umma bil! öyle olacak öyle oldu çook defa tecrübede ettim gördüm de... rahat ol sen sen takmadıkca o delirir zaten ağlama hem ya neden aglıyosun ya da bosver şimdi ağlasanda olur nasılsa her ayrılıkta böyle bir dönem oluyor erkenden atlat bari üzüleceksin zorlanacaksın cesaretin kırılacak vazgecmek isteyeceksin ama bilki bunu yapmassan hep karanlık kalacak bir yerin. saygı duyulmayan bir eş olacaksın el altında görüleceksin bir bağımlı gibi davranacak sana karar verip geri döndükçe degersizleseceksin bunları unutma.Evde haykira haykira agladim kiyafetlerine sarilip bunlari haletmedigim icin kabullenmek zor.. umarim dedigin gibi olur hasret kalir
bu yaşadıkların normal hisler,her kadın başta bunu yaşar, ama sonunda erkek bunu yaşar!bekle ve gör, ayrıca da kararlı görün...ahların bitecek ,çok hafifleyeceksin,biraz zaman ver kendine.....bebeğin var, sıkıca sarıl,asla asosyal olma bu süreçte ve istemeyeceksin ama gez dolaş farklı şeyler yap,bunlar kafanı dağıtacaktır.....Evde haykira haykira agladim kiyafetlerine sarilip bunlari haletmedigim icin kabullenmek zor.. umarim dedigin gibi olur hasret kalir
Bende öyle dedim cocuk affetmicek seni ilerde umurunda degilki tek ona iyi davranmak yetmiorSürekli borç ödemekle hayat geçer mi? Çocuğunuzun geleceği ne olacak? Kendiniz için olmasa bile çocuğunuz için boşanmalısınız.
Zevk alamiorum hicbirseyin anlami yok gibi... ama o gamsiz fener gala macina gidior benle konusmaktansabu yaşadıkların normal hisler,her kadın başta bunu yaşar, ama sonunda erkek bunu yaşar!bekle ve gör, ayrıca da kararlı görün...ahların bitecek ,çok hafifleyeceksin,biraz zaman ver kendine.....bebeğin var, sıkıca sarıl,asla asosyal olma bu süreçte ve istemeyeceksin ama gez dolaş farklı şeyler yap,bunlar kafanı dağıtacaktır.....
tecrübe güzel arkadaşım,emin ol, dünyanın en kötü eşinede sahip olsan,her gece dayak yesen,aç kalsan,seni ne kadar üzerse üzsün, iyi şeyleri düşünüp kahrolacaksın başta!ama dedim ya son gülen iyi gülecek!Zevk alamiorum hicbirseyin anlami yok gibi... ama o gamsiz fener gala macina gidior benle konusmaktansa
Cok alismisim ona ne yahikki 18 yasimdan beri beraberiz o olmustu dünyam sanki öncesi yoktu ins toparlarimBenim rahmetli eski eşimde biz evliyken bir sürü borç yapmış bankalara kredi kartları çıkartmış benden habersiz.
Oğlum 6 aylık bebekken cıktı hepsi ortaya bunların...
Geçer dedim geçmedi terk ettim ewi, eşyalarımız her şeyimiz satıldı çeyizimi topladım ve ailemle yaşamaya başladım.
Baştan zor geldi ama ailem destekti bana atlattım. Şu an oğlum 7 yaşında çalışıyorum 2 senelikte bir ilişkim var ciddiyiz çok şükür herşey iyi.. Yaniii demem o ki; sewiyorum dediğin adamı sen sewmiyorsun aslında. Sadece alışkanlık... Sevginin önüne yalan sadakatsizlik geçmiş zaten bunun farkında var artık...
Güzelce boşan ve genç yaşında hemen yolunu çiz evladın için dimdik ayakta dur. O kaybetti sen değil... E elzemsu
Lütfen kusura bakmayın ama şu an okadar hatalı konuşuyorsunuz ki....Cok alismisim ona ne yahikki 18 yasimdan beri beraberiz o olmustu dünyam sanki öncesi yoktu ins toparlarim
Bana mesaj atmis simdi tmm sagol diye.. bosanma islemi basladi diye mesaj atmistimtecrübe güzel arkadaşım,emin ol, dünyanın en kötü eşinede sahip olsan,her gece dayak yesen,aç kalsan,seni ne kadar üzerse üzsün, iyi şeyleri düşünüp kahrolacaksın başta!ama dedim ya son gülen iyi gülecek!
karşı yazacağı yorumları kestiriyorsunuz!yani adam size yapma etme demeyecek bunun farkındasınız!eee ozaman bu işkenceyi neden kendinize yapıyorsunuz!bırakın sessiz kalın...bu yoklama çeker gibi tavırlarınız ona nasıl bir mesaj veriyor!bunu kendinize yapmayın....bırakın eline tebligat geçsin, sonra sessizliğinizle kararlılığınızın kanıtı olmuş olacak!Bana mesaj atmis simdi tmm sagol diye.. bosanma islemi basladi diye mesaj atmistim
Oglunuzun babasina Allahtan rahmet dilerim cok üzücü gercekten. Bilmiorum cok taze acim desem 1.5 senedir bu gel gitlerle yasiorum.. haklisiniz dediginizdeLütfen kusura bakmayın ama şu an okadar hatalı konuşuyorsunuz ki....
Ben de eski eşimi 17 yaşımdayken tanımıştım. Noldu boşandık 3 sene önce...
Ve eski eşim Ekim ayında vefat etti benim, şimdi oğlumun babası hayatta bile değil..
28 yaşındayım ve şimdi bin kat daha fazla mücadelem var benim evladıma karşı...
Eğer daha fazla aptal yerine konulmak istiyorsanız ve kandırılmak istyorsanız buyrun dewan edin...
Bazen biz kadınlar gerçekten kendimize acı çektirmek için çekiyoruz böyle haketmeyen adamları.
Bir evliliğe yalan girdi mi düzelmez, düzelmez arkadaşım örnek benim... Sahte hesapta değilim burda..
Tanıyan beni gayet iyi de tanır bilir burda...
Lütfen biraz kendinizi sewin ve düşünün..
Sevgiler...
E elzemsu
Cogu kumar ve arada giden paraymis tabi faizde yüklendi oldu dag 1 kere affettim adam yine kendine geldi yine sakladi benden herseyi bende dayanamadim en sonundaCanım. Ben kaçırdım galiba bulamadım cevap.
Bu borçlar ne borçları?
Günaydin hanimlar.. daha önce derdimi bilenler bilir 2 3 konum vardi esimle 1.5 senedir gel gitlerdeydik.. 25 yasindayim ... bana cok yalanlar atti benden sakli cok ciddi servet denilcek borclar yapti 3 4 kere evden attim 1 ay ayri kaldik öyleydi böyleydi derken yeniden denedik 2 ay sessizdi sakindi.. sonra yine yalanlar yakaladim borcu daha yüksekmis aslinda onu buna dedigimde aa faizdir bende sasirdim zaten bosanmayi ben verecem yarin dedi.. (hem suclu hem güclü) bende sen zahnet etme ben ögleden sonra halletcem dedim ve verdim anlasmali bosanma kagiti duruordu evde atmamistim icime dogmus gibi. Halen burnu sürtülmemis demekki. Biktim güclü olmaktan. Cok sasiriorum 6 sene evliyiz 1 cocuk var dedim ben calistim daha iyi hayat olsun diye sen bizi mahvettin ve bana telde dedi "ee napayim" hayatimi mafetti ve ee napayim dior. Cool tavirlar felan. Bende eski günlerin anilariyla aglamaktan yoruldum dün dr. Dan mide ilaclari aldim mideme kramplar girior. Avrupada yasiorum isim var kendi ayaklarimin üstündeyim ama neden bukadar duygusalim neden kesip atamiorum.. nasil atlaticam.. seviorum halen yada sevdigimi saniorum.. halen senaryo kuruorum ya baska kadinla görsem mafolurum diye... cok salagim diorum kendime... bide icimdeki his esimin yeterince burnunun sürtüldügünü sanmior .. o düstü ben kaldirdim 3 4 kere.. bide haksizken olmuor iste bosanmayi düsünüyüm 2 3 gün üstüme gelme dior.. dedim kim düsüncek.. benmi senmi senin öyle lüxün yok.. nasil atlaticam... okadar borc adam takmior ben ailem yikilior diye paramparcayim... saygilarimla
Bak canım şimdi yazacağım şeylere burdaki arkadaşlar kızabilir ama yazacagim yine de.Cogu kumar ve arada giden paraymis tabi faizde yüklendi oldu dag 1 kere affettim adam yine kendine geldi yine sakladi benden herseyi bende dayanamadim en sonunda
ya kusura bakmada senin kendine gram saygın yok adamın umrunda bile değilsin hala onun için ağlıyorsun neden ağlıyorsun seni çok mu sevdi hayır evine mi baktı hayır çoooooook mu über ötesi yakışıklı sırf bu yüzden mi onun için ağlıyorsun yoksa sen mi çok çirkinsin (çirkin kadın yoktur kötü alkol vardırZevk alamiorum hicbirseyin anlami yok gibi... ama o gamsiz fener gala macina gidior benle konusmaktansa
Zaten kisa bir süre ayri yasadik ben normal devam ettim hayatima gezdim tozdum bekledim de gelsin geri diye geldi ama sürtülmeden.. gercekten kiymet bilmeden.. mecbur bosanmaliyim kagit islemleri icin yoksa krese daha cok para ödüyorum 2 kisi görüncez diye ayrida olsak.. artik bosanmadan korkmuorum beni sevse benim hayattan istediklerime saygi dUyardi ki ailem icin gelecek icindi istekler.. her ayrilmada dahada hircinlasior yada esyalarini toplarken sarki söyler gibi yapmasi göya mutlu görüncek.. hic acimadi bana ne göz yasi dökmüstüm sallamadi hic o yüzden belki anlar simdi is ciddiBak canım şimdi yazacağım şeylere burdaki arkadaşlar kızabilir ama yazacagim yine de.
Bunları cocugunuz var diye yazıyorum. Çocuk olmasa 1 dk. Dur bile demem.
Kumar diyorsun..Bundan asla vazgeçmez tedavisiz. Tedavi bile çare olur mu emin değilim. Takmaz tavırlar diyorsun bu zaten isin olmazsa olmazı.
Sen şimdi bekliyorsun...beni durursun, bosanmadan vazgecirsin. Bu da olmayacak.
Benim önerim şu...ayrı yasa. Sanki bosanmis gibi yani bosanirsan nasıl bir hayat kuracaksan o hayatı kur bir bakalım.
Bütün düzenini oturt önce. Arada nikah bir süre dursun. Bu yeni hayata alışma evresindeyken adamı da iyice gozlemle. Baktın hazırsın artık. ..İşte o zaman boşa.
Sen şu anda bosanirsan intikam aldigini sanacaksin ohh iyi oldu sana hissi yasayacaksin ama hiç öyle değil. Olan önce sana olacak. Önce hayatini kur psikolojik olarak hazırlan duruma.
Kendi istiyorsa gitsin o açsın davayı.
neden boşanmadan ayrı yaşasın kocasının alacaklıları kapısına dayansın diye mi ?Bak canım şimdi yazacağım şeylere burdaki arkadaşlar kızabilir ama yazacagim yine de.
Bunları cocugunuz var diye yazıyorum. Çocuk olmasa 1 dk. Dur bile demem.
Kumar diyorsun..Bundan asla vazgeçmez tedavisiz. Tedavi bile çare olur mu emin değilim. Takmaz tavırlar diyorsun bu zaten isin olmazsa olmazı.
Sen şimdi bekliyorsun...beni durursun, bosanmadan vazgecirsin. Bu da olmayacak.
Benim önerim şu...ayrı yasa. Sanki bosanmis gibi yani bosanirsan nasıl bir hayat kuracaksan o hayatı kur bir bakalım.
Bütün düzenini oturt önce. Arada nikah bir süre dursun. Bu yeni hayata alışma evresindeyken adamı da iyice gozlemle. Baktın hazırsın artık. ..İşte o zaman boşa.
Sen şu anda bosanirsan intikam aldigini sanacaksin ohh iyi oldu sana hissi yasayacaksin ama hiç öyle değil. Olan önce sana olacak. Önce hayatini kur psikolojik olarak hazırlan duruma.
Kendi istiyorsa gitsin o açsın davayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?