- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Şöyle düşünün. O size psikolojik ve fiziksel şiddet uygularken, evliliğinizi cehenneme çevirirken acıdı mı?
psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlükArkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
Sinirle söylediğini düşündüm hep çünkü sonrasında çok pişman oluyordu. Boşandıktan sonra acaba düzelir miydi çocukların hayatını etkiledim diye pişman olmak istemiyorum çünkü çok burnu sürttüyine şiddet
mrb arkadaşlar çok kötüyüm diğer konulardan bilenler vardır eşimle aramız hep bi iyi iki kötü gitti hep çocuğum var diye şans verdim yani çocuğumu bana vermeyeceğini söylediği için ve alırsam ailemi de beni de katletmekten bahaediyor. İki gündür bana çok kötü şiddet uyguluyor öldürcem seni dedi...www.kadinlarkulubu.com
Böyle bir "insana" nasıl çok üzülebilirsiniz?
Defalarca şiddet görmüşsünüz.
Öldürmekle tehdit etmiş sizi.
Ne yapması lazım içinizin soğuması için?
İnsanlar canınızdan, evlatlarınizdan kıymetliyse bilemeyeceğim tabi.
Arkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
Sinirle söylediğini düşündüm hep çünkü sonrasında çok pişman oluyordu. Boşandıktan sonra acaba düzelir miydi çocukların hayatını etkiledim diye pişman olmak istemiyorum çünkü çok burnu sürttü
Bu şiddet konusundaki davranışlar hiç normal değil yalnız , katledirirm nasıl bir kelime ? Adam normal değilSinirle söylediğini düşündüm hep çünkü sonrasında çok pişman oluyordu. Boşandıktan sonra acaba düzelir miydi çocukların hayatını etkiledim diye pişman olmak istemiyorum çünkü çok burnu sürttü
Evet sizi öldürünce hapiste burnu baya sürterSinirle söylediğini düşündüm hep çünkü sonrasında çok pişman oluyordu. Boşandıktan sonra acaba düzelir miydi çocukların hayatını etkiledim diye pişman olmak istemiyorum çünkü çok burnu sürttü
Yıkılmamıştır o, alıştığı hayattan vazgeçmek istemiyordur. Burda yazık olan eşiniz değil sizsiniz. Biraz sert oluyor farkındayım ama bu evlilik yürür ama her gün önceki güne şükreder halde olursunuz. Ki bu da sizin her gün pişman olmanız demek, her gün üzülmek demek, psikolojinizin giderek bozulması demek. Bir tane hayatınız var ve bu hayatı pişmanlık, üzüntü, fiziksel veya psikolojik şiddet ile harcamayın. Kararlı olun, emin olun ki ikiniz için de en sağlıklısı bu. Kolaylıklar dilerim hayatınızda.Arkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
Aslında ben sizi anlıyorumArkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?