boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Yalan söylemeye alışmışsın. Evet o kişi. Kendinden başkasını kandıramazsın. U.. ta...
Zaten gönderilmesin diye ikna etmeye çalışmandan da belli.

Merak ettimde ondan sordum,kadın çirkinmiş ya acaba dedim başka meziyetleri vardıda adam ona mı kandı acaba..
evlendiği kadın aldattıldıklarından biri değil büyük ihtimalle....
çirkin falan adam sevmiş demek ki..adam da yakışıklı değil ama konu sahibi deli oluyor..güzellik çirkinlik bir yere kadar işte..

benım esımde benı aldattı o sebeble ayrıldık
benım eskı esımınde teyzelerı oyle demıs
ama umurumda degıl unutuluyor

evlendiği kadın aldattıldıklarından biri değil büyük ihtimalle....
çirkin falan adam sevmiş demek ki..adam da yakışıklı değil ama konu sahibi deli oluyor..güzellik çirkinlik bir yere kadar işte..

Bulmuş evlenmiş işte,belkide kendine çeken bir tarafı vardı kadınında onuda bilemeyiz tabi..

Nasil celiski cümleler kullanıyorsunuz hem adamı unutamıyorum diyorsun hem istemiyorum diyorsun hem adam beni arama annemi ara dedi diyorsun hem bana gelecek diyorsun senin piskolojin bozulmuşbence sen piskyatrisi git
1 - istemiyorum söyleme sebebim adama arayıpta boşan demedim. kızım hediye almştı..size döneceğim zaman kullanacağım bu hediyeyi demişti.. onda da kadınla huzrusuzlukları vardı bende istemiyorum seni... boşansanda gelme demiştim.. ama kalbim öyle demiyor tabi.. ben ona öyle dedğimi söylüyorum.. herkes yuva yıkıyorsub diyorya bende ne laalkası var diyorum.. istemiyorum boşanmasını... ama kalbim bize dönmesini sitiyor tabi...
ayrıca beni arama annemi ara çocuklar için dediği ilk ayrıldığımız dönemelrdi.. o zamandan beri ocuklar için bile annesini arıyorum demek istiyorum.. yani adamla görüşmüyroum.boşan gel demiyorum. aşk yaşamıyorum. nasıl yuva yıkıyorum anlamıyorum. sadece onu takip ediyorum evet.. hayatını.. boşanırsada işime gelir.. çünkü kızıma size döneceğim demiş. kızımda bizi istiyor.. birleşeceğiz diyor..

Merak ettimde ondan sordum,kadın çirkinmiş ya acaba dedim başka meziyetleri vardıda adam ona mı kandı acaba..
Boşanalı 10 ay olmuş adam hemen gitmiş bu kadınla evlenmiş. Kadın yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değil aslında.
Valla abla hala nikah fotoları duruyor sosyal paylaşım sitesinde boşanmak isteyen adam kaldırmaz mı fotoları?
Çözemedim

Lütfen çocukları huzurlu bir yere yerleştir
Ve bir kliniğe yat
Saplantılısın sen
Bu aşk sevgi değil
Sen mazoşist olmuşsun acı çekmekten hoşlanıyorsun

Aldatan karaktersizdir, şeref yoksunudur , aldatılan eksik olduğundan dolayı olmaz ihanet..

Ayrıca" nasıl yapamaz ayrılmak istediğini yeniden size dönmek istediğini soylemedi mi ? " Bunun adı ne oluyor ?

Buna inanan kadında erkekte hayatta daha hiç yol almamış demektir ya da boşuna yol almıştır.

senden öğrenecek degılım duzgun konuşmayı evlı erkegı ayartmak ahlaksızlık degılde nedır bence laigını bulırsun ınsallah senın gıbılere zerre acımıyorum oncekı konularındanda bılıyorum senı

Beynim yandı ya kadın 40 sayfadır aynı şeyi söylüyor. Biz ne desek boş...

kadın yuzune bakılmayacak bır kadın degıl ama bana gore guzel bır kadın degıl
yaslı gıbı yıpranmıs gıbı
nerden buldu bunu?

Kadını belkide daha önceden tanıyor olabilir hemen evlendiğine göre..
Dediğin gibi fotoları kaldırır niye tutsunki orada.

Bütün kk konu sahibinden illallah etmiş ben daha bir tane konusunu bilmiyorum merakla okuyorum suan dur nerede kalmıştım devam edeyim

şu yazdıklarından sonra sana yorum yok daha sen maddi olanakları güzel olan kadın ve sen evi olan kadın, ve sen ayakları üstüne basan kadınn hiç kusura bakmada sen her yaşananları hakketmişsin ben senin gibi aciz kadınlarla işim olmaz teee çıktım konundann ve seni zavallılığınla başbaşa bırakıyorumm..sinirlerim sağdan soldan zıpladıı

Bunlar senin daha önceki konularında yazdığın şeyler.

Yeni bir yere taşındım yeni bir hayat kuruyorum diyorsan . O zaman eski ile iletişimi kesmen gerek . Haber trafiğini biraz kes . Asla evlenmeyeceğim de dersen adam her zaman beni bekliyorlar diye düşünür . Sen istediğin kadar istemiyorum de eski ve evli eşine .

şuanda isyerindeki kırmızı tshırtlı bır resmin var toplulukla
işte o kadına hiç yakışmıyor bunlar
cabala yeter
ben gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…