Hayat sizin. O adamla o evde o eziyetlerle yasayacak olan sizsiniz. Cocuklariniz ileride bu hayat icin size tesekkur etmeyecekler yalniz,onlari da mahkum ediyorsunuz cunku. Ozguvensiz,ezik ve mutsuz bireyler olacaklar. Kendinizi bir kenara birakin ve cocuklariniza bunu yapmaya hakkiniz var mi onu dusunun bence.
Ben neler gordum, mesleksiz ,parasiz,ailesiz,okumamis, sira sira cocuklu ne kadinlar var dimdik duran,yarin ne yiyecegim diye dusunmeden kocayi atan,binbir caba ile para kazanmaya calisan,kendisini istemeyen ailesine katlanmaya calisan...
Onlar yapti,siz neden yapamiyorsunuz? Care cok. Siz care istemiyorsunuz ki,yedigim bir dilim ekmek,nolacak onu yer her turlu rezillige katlanirim diyerek bunun arkasina siginiyorsunuz. Sonra adam bicak cekti. Ceker tabi,insan degil ki o? Yarin yatakta bogaziniza da sarilir. Normal. Siz kendinizi saymiyorsunuz ki o sizi saysin. Bunlari sizi kotulemek icin veya size saldirmak icin yazmiyorum. Siginma evi gonullusuyum ben. Gorduklerimden belki bir cesaret alirsiniz diye yaziyorum. Yoksa kimin ne hayat yasadiginin bir onemi yoktur disaridaki insanlara.