bosanmayi actim..

elzemsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
201
34
98
35
Günaydin hanimlar.. daha önce derdimi bilenler bilir 2 3 konum vardi esimle 1.5 senedir gel gitlerdeydik.. 25 yasindayim ... bana cok yalanlar atti benden sakli cok ciddi servet denilcek borclar yapti 3 4 kere evden attim 1 ay ayri kaldik öyleydi böyleydi derken yeniden denedik 2 ay sessizdi sakindi.. sonra yine yalanlar yakaladim borcu daha yüksekmis aslinda onu buna dedigimde aa faizdir bende sasirdim zaten bosanmayi ben verecem yarin dedi.. (hem suclu hem güclü) bende sen zahnet etme ben ögleden sonra halletcem dedim ve verdim anlasmali bosanma kagiti duruordu evde atmamistim icime dogmus gibi. Halen burnu sürtülmemis demekki. Biktim güclü olmaktan. Cok sasiriorum 6 sene evliyiz 1 cocuk var dedim ben calistim daha iyi hayat olsun diye sen bizi mahvettin ve bana telde dedi "ee napayim" hayatimi mafetti ve ee napayim dior. Cool tavirlar felan. Bende eski günlerin anilariyla aglamaktan yoruldum dün dr. Dan mide ilaclari aldim mideme kramplar girior. Avrupada yasiorum isim var kendi ayaklarimin üstündeyim ama neden bukadar duygusalim neden kesip atamiorum.. nasil atlaticam.. seviorum halen yada sevdigimi saniorum.. halen senaryo kuruorum ya baska kadinla görsem mafolurum diye... cok salagim diorum kendime... bide icimdeki his esimin yeterince burnunun sürtüldügünü sanmior .. o düstü ben kaldirdim 3 4 kere.. bide haksizken olmuor iste bosanmayi düsünüyüm 2 3 gün üstüme gelme dior.. dedim kim düsüncek.. benmi senmi senin öyle lüxün yok.. nasil atlaticam... okadar borc adam takmior ben ailem yikilior diye paramparcayim... saygilarimla

hakkınızda hayırlısı olsun...ben anlamıyorum bu tür erkekler, neye güvenerek evleniyor!hem borç gırtlakta ,hem yalanın bini bir para.....daha önce de böylemiydi?

hakkınızda hayırlısı olsun...ben anlamıyorum bu tür erkekler, neye güvenerek evleniyor!hem borç gırtlakta ,hem yalanın bini bir para.....daha önce de böylemiydi?
Ilk 4 sene hersey cok güzeldi ama calismiordum bankada buna para vermiordu sonra hesablar ayrildi adam batti paralar nerde havada.. cok gücüme gidior millet ekmek bulamior bu kac bin eurolarla oynuor.. isine gelmeyincede isyan edior isten biktim hayattan biktim diye.. gözümde zayif erkek ... ama bende salagim dedigim dedik olamadim. Gurur yapmadim ailem icin sonuc bu adamda ego tavan yapti

Senin hissettiklerim su an sevgi değil bence. Birincisi alışkanlık var 6 yık az değil,ikincisi yeni hayata başlamak gözünü korkutuyor. Herşey daha güzel olacak. Bırak onun burnunun ne kadar sürmüş olmasını bu daha iyi günleri. Başka bi kız bulursa da umursama o kız da bunları çekecek hatta kıza üzül. Ağlama kaybeden o bunu unutma

hayırlısı olsun canım.başa gelen çekiliyor bunuda atlatırsın neleri atlatmışsın birde bakmışsın ben bunlara neden katlanmışım bunca sene demişsin.

Banada öyle gelior bu döktügüm göz yaslarini Allah yanina birakmaz insallah gamsiz vicdansiz.. ins uzun sürmez görürüm o günleri

yani eğer tüm güvenini tükettiyse, en ufak bir şansı dahi kalmadıysa ve bunu da istemiyorsa ne denirki? öncelikle yaklaşımı nasıl,acaba çok pişman olacağını kavrayamamış mı? bakınca artık hayatında olmayacaksnız!tepkisi nedir ciddiye almıyor mu?

Dahada bana sen anlayizsizsin üstüme geliosun senle olmuor fln diyor.. evden gitcek zaten 1 2 güne.. görende dünya yakisiklisi sancak.. bence kavrayamior ne olacagini cevresinde hep ipsiz kopuk adamlar.. aile babalari acmior onu.

Dahada bana sen anlayizsizsin üstüme geliosun senle olmuor fln diyor.. evden gitcek zaten 1 2 güne.. görende dünya yakisiklisi sancak.. bence kavrayamior ne olacagini cevresinde hep ipsiz kopuk adamlar.. aile babalari acmior onu.
malesef o çevreye dahil olup ta zararını görmeyen erkek yok!bu erkekler ne ister hayattan!hem evli ve çocuklu olacaksın,hem sorumsuz!hiç erkek rolü üstlenmeyin,burnu çok sürtecek ama iş o duruma varmadan kimbilir ne çaba harcadınız,ne kadar özveride bulundunuz!umarım erken farkeder ve iyice çıkmaza sokmadan çözüm bulur....ne diyebilirim ki hakkınızda hayırlısı olsun....baktınız düzelmiyor ,en küçük şans yok, kendin ettin kendin buldun dersiniz....ama işte çocuk işin içinde olunca biz kadınlar daha hassas oluyoruz.....

Hemde ne cabalar harcadim kendimi taniyamaz oldum.. ama her geri barisma sonrasi icimdeki ses ona yeterince burnunun sürtmedigini söyledi. Ozamanlar daha güclü olup affetmeseydim böyle olmazdi. Ama borc cok kanul edemiorum cok kötüyüm.. adamda zaten gel barisalim hallederiz tavrinda degil yeni hayat kurma hevesinde salakca arkadaslarinla... nasil atlatcam bilmiorum.. uyumak istiorum uyanayim rüya olsa keske

çok geçmiş olsun canım.benzer bir durum yaşadım eşimle çok büyük servetler olmasada benim için servetti bir ev parasına yakın borç yaptı eşim.üstelik ailem ve ben didnip çabalarken çocuklara annem baktı babam destek oldu ben çalıştım çabaladım meğer herif kumar oynarmış yada başka bişi bende bimiyorum ego tavanda tabi herkes el pençe borçları çdedik ama ne ödeme el ele verdik en çokta ben fedakarlık yaptım çocuğum yaptı.bilmiyorum inan haketmiyolar yol ver gitsin.

hersey bitene kadar bu sürec geçtyikten sonra bir hafifleme olacak inan bana sonra maddi sorun yoksa sadece bir süre sonra neden daha önce yapmadım bunu diyeceksin. alışkanlıklardan kolay vazgecmiyor kadınlar ama senin durumunda pişman olacak birsey yok üç günlük dünyada dert çekme keyfine bak derim.

Ben yada biz kadinlar yapsa affederlermiydi.. ben sadece bu süreci atlatmak istiorum.. öde öde bitmez o paralar faizler cok yüksek bebegimi birakip ise gittim sicak yatagimdan bunlar oldu.. bide benimki bosanirsan bosa edasinda umurunda degil

Evet bende öyle diorum kendime... ama vazgecmek zor olsada yapacak biseyim yok ölsem geri degismicek bu kabuslar .. bide adam dior icim rahat ins vicdani sonradan onu rahat birakmaz

Elinden geleni yapmışsın,bence artık sıra onda ...evet başta heveslenecek belki,sorumluluk almak gibi bir eylemden uzak yaşamaya, özendirici bakacak, ya sonrası......offff offf hep bu keşkeler......ama bırak artık keşke o diyecek, sen elinden geleni yaptın mı yaptın......için acımasın hatta, eğer gerçekten sevgi kırıntıların dahi varsa, ya hep ya hiç de!bu hayat sana da bir kez yaşama şansı verdi ve onsuzluğun sana getirilerine bak, tabiki olumlu olanlarına!sen değil o kaybetti!anlayacak bunu er geç!ve kararını verdiysen,geri dönme bu karardan...hiç bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz,bunu da her insan bilir!Ama gün gelirde, geri dönmek isterse ve sen de kendinde bu gücü bulabilirsen ;bırak iyice burnu sürtsün,en ufak bir umudu kalmasın ki ,neyi kaybettiğini iyi anlasın!çocuğunla mutlu bir hayat kurmak elinde, eğer istersen!

adam borcunu kafasına takmıyor demekki ödeyebilecek kapasiteyi kendinde buluyor sen neyi takıyorsun ,kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadın için bence 1 dk bile durma boşver gitsin sen arkanı döndüğünde keşke şunu yapsaydım dediğin her fedakarlığı yapmışsın zaten ,kıymet bilmediği için bırak o düşünsün nasıl yaşayacağını,kiminle gezerse de gezsin inanki bir süre sonra kalbin taş olup umursamayacaksın bile ,hakkında hayırlısı olsun

Cok dua edicem her saniyesi pismanlikla gecsin.. bana lanet cenen diordu ben ona dil dökerken o lanet ceneme hasret kalsin en iyi intikam iyi görünmekse icim kan aglasada dayancam.. Allah cocugumun acisini göstermesin. Yahan elleribiz dert görmesin

Evet bende öyle diorum kendime... ama vazgecmek zor olsada yapacak biseyim yok ölsem geri degismicek bu kabuslar .. bide adam dior icim rahat ins vicdani sonradan onu rahat birakmaz
ya genel olarak bu işlerde önce kadın üzülüyor erkek benim için sorun yok havasında oluyor ama bir süre sonra kadın unutup kafa rahatlayınca erkek ne yaptıgının farkına varıyor ve en cok yarayı erkek alıyor. bunun sebebi şu aslında o ne kadar vicdanım rahat dese de yanlıs yapıyor yanlış yolda belliki böyle devam edecek ve sonunda zaten elinde avucunda borçtan başka bişey kalmayacak eeee parası olmayanada ne aş var ne aşk tabiki pişman olacak. sen şimdi üzülüyorsun ama senin için doğru olan bu affettikce kısır bir döngüde döneceksin yılların gececek hasta edecek bu adam seni. kaldıki yüzsüzce düşüneyim alışayım yapamıyorum diyen biri şans istemiyorki. ama unuttugunda yeniden doğmuş olacaksın eee ne demişler son gülen iyi güler :) boşver arkadasım calıs kazan ye iç harca cocuguna bak aşk desen zaten nerden ne zaman gelecegi belli olmaz ne yoruyosun kafanı bunlara.

Bende ona sasiriorum ya vurdumduymazligi inanilmaz Allah sabir versin böyle durundaki insanlara ins

Evde haykira haykira agladim kiyafetlerine sarilip bunlari haletmedigim icin kabullenmek zor.. umarim dedigin gibi olur hasret kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…