- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.973
- 108
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Kendinize acımayıp bu hayvana acımak da ilginç ciddenArkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
Bıçak çeken bir adamın yanına çocuk bırakılır mı, bir de o varDalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz anlamadım adam bıcak çekmiş bıçak. Bunda acıma var mıydı acaba? Ay ponçik pişman oluyormuş sonrasında. Hadi teletabiler dünyasındaki gibi el ele tutuşalım. Az bi silkelenin siz kadınsınız, annesiniz, insansınız bu muameleyi çocuklar için bile sineye çekmek zorunda değilsiniz.
Çok önemli bir cümle hayat için.iyiyken herkes iyidir, önemli olan kötüyken nasıl olduğu..
Çok çalışıyor diye dövmesi falan filan unutuluyor mu bir de gözü dolmuş paşamın döverken de doluyor muydun o elalemin ben taaa... elalem sen şiddet görürken neredeydi ?Arkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
E size bi merhamet coker tabi. Bunca zamandir fiziksel ve psikolojik siddet uygulayan adama acinmaz da ne yapilir ki?Arkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
+1. Bir de keske bu ureme isleri yeterlilik belgesiyle olabilse ya. Spermi yumurtasi olan ben ebeveyn olabilir miyim diye 2 dk dusunmeden cocuk yapiyor hem de boy boy. Var boyle bir ideal dunya hayalim.Sizin gibi anne babalardan çocuklar alınmalı.
Çocuklarım için bahanesini kullandığınız an babaları kadar suçlu oluyorsunuz.
Çünkü o çocukların tek ebeveyni yok. Siz varsınız.
Gerektiğinde babalarından bile korumak sizin vazifeniz.
Fakat siz o çocukları kendi varlıklarını bahane ederek bir psikopata teslim ediyorsunuz.
Çocukların geleceği ya sizin gibi olmak yada baba gibi psikopat olmak... Kolay kolay o zincir kırılmıyor.
Annelik vazifesi aklınıza geliyorsa bir zahmet kendinizi ve o çocukları kurtarın o adamdan.
Ohooo siz affetmissiniz bile baksaniza cocuklar, maddi skinti, millet ne der, esime yazik gibi cumleler barisma yolundaki insan sozudur. Siz duygusalliktan once aklinizi basinizami toplasaniz acaba onca seyden sonra nasil duygusallik diyebiliyorsunuz aklim almiyorArkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
Yok ben kararlıyım yarın dava için avukata vekalet vericem. Tabi eşim beni götürürse her şeyde olduğu gibi bı yere gitme konusunda ona bagimliyim. Çünkü merkezden uzak bı yerde oturuyoruz ve araba kullanmayı bilmiyorum zaten cocuklarimla da gidemem yalnız..
İşte ben böyle bana kötülük yapana da bı zaman sonra üzülüyorum. Belki size saçma geliyor ama Çok fazla duygusal ve hassasım.. Lanet olsun bu yumuşak huya..Kendinize acımayıp bu hayvana acımak da ilginç cidden
+1Şöyle düşünün. O size psikolojik ve fiziksel şiddet uygularken, evliliğinizi cehenneme çevirirken acıdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?