- 25 Aralık 2020
- 6.005
- 21.612
- 298
- 41
sanırım burada durumlar birbirine girmişKusura bakmayın ama yorum yapmadan geçemedim. Bir hem cinsim olarak anlam veremedim çünkü.
Ne demek fahişelik bile yapsa anneye verilir. Hangi devlet,hangi yargı merci buna göz yumar sanıyorsunuz. Mahkeme heyeti her zaman mağdur olanın menfaatini korumaya yönelik hüküm kurar ki böyle bir davada en mağdur kişi çocuktur.
Yüz kızartıcı suç işleyene ödül diye de evlat teslim edilmez. Devlet gerek görürse kendi himayesine alır gene de anneye vermez.
Birde neden versin. Sen ne güzel meslek edinmişsin yarın öbür gün gelenlerden biri belki pedofili falan olur ama olsun varsın farketmez diye mi.
Yapmayın Allah aşkına
ülkemizde fuhuş karneye tabi bir meslek, kaydı var, vergisi var.
genelevde karneyle çalışan kadınlara istiyorlarsa çocuklarını veriyorlar - bunun örnekleri var, akademik çalışmalardan da biliyoruz anne gayet akşam evine gidiyor, bu işi yapıyor ama (hatta çocuğumu da alırlarsa zaten neden yaşayayım bir anlamı kalmaz yaşamanın benim için diyeni biliyorum)... o yüzden de burada "devlet himayeye alır gene de anneye vermez" bir durum yok.
ama "serbest çalışan" ve fuhuştan işlem yapılmış olan kadınlarda (ki siz direkt bunları düşündünüz sanırım) evet, şöyle bir sıkıntı var: çocuğun güvenliğini sağlama konusunda sıkıntılı bir meslek, anne akşam evde olmayacak mesela en başta, sonra dediğiniz pedofil vs. endişesi de ayrı bir konu.
genelde serbest çalışan seks işçilerinin asayişten de kaydı oluyor zaten.
hakimler anneye vermeyecekse bu kadınlarda vermez - zaten aktif serbest seks işçisi olarak çalışıp velayet isteyen de ben görmedim. pezevenkleri gebe kaldıklarını öğrense hemen aldırtır vs. onlarınki apayrı bir yaşam. anca tövbe etmiş evlenmiş olması filan lazım -ki artık burada durumlar 1500, belki hakim annenin artık o işi yapmadığına hükmetti?
geri kalanlar, annenin fuhuştan bir kaydı yoksa zaten sadece iftira düzeyinde oluyor. boşanırken iftira atıyor adam belki?
kısacası bin türlü durum var.