bosanmayi actim..

Canim üzülme seviyorsun. Acı çekmen çok normal. Bunu yaşa, hep geçmişi ve geleceği düşüneceksin. İnsan acı çekerken böyle yapar. Şimdiyi düşün bir şey hissetmezsin. Gelecekte olsasi senaryoları düşünüp kendini kahretme şimdi boşuna. Onların bir kısmı gerçekleşir bir kısmı gerçekleşmez. Gelecek gelince yaşayacaksın zaten. Şimdiden kurup kurup boşuna kederini katlama. Geçmişi de hem iyisi ile hem kotusu ile hatırla.
Olan oldu hayat akıp gidiyor. Sen yapabileceğin herseyi yaptıysan artık olay senin dışında. Çok geçmiş olsun.

Canımm adam böyle davrandıkça sende ters tepki yapmış ve saplantı gibi olmuş bence.. aslında onu sevmiyosun sadece inat etmişin bırnu sürtüp akıllanmadı diye...
Evet kendimi taniyamiorum nefrette ediyorum cok ta seviorum gibi gelior naail kurtulcam eskiden böyle degildim ben sözümün arkasinda olurdum geri dönmezdim o yalvarirdi

İstisna veya değil neticede gerçek. Canınız mı sıkkın ukala ukala yazıyorsunuz yok sen bilmemişsin yok istisna olduğunu görenekmişsin bilmem ne. Ben görüş bildirdim sizi çok ilgilendiriyorsa düzgün bir üslupla bence öyle değil böyle dersiniz. Konudan saptırmayın başlığı.@innovi

Gerilmeyin habimlar benim yüzünden hepinizden tsk ederim yazdiniz zaman ayirdiniz hepsini defalarca okuorum

Gerilmeyin habimlar benim yüzünden hepinizden tsk ederim yazdiniz zaman ayirdiniz hepsini defalarca okuorum
Benim öz kardeşim aynı belayı başımıza sardı çok yakından biliyorum kumar ve devamındaki yalanları. Kardeşim devam ediyor ama en yakın arkadaşı evlenip Almanya'ya yerleşti kayınpederinin yanında çalışmaya başladı çocuğu oldu kumarı tamamen bıraktı. Trilyon kaybetmişti. Ama kardeşim için kumar bir aşk ve uğruna söyleyemeyeceği yalan yok harcamayacağı insan yok. Gerilmemin sebebi sen tam bilememişsin gibi bişeyler saçmalaması 10 seneyi geçti biz bu kahrı çekmeye devam ediyoruzz. Allah yardımcın olsun.

Kesinlikle söylediklerine tamamen katılıyorum çok güzel anlatmış arkadaş olan önce sana olur Can'ım evladın var boşanınca bütün sıkıntıların bitecek mi kesinlikle bitmiyor yaşayan olarak söylüyorum daha da artıyor bu sefer daha ağır sorunlarla mücadele edeceksin çok iyi düşün bırak akışına acele etme Allah yardımcın olur inşallah Allah sabredenlerle beraberdir.

neden boşanmadan ayrı yaşasın kocasının alacaklıları kapısına dayansın diye mi ?
Çünkü çocukları var ve o çocuğun milyon tane sorumluluğu var maddi manevi.

Adama ödül gibi bosanirsa o baba olacak belki bir yabancı.

Hastanesiydi okuluydu ogretmeniydi ihtiyaciydi bitmez çocuğun sorumlulugu.

Evini kapısını ayıracak onda bir sorun yok.
Adamı boyun eğip beklemeyecek yani gelsin diye.

Sadece boşanma için kendini maddi manevi hazırlama süreci için gerekli bir süre bence.

Ayrıca o alacakli olayları öyle olmuyor artık. Bu kumar belası internetten dönüyor.

Tamam anladım da burda senin yanlışın gelmesini beklemek.
Adam kapıda yatsa almayacaksin içeri.
Süründügünü görmeden hiçbir adıma karşılık vermeyeceksin .
Bırak o açsın acacaksa davayı.
Bosaninca bu halinden daha mutlu olmayabilirsin.
Yarın Bosaninca babasi bir de diyecek annen boşadı beni.

konu sahibi Türkiye de değil yurt dışında işler bizdekiler gibi değil rahat boşanır.zarara girmez tersine kara geçer.

konu sahibi Türkiye de değil yurt dışında işler bizdekiler gibi değil rahat boşanır.zarara girmez tersine kara geçer.
Canim hersey para değil.
Çocuk için baba imgesi çok önemli.
Yani sevsin hoplatsin gezdirsin vb değil. ..olmasi bile yeterli çocuk için.
Bak mesela çocuğa ilaç lazım adama der akşam ilacı bırak en basiti. Ya da çocuğu kursa birak okuldan al...suraya gotur... ogretmen cagirdi... vb. Birsürü sorumluluk...işten izin almasini gerektirecek şeyler gibi gibi...

Boşansa adam olur el.yabanci.

Bulursan adamı bosaninca ...verirsin sorumluluk.

Adama yıllarını ver bir sürü çile çek sonra mis gibi sal ipini gitsin. Oh ne ala. O çocuğun sorumluluğunun paylasilmasi için tutmali nikahı.
Yoksa kendi bayilip ayiliyor diye değil.
Çocuk varsa bencilce dusunemezsin.

ama çocuk için babası idoldürde..ne bileyim karışık bu işler.yani üzüm üzüme baka baka kararır malum.

Daha genceciksin,bas tekmeyi gitsin,böyle adamdan çocuğuna baba olunmaz.sen de zamanla unutursun,önünde çok güzel yılların var,sonra neden daha önce boşanmadım bile diyeceksin...önce ruh sağlığını koru,böyle adam insanı deli eder

ama çocuk için babası idoldürde..ne bileyim karışık bu işler.yani üzüm üzüme baka baka kararır malum.
Canim adamı çocuğun işlerinde ırgat gibi kullanacak işte.
Gerisine hiç karismayacak.
Eve Barka sokmayacak.
Çocuk her istediğinde babasini görebilecek..Çünkü nikahli oldugundan yeni bir evlilik yapamayacak...gorusmesine karışan görüşen olmayacak.
Ohooo liste uzar gider.
İnşallah hayırlısı olur.

Bana gecen dediki "kizim sende yüz olsa coktan bosardin beni" gurur yapmiordum ya ailem icin gurur olmaz adimiz cikti gurursuza eger bukez geri adim atarsam daha beter olucam ... lafa bak dedigi Allahim..

Evet Allahtan avrupa göbegindeyim ve kadinlara cok deger verilior... bu kafayla tr de yasasam zaten adim ezik olurdu... bana yüzsüzsün sen bosardin beni yüz olsaydi dedi bu gel gitler yüzünden bide öyle dedi...

Sende haklisin bende öyle düsünüodum önceden ama cok git gel yasasik ve bana dedi sen yüzsüzsün bosayamadin beni fln.. ben simdi gene geri adim atsam adam bukez daha betee kontrolden cikicak nasilsa bu bensiz yapamior diye... onca laf yedim.. ben ona dil dökerken konusalim diye defol baska yerde havla diordu.. mecbur göstermeliyim ona ondan vazgecebilcegimi

Simdide her tartismada sen geri barismak istedin diyince sende baristin geldin ettin barismasaydil gelmeseydin dior basima kakior yuvami yikmadigim icin

Yaşadığınız duygu sevgi değil öncelikle bunu kendinize sesli olarak dile getirin.Sadece alışkanlıklar var.Size bu denli manevi zarar veren kişi aile sorumluluğundan nasibini almamış.Önceliğiniz kendinizin bu durumu atlata bilmeniz için en şık ve en yakışan kıyafetlerinizi giyinin yüzünüzü azda olsun renklendirmek için makyajınızı yapın ve dışarıda Zaman geçirin.Eve döndüğünüzde etrafınızdan aldığınız beğenilme duygusu sözlü yada bakışlar olarak size dönüş yapacaktır.Sonrasında şuan için kendinizde bulamadığınız o güce sahip bir birey olarak uyanacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…