Bak ben anlatamadım.Simdide her tartismada sen geri barismak istedin diyince sende baristin geldin ettin barismasaydil gelmeseydin dior basima kakior yuvami yikmadigim icin
Bunca olaydan sonra geri cekemem bana okadar laflar etti.. gurur olsa bosardik desinsimdi ayri bile olsam geri ceksem yine dicek yine yapamadin fln bukez dayanmaliyim yine görsün oglunu istedigi zaman.. ama görsün beni bunu basarabilcegimi olayin ciddiyetiniBak ben anlatamadım.
Adamdan umudu kes.
Yani düzelir barisiriz bu tip umutları kes.
Bu konu senle adamın arasından çıkacak.
Adamla çocuk arasında kalacak.
Sen tüm hayatını sanki bosanmis gibi kur yeniden. Bunu yapman için İllaha boşanma gerekmiyorki.
Sen adamla sürekli muhattap olursan mesaj çekersen bu lafları eder tabi.
Gaza gelme gülüm.
Sanki bosanmis gibi kes iletişimi muhattap olma. Tut bir avukat. Davayi cek geri.Bu ararsa falan dersin avukatima bildir iygunler hadi.
kur yeni hayatını.
Nikah işine sonra bakarsın.
Öyle yapmak zorundayim cok zor durum ama millet ne dertlerle ugrasior bu sükretmiordu haline Allah büyükAvrupa'da yaşıyorsunuz ücra bir köyde değil. Bu kadar seviyesiz olaya rağmen bari siz demeyin seviyorum diye.
Sürünsün, beter olsun böylesi. Kusura bakmayın ama çok sinirlendim okurken. Sorumsuz insana asla tahammülüm yok. Bırakın ne hali varsa görsün.
Günaydin hanimlar.. daha önce derdimi bilenler bilir 2 3 konum vardi esimle 1.5 senedir gel gitlerdeydik.. 25 yasindayim ... bana cok yalanlar atti benden sakli cok ciddi servet denilcek borclar yapti 3 4 kere evden attim 1 ay ayri kaldik öyleydi böyleydi derken yeniden denedik 2 ay sessizdi sakindi.. sonra yine yalanlar yakaladim borcu daha yüksekmis aslinda onu buna dedigimde aa faizdir bende sasirdim zaten bosanmayi ben verecem yarin dedi.. (hem suclu hem güclü) bende sen zahnet etme ben ögleden sonra halletcem dedim ve verdim anlasmali bosanma kagiti duruordu evde atmamistim icime dogmus gibi. Halen burnu sürtülmemis demekki. Biktim güclü olmaktan. Cok sasiriorum 6 sene evliyiz 1 cocuk var dedim ben calistim daha iyi hayat olsun diye sen bizi mahvettin ve bana telde dedi "ee napayim" hayatimi mafetti ve ee napayim dior. Cool tavirlar felan. Bende eski günlerin anilariyla aglamaktan yoruldum dün dr. Dan mide ilaclari aldim mideme kramplar girior. Avrupada yasiorum isim var kendi ayaklarimin üstündeyim ama neden bukadar duygusalim neden kesip atamiorum.. nasil atlaticam.. seviorum halen yada sevdigimi saniorum.. halen senaryo kuruorum ya baska kadinla görsem mafolurum diye... cok salagim diorum kendime... bide icimdeki his esimin yeterince burnunun sürtüldügünü sanmior .. o düstü ben kaldirdim 3 4 kere.. bide haksizken olmuor iste bosanmayi düsünüyüm 2 3 gün üstüme gelme dior.. dedim kim düsüncek.. benmi senmi senin öyle lüxün yok.. nasil atlaticam... okadar borc adam takmior ben ailem yikilior diye paramparcayim... saygilarimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?