bosanmayi actim..

Dobraligin icin sagol.. yakiskli degil orta dikkat cekici tek boylu poslu... eskidendi güzel günler eskiden titredi üstüme... ben ise emeklerime yaniorum.. ben kenimi övmem ama kocandan 10 kat güzelsin barbie gibisin derler hep kendime güveniorum o konuda tek duygusallik neyin duyhusalligiysa.. kendime saygim yok galiba nasil yardim edicem kendime

neden boşanmadan ayrı yaşasın kocasının alacaklıları kapısına dayansın diye mi ?
Zaten olamaz ev kira ama benim üstüme araba benim üstüme o kaldi borclariyla kredidende haberim yok imzam yok yani o konuda derdine yansin ama sallamior yada göstermior bilmiorum

işte kilit kelime sen güzelsin arkadaşım,sen çirkin olamazsın her şeyden önce sen bir annesin ,zaten kendini ikinci plana atıyorsun çocuğun için birde üçe atma ...hatta kendini direkt birinci sıraya al uçaklarda bile önce maskeyi kendine sonra çocuğuna takacaksın ki faydan olsun..boşanma davanı aç direkt boşan oğlun kreşe gitsin eve gelince onunla oyunlar oyna zamanda çabuk geçer oğlunda mutlu olur git bir kuaföre kendini komple yenile çık bir nefes al ve gözlerini aç ,,,göreceksin hayat her şeye rağmen çok güzel he sonra eski kocana dön ve bak ne kadar perişan olduğunu göreceksin.

Evet cok haklisin biliorumda.. cocukla oynayinca cok mutlu oluor ama keyifsizim diye ihmal ediordum.. kuaför randevumda her ay hazirdir ☺ sporda yapiorum... yani benim icin önemli olanda cocugum usanmasin evde... adam sevmiosa napocam artik ama mide agrisina kaldim..

mide ağrında geçer günü gelince tekrar kelebeklerde uçaaaaar sen merak etme bak burda ne kadar örnek var mesela L LiLyaNa_ en başından beri biliyorum bak seviyor seviliyor ,eski eşte mefta o vakit Allah rahmet eylesin der geçeriz

Ins. Iste kendi kendime isyanlardayim bi aile istedim cok mu istedim niye halkettim bunlari kinseyi bisey yapmadim ki diye... ins gecicek

E elzemsu kumardan mı gidiyor paralar ? Kumar oynuyorsa çevresi tamamen değişirse Bi umut, yoksa asla bırakmaz kumar çok yapışkan bir hastalık.. Çok yakınımdan biliyorum bu durumu

E elzemsu kumardan mı gidiyor paralar ? Kumar oynuyorsa çevresi tamamen değişirse Bi umut, yoksa asla bırakmaz kumar çok yapışkan bir hastalık.. Çok yakınımdan biliyorum bu durumu
Önce kumardan sonrada biraktim dedi yalanlar sakli isler...

Dahada bana sen anlayizsizsin üstüme geliosun senle olmuor fln diyor.. evden gitcek zaten 1 2 güne.. görende dünya yakisiklisi sancak.. bence kavrayamior ne olacagini cevresinde hep ipsiz kopuk adamlar.. aile babalari acmior onu.
Allah sabırlar vesin sabırla her şey geçiyor galiba..güven güven güven işte güven olmayınca hiçbir şey olmuyor..sende devam etseydim eşimle geleceğimi gördüm oda issizdi işi olsaydı aynı bunları yaşıcaktım çocuğum olacaktı keşke keşke başta bitseydi seninde.daha düzelirmi deme onca olayda düzelmeyen hiç düzelmez.bende seviyordum hala sevgim bitmedi ama ona değmez nelere unutmadık bunuda unutucaz..adamlar adam olsa zaten bunlar basımıza gelmicekti.o yuzden kurtarmasını bekleme çok bekliceksin hatasını anlayıp gelip düzelcem demesini ama ne gelir ne de düzelir..ama bi cocugum olmadığı içinde bazen üzülüyorum..korkma hayattan kendi yoluna bak artık değmez adam değecek biri değil..o kadar haltı yerler kuyruğu hala dik tutmaya çalışırlar hakkında hayırlısı neyse Allahım onu nasip etsin sana..Zamana bırak üzülme değmezzz

senin yaşadıkalrını yasşıyorummm ,yapma değmez valla sundan 2 ay sonra kendine geliceksın ALLAHIN izniyle..gelmediğini göre göre unutucaksın.bırak cehennem olsun gitsin..Allaha sığın ben oyle atlatmaya çalışıyorum..rüya çok diceksin ama malesef her sey insanlar için..bizim için..Allah beterlerinden saklasın unutma beterin beteri vardır..az bu siteyi takip et insanların yazdıklarını anlarsın..

Vurdumduymaz olmak istiorum rahat olmak istiorum aynen zaman Allah yanina birakmaz ins hayirlisi artik

Ins önüme bakabilcek gücü verir Allahim.. Allah sanada yardimci olsun ins.

bu adamı ömrün boyunca bu şekilde çekmeye razıysan ayrılma. sürekli diken üstünde her dediğini sorgulayarak yaşayınca nasıl mutlu olacaksın? sen çalış o borç yapsın nereye kadar dayanabileceksin? şu dünyaya bir kere geliyoruz. o bir aile babası olamamış sana iyi bir hayat arkadaşı olamamış, bu adamı asalak gibi sırtında neden taşıyasın ki yazık değil mi sana. aynı durumda ben olsam evliliğimi noktalarım.

Ins önüme bakabilcek gücü verir Allahim.. Allah sanada yardimci olsun ins.
beddua da etme nolursun yani Allaha havale et ..ben benim eşime dua bile ediyorum affetmeye çalışıyorum içimden bazen dayanamıyorum ama olması gereken böyleymiş diyorum.

Evet cok güzel dedin.. ben olsam bende disardan böyle derdim.. mantikli olanda bu dogru olanda.. beni sevmior demekki yoksa hata üstüne hata yapmazdi... iste benimde hayatimi mafetti..

çevreyi bıraksada oynarr tekte oynanır sen tam bilememişsin
Bilecek kadar yaşadım siz hiç merak etmeyin. Siz tam bilememişsiniz. Trilyon kaybedip bırakan gördüm çevre değiştirince. Çok yakından... Çevre dediğim ülke değiştirdi tabi.

Canımm adam böyle davrandıkça sende ters tepki yapmış ve saplantı gibi olmuş bence.. aslında onu sevmiyosun sadece inat etmişin bırnu sürtüp akıllanmadı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…