Dobraligin icin sagol.. yakiskli degil orta dikkat cekici tek boylu poslu... eskidendi güzel günler eskiden titredi üstüme... ben ise emeklerime yaniorum.. ben kenimi övmem ama kocandan 10 kat güzelsin barbie gibisin derler hep kendime güveniorum o konuda tek duygusallik neyin duyhusalligiysa.. kendime saygim yok galiba nasil yardim edicem kendimeya kusura bakmada senin kendine gram saygın yok adamın umrunda bile değilsin hala onun için ağlıyorsun neden ağlıyorsun seni çok mu sevdi hayır evine mi baktı hayır çoooooook mu über ötesi yakışıklı sırf bu yüzden mi onun için ağlıyorsun yoksa sen mi çok çirkinsin (çirkin kadın yoktur kötü alkol vardır) arkadaşım silkelen ve kendine gel bir çocuğun var sen güçlü bir kadınsın peşinde pervane olacak adam çok ..yol ver gitsin sırtındaki kamburdan bi kurtul aaaaaaaaaa
Zaten olamaz ev kira ama benim üstüme araba benim üstüme o kaldi borclariyla kredidende haberim yok imzam yok yani o konuda derdine yansin ama sallamior yada göstermior bilmiorumneden boşanmadan ayrı yaşasın kocasının alacaklıları kapısına dayansın diye mi ?
işte kilit kelime sen güzelsin arkadaşım,sen çirkin olamazsın her şeyden önce sen bir annesin ,zaten kendini ikinci plana atıyorsun çocuğun için birde üçe atma ...hatta kendini direkt birinci sıraya al uçaklarda bile önce maskeyi kendine sonra çocuğuna takacaksın ki faydan olsun..boşanma davanı aç direkt boşan oğlun kreşe gitsin eve gelince onunla oyunlar oyna zamanda çabuk geçer oğlunda mutlu olur git bir kuaföre kendini komple yenile çık bir nefes al ve gözlerini aç ,,,göreceksin hayat her şeye rağmen çok güzelDobraligin icin sagol.. yakiskli degil orta dikkat cekici tek boylu poslu... eskidendi güzel günler eskiden titredi üstüme... ben ise emeklerime yaniorum.. ben kenimi övmem ama kocandan 10 kat güzelsin barbie gibisin derler hep kendime güveniorum o konuda tek duygusallik neyin duyhusalligiysa.. kendime saygim yok galiba nasil yardim edicem kendime
Evet cok haklisin biliorumda.. cocukla oynayinca cok mutlu oluor ama keyifsizim diye ihmal ediordum.. kuaför randevumda her ay hazirdir ☺ sporda yapiorum... yani benim icin önemli olanda cocugum usanmasin evde... adam sevmiosa napocam artik ama mide agrisina kaldim..işte kilit kelime sen güzelsin arkadaşım,sen çirkin olamazsın her şeyden önce sen bir annesin ,zaten kendini ikinci plana atıyorsun çocuğun için birde üçe atma ...hatta kendini direkt birinci sıraya al uçaklarda bile önce maskeyi kendine sonra çocuğuna takacaksın ki faydan olsun..boşanma davanı aç direkt boşan oğlun kreşe gitsin eve gelince onunla oyunlar oyna zamanda çabuk geçer oğlunda mutlu olur git bir kuaföre kendini komple yenile çık bir nefes al ve gözlerini aç ,,,göreceksin hayat her şeye rağmen çok güzelhe sonra eski kocana dön ve bak ne kadar perişan olduğunu göreceksin.
mide ağrında geçer günü gelince tekrar kelebeklerde uçaaaaar sen merak etme bak burda ne kadar örnek var mesela L LiLyaNa_ en başından beri biliyorum bak seviyor seviliyor ,eski eşte mefta o vakit Allah rahmet eylesin der geçerizEvet cok haklisin biliorumda.. cocukla oynayinca cok mutlu oluor ama keyifsizim diye ihmal ediordum.. kuaför randevumda her ay hazirdir ☺ sporda yapiorum... yani benim icin önemli olanda cocugum usanmasin evde... adam sevmiosa napocam artik ama mide agrisina kaldim..
Ins. Iste kendi kendime isyanlardayim bi aile istedim cok mu istedim niye halkettim bunlari kinseyi bisey yapmadim ki diye... ins gecicek
Allah sabırlar vesin sabırla her şey geçiyor galiba..güven güven güven işte güven olmayınca hiçbir şey olmuyor..sende devam etseydim eşimle geleceğimi gördüm oda issizdi işi olsaydı aynı bunları yaşıcaktım çocuğum olacaktı keşke keşke başta bitseydi seninde.daha düzelirmi deme onca olayda düzelmeyen hiç düzelmez.bende seviyordum hala sevgim bitmedi ama ona değmez nelere unutmadık bunuda unutucaz..adamlar adam olsa zaten bunlar basımıza gelmicekti.o yuzden kurtarmasını bekleme çok bekliceksin hatasını anlayıp gelip düzelcem demesini ama ne gelir ne de düzelir..ama bi cocugum olmadığı içinde bazen üzülüyorum..korkma hayattan kendi yoluna bak artık değmez adam değecek biri değil..o kadar haltı yerler kuyruğu hala dik tutmaya çalışırlar hakkında hayırlısı neyse Allahım onu nasip etsin sana..Zamana bırak üzülme değmezzzDahada bana sen anlayizsizsin üstüme geliosun senle olmuor fln diyor.. evden gitcek zaten 1 2 güne.. görende dünya yakisiklisi sancak.. bence kavrayamior ne olacagini cevresinde hep ipsiz kopuk adamlar.. aile babalari acmior onu.
senin yaşadıkalrını yasşıyorummm ,yapma değmez valla sundan 2 ay sonra kendine geliceksın ALLAHIN izniyle..gelmediğini göre göre unutucaksın.bırak cehennem olsun gitsin..Allaha sığın ben oyle atlatmaya çalışıyorum..rüya çok diceksin ama malesef her sey insanlar için..bizim için..Allah beterlerinden saklasın unutma beterin beteri vardır..az bu siteyi takip et insanların yazdıklarını anlarsın..Hemde ne cabalar harcadim kendimi taniyamaz oldum.. ama her geri barisma sonrasi icimdeki ses ona yeterince burnunun sürtmedigini söyledi. Ozamanlar daha güclü olup affetmeseydim böyle olmazdi. Ama borc cok kanul edemiorum cok kötüyüm.. adamda zaten gel barisalim hallederiz tavrinda degil yeni hayat kurma hevesinde salakca arkadaslarinla... nasil atlatcam bilmiorum.. uyumak istiorum uyanayim rüya olsa keske
Vurdumduymaz olmak istiorum rahat olmak istiorum aynen zaman Allah yanina birakmaz ins hayirlisi artikAllah sabırlar vesin sabırla her şey geçiyor galiba..güven güven güven işte güven olmayınca hiçbir şey olmuyor..sende devam etseydim eşimle geleceğimi gördüm oda issizdi işi olsaydı aynı bunları yaşıcaktım çocuğum olacaktı keşke keşke başta bitseydi seninde.daha düzelirmi deme onca olayda düzelmeyen hiç düzelmez.bende seviyordum hala sevgim bitmedi ama ona değmez nelere unutmadık bunuda unutucaz..adamlar adam olsa zaten bunlar basımıza gelmicekti.o yuzden kurtarmasını bekleme çok bekliceksin hatasını anlayıp gelip düzelcem demesini ama ne gelir ne de düzelir..ama bi cocugum olmadığı içinde bazen üzülüyorum..korkma hayattan kendi yoluna bak artık değmez adam değecek biri değil..o kadar haltı yerler kuyruğu hala dik tutmaya çalışırlar hakkında hayırlısı neyse Allahım onu nasip etsin sana..Zamana bırak üzülme değmezzz
Ins önüme bakabilcek gücü verir Allahim.. Allah sanada yardimci olsun ins.senin yaşadıkalrını yasşıyorummm ,yapma değmez valla sundan 2 ay sonra kendine geliceksın ALLAHIN izniyle..gelmediğini göre göre unutucaksın.bırak cehennem olsun gitsin..Allaha sığın ben oyle atlatmaya çalışıyorum..rüya çok diceksin ama malesef her sey insanlar için..bizim için..Allah beterlerinden saklasın unutma beterin beteri vardır..az bu siteyi takip et insanların yazdıklarını anlarsın..
beddua da etme nolursun yani Allaha havale et ..ben benim eşime dua bile ediyorum affetmeye çalışıyorum içimden bazen dayanamıyorum ama olması gereken böyleymiş diyorum.Ins önüme bakabilcek gücü verir Allahim.. Allah sanada yardimci olsun ins.
Evet cok güzel dedin.. ben olsam bende disardan böyle derdim.. mantikli olanda bu dogru olanda.. beni sevmior demekki yoksa hata üstüne hata yapmazdi... iste benimde hayatimi mafetti..bu adamı ömrün boyunca bu şekilde çekmeye razıysan ayrılma. sürekli diken üstünde her dediğini sorgulayarak yaşayınca nasıl mutlu olacaksın? sen çalış o borç yapsın nereye kadar dayanabileceksin? şu dünyaya bir kere geliyoruz. o bir aile babası olamamış sana iyi bir hayat arkadaşı olamamış, bu adamı asalak gibi sırtında neden taşıyasın ki yazık değil mi sana. aynı durumda ben olsam evliliğimi noktalarım.
Bilecek kadar yaşadım siz hiç merak etmeyin. Siz tam bilememişsiniz. Trilyon kaybedip bırakan gördüm çevre değiştirince. Çok yakından... Çevre dediğim ülke değiştirdi tabi.çevreyi bıraksada oynarr tekte oynanır sen tam bilememişsin
Canımm adam böyle davrandıkça sende ters tepki yapmış ve saplantı gibi olmuş bence.. aslında onu sevmiyosun sadece inat etmişin bırnu sürtüp akıllanmadı diye...Günaydin hanimlar.. daha önce derdimi bilenler bilir 2 3 konum vardi esimle 1.5 senedir gel gitlerdeydik.. 25 yasindayim ... bana cok yalanlar atti benden sakli cok ciddi servet denilcek borclar yapti 3 4 kere evden attim 1 ay ayri kaldik öyleydi böyleydi derken yeniden denedik 2 ay sessizdi sakindi.. sonra yine yalanlar yakaladim borcu daha yüksekmis aslinda onu buna dedigimde aa faizdir bende sasirdim zaten bosanmayi ben verecem yarin dedi.. (hem suclu hem güclü) bende sen zahnet etme ben ögleden sonra halletcem dedim ve verdim anlasmali bosanma kagiti duruordu evde atmamistim icime dogmus gibi. Halen burnu sürtülmemis demekki. Biktim güclü olmaktan. Cok sasiriorum 6 sene evliyiz 1 cocuk var dedim ben calistim daha iyi hayat olsun diye sen bizi mahvettin ve bana telde dedi "ee napayim" hayatimi mafetti ve ee napayim dior. Cool tavirlar felan. Bende eski günlerin anilariyla aglamaktan yoruldum dün dr. Dan mide ilaclari aldim mideme kramplar girior. Avrupada yasiorum isim var kendi ayaklarimin üstündeyim ama neden bukadar duygusalim neden kesip atamiorum.. nasil atlaticam.. seviorum halen yada sevdigimi saniorum.. halen senaryo kuruorum ya baska kadinla görsem mafolurum diye... cok salagim diorum kendime... bide icimdeki his esimin yeterince burnunun sürtüldügünü sanmior .. o düstü ben kaldirdim 3 4 kere.. bide haksizken olmuor iste bosanmayi düsünüyüm 2 3 gün üstüme gelme dior.. dedim kim düsüncek.. benmi senmi senin öyle lüxün yok.. nasil atlaticam... okadar borc adam takmior ben ailem yikilior diye paramparcayim... saygilarimla
Bilecek kadar yaşadım siz hiç merak etmeyin. Siz tam bilememişsiniz. Trilyon kaybedip bırakan gördüm çevre değiştirince. Çok yakından... Çevre dediğim ülke değiştirdi İSTİSNA OLDUGUNU GÖREMİYORSAN CANIM BİŞEY DEMİYORUM SANA ÜLKE DEĞİŞTİRMİŞ ÇUNKU HERKESTE OYLE İMKAN VAR ..HIHI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?