- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 33
- 40
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Bosanma ozaman.Sinirle söylediğini düşündüm hep çünkü sonrasında çok pişman oluyordu. Boşandıktan sonra acaba düzelir miydi çocukların hayatını etkiledim diye pişman olmak istemiyorum çünkü çok burnu sürttü
Öyle demeyelim adamcağız dövüp, ölümle tehdit edip sonrasında pişman oluyormuş.Evet sizi öldürünce hapiste burnu baya sürter
Hapisteki katillere sorsak hepsi pişman zaten.Öyle demeyelim adamcağız dövüp, ölümle tehdit edip sonrasında pişman oluyormuş.
Az şey değil bu.
Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
**bir de alıntılamayı unutmuşum,boşanırsam maddi açıdan zor duruma düşerim demişsiniz,asıl sorun da bu işte,inanılmaz...Sinirle söylediğini düşündüm hep çünkü sonrasında çok pişman oluyordu. Boşandıktan sonra acaba düzelir miydi çocukların hayatını etkiledim diye pişman olmak istemiyorum çünkü çok burnu sürttü
İlk öğrenme şoku bence.Bu fikre alışınca eskiye döner hatta sizi suclamalara başlar.Arkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
Sinirle söylediğini düşündüm hep çünkü sonrasında çok pişman oluyordu. Boşandıktan sonra acaba düzelir miydi çocukların hayatını etkiledim diye pişman olmak istemiyorum çünkü çok burnu sürttü
,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve
Kendinizi ve cocuklarinizi dusunun. Maddi olarak sende calisip kazanabilirsin. Nafaka da alirsin. Insanlar ne dusunurmu? Size ne. Siz hayatinizi yasayin. Siz mutsuzken millet seni dusundumu?Arkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın
Çok dengesiz benim de algilarimi bozdu haklısınız..**bir de alıntılamayı unutmuşum,boşanırsam maddi açıdan zor duruma düşerim demişsiniz,asıl sorun da bu işte,inanılmaz...
kusura bakmayın ama siz affedeceksiniz ve buraya yazarak günah çıkartıp,bir umut onaylanmak istiyorsunuz. yoksa şu söyledikleriniz hep bahane,affetmek için kendi kendinize söylediğiniz teselliler.
aileni katlederim diye tehdit edecek kadar gözü dönmüş bir adam var ortada, siz hala sinirle söyledi diyorsunuz.
biz niye sinirlenince hiç böyle şeyler söylemiyoruz?
yorum sizin, eğer şu aşamada boşanmayacaksanız bir daha boşanabilir misiniz bilmiyorum...
Düşünmedi..Kendinizi ve cocuklarinizi dusunun. Maddi olarak sende calisip kazanabilirsin. Nafaka da alirsin. Insanlar ne dusunurmu? Size ne. Siz hayatinizi yasayin. Siz mutsuzken millet seni dusundumu?
Ya tek olsam maddiyat umrumda olmaz ama iki çocuk var sonuçta kime bırakıp çalışırım veya ha diyince iş bulabilir miyim.İnsan ister istemez kaygilaniyor kim düşünmez bu durumda maddiyati..Boşanmaz maddi sıkıntı da çekmezsiniz o zaman. Sorun çözüldü.
Önden hazırlığını yapan biri. Şimdiden iş arayıp çocukları bırakacak yer ayarlayabilirsiniz. Eşiniz ödesin kreş anasınıfı masrafi neyse. Kaç yaşında çocuklarYa tek olsam maddiyat umrumda olmaz ama iki çocuk var sonuçta kime bırakıp çalışırım veya ha diyince iş bulabilir miyim.İnsan ister istemez kaygilaniyor kim düşünmez bu durumda maddiyati..
Yok ben kararlıyım yarın dava için avukata vekalet vericem. Tabi eşim beni götürürse her şeyde olduğu gibi bı yere gitme konusunda ona bagimliyim. Çünkü merkezden uzak bı yerde oturuyoruz ve araba kullanmayı bilmiyorum zaten cocuklarimla da gidemem yalnız..Bırakıp gidemedi işte bana bağımlı diyecek ve şiddetin dozu giderek artacak belki elinde kalacaksınız? Gerçekten bunu mu istiyorsunuz o masumları düşünün hiç değilse hiç sağlıklı ortamda büyümüyorlar
Biri 6 biri 3 yaşına yaklaşıyor.Önden hazırlığını yapan biri. Şimdiden iş arayıp çocukları bırakacak yer ayarlayabilirsiniz. Eşiniz ödesin kreş anasınıfı masrafi neyse. Kaç yaşında çocuklar
Benim anlamadigim maddi olarak nasıl olacak derken nasıl avukat tutacaksınız? Öyle az para sayılmaz biliyorsunuz değil mi?Yok ben kararlıyım yarın dava için avukata vekalet vericem. Tabi eşim beni götürürse her şeyde olduğu gibi bı yere gitme konusunda ona bagimliyim. Çünkü merkezden uzak bı yerde oturuyoruz ve araba kullanmayı bilmiyorum zaten cocuklarimla da gidemem yalnız..
Durumumu bilen bı arkadaşım borç verecek.Benim anlamadigim maddi olarak nasıl olacak derken nasıl avukat tutacaksınız? Öyle az para sayılmaz biliyorsunuz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?