İşe girin, gücünüzü elinize alın.
Geri adım atmazsa da gerçekten boşanın. Çünkü bu adam kendine eş değil kukla istiyor demektir.
Boşanırsanız da her türlü hakkınızı alın. Eşya, altın vs payınıza düşen hiçbir şeyi ona bırakmayın.

Evlilikte güç savaşlarını erken başlatmış eşiniz de dış çekim konusunu önce annesine sonra boşanmaya bağlaması, bir ömür nasıl geçer bu adamla diye düşündürdü. Hakkınızda hayırlısı olsun. Dik durun ve kararlı olun madem.

İnan her evlilikte var böyle şeyler, erkeklerin evlendikten sonra anacı olmayanı yok gibi. 9 yıllık evliyim, bir tek şunu öğrendim ne kadar değer verirsen senin değerin o kadar az oluyor. O yüzden kimse için kendinden ödün verme, ne istiyorsan onu yap. Deniz Akkaya bir röportajda şöyle söylüyordu; yıllardır görmediğim bir akrabam gelse, o gün at bineceksem at binerim. Bu kadar basit aslında.

Konu döndü dolaştı yine kaynanaya geldi. Demek ki kayınvaliden kocana böyle söylüyor, yoksa bir erkek bunu düşünemez. Ayrıca hastalansa bakmazsın demek yerine hastalanmamasi için temenni de bulunmak daha mantıklı değil mi? Bu kaynanalar hastalanıp kendilerine baktirmaya ne kadar hevesliler.

Ne zaman yakamızı bırakacak bunlar yaa?

Seni etkilemek istemiyorum ama biz de yeni evliyken üç dört kere boşanmaya kalktık. Hepsinde geri barıştık. Şimdi diyorum ki keşke barışmasaymışım. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
Barışma ihtimaliniz bile olsa kararından vazgeçme. Doğacak yavruların günahına girmemiş olursunuz.

Son durum ne? hiç konusmuyo musunuz şimdi? Birlikte kahvalti,yemek falan yemiyo musunuz? Eşiniz adım atmıştır umarım

Evet evet oğlunu dolduruyor.
Yalan söylemişliği de var kv nin söylemediğim şeyi söyledi demesi, yalan yere yemin etmesi falan.. tehlikeli bir annesi var..

Öfkeyle oturan zararla kalkar...
bence daha skin düşünün..
hemen boşanmayı düşünmek çok saçma geldi bana

Bu kadar kolay mı bıtırmek şaka gıbı ya

Bence siz barışırsınız ama o anneyle işiniz çok zor. Bugün barışsanız yarın yine bir sorun çıkartır. O yüzden biraz mesafeli ama eşini araya sokmadan bir dialog yürütmeniz lazım. Sürekli şikayet eden insanlar bir süre sonra bıkkınlık yaratır annesi bile olsa. Sen hiç annesini kötülemezsen ve gayet saygılı davranırsan, annesi sürekli ah vah edip seni şikayet etse bir süre sonra eşin de sıkılır. Tabi bunlar yıllar alabilir. O süreçte çok yıpranırsınız ikiniz de. Yalan söylediğinde yüzleştiniz mi, ben öyle söylemedim neden ben söylemişim gibi yapıyorsunuz diye sormadın mı?

Ben de sinirlendiğim zaman hemen sevmediğimi düşünürüm hatta inanırım sevmediğime, boşansam ne olur ki derim hemen içimden. Bunu eşime söylemem çünkü biliyorum sinirim geçince bu duygularım da geçecek ama bunu yapmayı yıllar içinde öğrendim. Belki eşiniz de benim gibi duygularını anlık yaşayan bir insandır. Daha çok yeni olduğunuz için evliliğinizin oturması için zaman verin. Ben kızgınken değil de çok sakinken verilen boşanma kararından korkarım. O yüzden kızgınlığı geçince tekrar oturup konuşun belki normale dönmeye çalışır o yüzden hemen boşanacakmışsınız gibi hareket etme derim.

Tabii yüzleştim.
İnkar etti, halbuki kendim duymuştum eşim de biliyordu duyduğumu. Eşime söyledim. “O onun terbiyesizliği.” dedi o kadar.
Saygısızlık yapmadığımı eşim de söylüyor ama pek faydası yok yani. “Ben çok seviyorum,o kızım benim, falan filan diye o kadar iyi rol yapıyor ki dışarıdan gören herkes kv den yana çok şanslı olduğumu söylüyor eşim de dahil:))

Ya kuzum budan sebep ayrilinirmi ?hissetmiyormusun gercekten sevdigini?eni evliklerde su yasadiklarin oluyor daha yeni evlisin lutfrn fevri davranip gereksiz gurur yapma gerekirse birkac gun ayri kalin ozleyip ozlemegecgini gorursun bak mesela hala seni dusunuyor sevmese yapmaz ayyy cok uzuldum yapma lutfeb

Seni sevmiyorsa nasıl birlikte oldu seninle? Bana hiç inandırıcı gelmedi kendisi bence blöf yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…