Hanımlar ben kv ile yaşıyorum. Benim de hatalarım çok çok saçma şeyler de yaptım ce yapıyorum hala. Ama eşimin yaptıklarının yanında çok normal hatalar bunlar. Boşanma isteği doğuyo içime ama ailem bana destek olduklarını söyleseler de özellikle babam sonradan pişman olucağımı bilsiği için karşı çıkıyo (akraba olmamın da etkisi büyük bunda) ben size boşanma isteğiminin sebebleirni söylesem inanın hepiniz nasıl bu dakkaya kadar durdun hala neyi bekliyorsun dersiniz. Bir insan boşanmak için nasıl karar alır. Çocuk olmadan boşanma daha mantıklı. Hanımşar eşime konuyu açtığımda git annenin evine umrumda olmaz diyor. Ev alırsak ayrı eve çıkıcaz ben toplum baskısından çekiniyorum kv den çekiniyorum. Boşanırsam pişman olurum diye çekiniyorum. Bunun kararını nasıl verebilirim sonradan pişman olmamak için akıl verin lütfen. Çünkü küsüp ailemin evine gitsem ailem gittiğime pişman ediyor beni. Çok üzülüyorlar ( bu arada sorunun çoğu kv ile yaşıyor olmam değil o biraz etki ediyo en büyük sorun eşim