- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Geçmiş sayfalara cevap veriyor abla bize akşama cevap verir artık.Bu kadını nerden buldu ex eşin..
Geçmiş sayfalara cevap veriyor abla bize akşama cevap verir artık.
Yalan söylemeye alışmışsın. Evet o kişi. Kendinden başkasını kandıramazsın. U.. ta...o kişi değil ama emin ol bu mesajları görse daha çok mutlu olur.çünkü benim güçsüz yanımı görmedi.. bana sen güçlü durdun rest çektin ayrıldın dedi.. ki benim bu yazdıkalrımı duygularımı zaten biliyor.. daha çok hoşuna gider.. mutlu olur.. onu mutlu etmek istiyorsan yapabilirsin.. umrumda dğeil.
ama kızkardeşime asla ..ailem çok üzülüyor.beni affetmezler.. lütfen.. ben çaresizim.. biz burda bişeyler paylaşıyorsak burda kalmalı. ki zaten ulaşamazsınız..ulaşsanızda bu yaptığınız yanlış.. lütfen bu sitenin amacı sadece buraya yorum yapın.. başka şeylere karışmayın.. ..
evlendiği kadın aldattıldıklarından biri değil büyük ihtimalle....Merak ettimde ondan sordum,kadın çirkinmiş ya acaba dedim başka meziyetleri vardıda adam ona mı kandı acaba..
benım esımde benı aldattı o sebeble ayrıldıkzengin değil....zengil değil.... ki zenginliğie önem versem adamı boşamazdım yada elimde o akdar delil varken donuna akdar alırdım... sevdim ve demekki beni mutlu etmiş.. bende de hatalar vardı.. bunu yapmasına sebep bendim belkide kadın olamadım.. yeni karısı aldatma kadın kız ayağını öğrenmişti.. bana kadın olsaydı da el de tutsaydı demişti.. bana böyle birşey yapamaz demişti.. kadın haklı işte.. ne zoruma gidiyorki..
evlendiği kadın aldattıldıklarından biri değil büyük ihtimalle....
çirkin falan adam sevmiş demek ki..adam da yakışıklı değil ama konu sahibi deli oluyor..güzellik çirkinlik bir yere kadar işte..
1 - istemiyorum söyleme sebebim adama arayıpta boşan demedim. kızım hediye almştı..size döneceğim zaman kullanacağım bu hediyeyi demişti.. onda da kadınla huzrusuzlukları vardı bende istemiyorum seni... boşansanda gelme demiştim.. ama kalbim öyle demiyor tabi.. ben ona öyle dedğimi söylüyorum.. herkes yuva yıkıyorsub diyorya bende ne laalkası var diyorum.. istemiyorum boşanmasını... ama kalbim bize dönmesini sitiyor tabi...Nasil celiski cümleler kullanıyorsunuz hem adamı unutamıyorum diyorsun hem istemiyorum diyorsun hem adam beni arama annemi ara dedi diyorsun hem bana gelecek diyorsun senin piskolojin bozulmuşbence sen piskyatrisi git
Boşanalı 10 ay olmuş adam hemen gitmiş bu kadınla evlenmiş. Kadın yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değil aslında.Merak ettimde ondan sordum,kadın çirkinmiş ya acaba dedim başka meziyetleri vardıda adam ona mı kandı acaba..
zengin değil....zengil değil.... ki zenginliğie önem versem adamı boşamazdım yada elimde o akdar delil varken donuna akdar alırdım... sevdim ve demekki beni mutlu etmiş.. bende de hatalar vardı.. bunu yapmasına sebep bendim belkide kadın olamadım.. yeni karısı aldatma kadın kız ayağını öğrenmişti.. bana kadın olsaydı da el de tutsaydı demişti.. bana böyle birşey yapamaz demişti.. kadın haklı işte.. ne zoruma gidiyorki..
senden öğrenecek degılım duzgun konuşmayı evlı erkegı ayartmak ahlaksızlık degılde nedır bence laigını bulırsun ınsallah senın gıbılere zerre acımıyorum oncekı konularındanda bılıyorum senıne yapıyorum.. Ahlaksızlık.. onu söyle lütfen.. düzgün konuş... bunlar benim içimdekiler..duygularım.. ne yapıyorum..saçma sapan konuşuyorsunuz.. yok yuva yıkıyotrsun yok şöyle.. ben mi adama boşanda gel diyorum..
Boşanalı 10 ay olmuş adam hemen gitmiş bu kadınla evlenmiş. Kadın yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değil aslında.
Valla abla hala nikah fotoları duruyor sosyal paylaşım sitesinde boşanmak isteyen adam kaldırmaz mı fotoları?
Çözemedim
şu yazdıklarından sonra sana yorum yok daha sen maddi olanakları güzel olan kadın ve sen evi olan kadın, ve sen ayakları üstüne basan kadınn hiç kusura bakmada sen her yaşananları hakketmişsin ben senin gibi aciz kadınlarla işim olmaz teee çıktım konundann ve seni zavallılığınla başbaşa bırakıyorumm..sinirlerim sağdan soldan zıpladııdoğru söylüyorsunuz.. inanın etrafımdaki insanlada bunu söylüor.. teşekkür edeirm yorumlar için..BEN HASTA DEĞİLİM..ZAYIFIM..HEMDE ÇOK ZAYIF..BU ADAM ÖZGÜVENİMİ ALDI BENDEN..BURDAKİ İNSANLAR GÜZELSİN FİLAN DİYO.. BENDE HADİYA DİYORUM.. APTAL GİBİ HADİ YA DİYORUM.. BEN GÜZELMİYİM DİYORUM.. ADAM BENİ ÇİRKİN OLDUĞUM İÇİN BIRAKMADI ASLINDA.. HERKES ÇOK HAKLI HERKES... YA ÇEVREMDEKİLER HADİ OBJEKTİF DEĞİL BURDAKİ İNSANLAR BENİ TANIMIYORKİ... şu an kızım her akşam ders çalış diyor.. kafam basmıyor.. hep aldığım haberlerle merak ediyorum.. ne oldu ne oalcak. gelermi başkası ile yeniden evlenirmi.. gelmezse bana boşandıktan sonra ben gidip ailesine yalvarsam mı.. ya kendimden nefret ediyorum.. hayatta yaşadığım zorluklar beni ona itiyor.. bu maddi dğeil ama.. daha önceki konuılarımda da anlatmıştım. bu adamın arkadaşı bile bana yazdı.. dul kadlım ya.adam evli 8 aylık eşi hamile.. eski eşimin zaafımı olduğunbu biliyor bana mesaj atıyor neymişte eşimi görmüş konuşmuşlar benden bahsetmiş.. bende mal gibi atlıyorum.. ne konuştunuz ne dedi diyer.. sonra adam bana mesajlar atmaya başladı.. çok güzelsin bebek gibisin diye... bende eski kocamı aradım.. küfür ettim hayatımı mahvettin.. burda dul yaşamak o kadar zorki.. dedim.. lan senin kaç yıllık arkadaşın bile bana asıldı demiştim.. şu zarfın üstüne kendi soyismini yazmıştı ya.. sonrada o da acı çektiğini söylemişti. bende yüz buldum bunları anlatmıştım.. buda adamı gitti dövdü.. seni rahatsız eden olursa söyle bana demişti.. sonra kursa gittim.. ordaki evli hoca yemeğe çıkalım dedi.. arada selam diye mesajlar attı.. bende bozdum attım.. ya öyle yollu gibide görünmüyorumki.. açık sacık giyinmem.. makyaj yapmam..yani eski eşim varken nasıl giyiniyorsam nasıl davranıyorsam öyleyim..hiç dğeişmedim.. ama işte bir kere dulmusun.. dul.. bir yem atıyorlar.. sonra zaten vazgeçiyorlar...ama bunlar beni çok yıprattı.. ondan başkası ile de evlenmem.. eğer benim için değil boşanırsada belki diyorum idi.. ancak burda yazılanları okuyorum bir gaza geliyorum.. hayır istemiyorum diyoerum..ama yaşadığım zorluklar geliyor aklıma.. yok yok başımda bir erkek olsun diyorum... ya bir sürü erkek gibi yaşayan kadınlar var.. Alalhım hakkıma ne hayırlısı ise onu versin.. yoruldum artık
Bunlar senin daha önceki konularında yazdığın şeyler.eski eşim çok pişman evlendğine..o kadınla benide kıyaslıyor. ilk başlarda kadını ssevdiğini söyledi.gün geçtikçe mantık evliliği yaptıgını kadınla ilgili ufak teefek sorunları anlattı..ama çok sakin ben ne yapsam sesimi çıkarmıyor dedi. bende dedimki bana davranfın gibi davran o kadın bir gün dahi durmanz dedim. tama dedi.sana davrandığım gibi davranacağım dedi. ama kadın ya çok sabırlı ya çok sinsi..
meraktan çatladım artık ya kim bu kadın ya bu kadar herkes görmüş bana da mesaj atar mısınız ben de görsem olur mu ki :)şuanda isyerindeki kırmızı tshırtlı bır resmin var toplulukla
işte o kadına hiç yakışmıyor bunlar
cabala yeter
ben gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?