- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Ayrıca adam cocuklarina değil böyle kendini için kul köle olan bi kadına geri dönmek istiyor.niye istemesin ki,adam her haltı yemiş her pisligi yapmış ama karşıdaki kadın cik siviyirim cinim modunda.
Şu siteye yazdığın bütün konuları kocana ve kız kardeşine yollayalım link olarak ne dersin?doğru söylyorsun... sıktım size göre.. ama ben yapamıyorum ne yapayım..olmuyor..olmuyor..kimse bunu anlamıyorur.kalbime laf eçiremiyorum.hayatta tek başıma kızlarımı büyütemem... ailemi özledim.hemde çok
ikinci kez evlendik boşandık. olursa bu 3.kez olacak. o yüzden herkes karşımızda..kimse istemiyor. kadında boşamak istemiyor zaten. bir türlü bırakmıyor.. bende gelsende kabul etmem diyorum ama boşanmasına sebep olmamak içni diyorum yoksa boşanırsa birleşirim.. çünkü çok acı çekti evlatlarından dolayı.. ikimizde hata yapmayız ..aile olmanın kıymetini anladık. ama şimdide kimse izin vermiyor.
ikinci kez evlendik boşandık. olursa bu 3.kez olacak. o yüzden herkes karşımızda..kimse istemiyor. kadında boşamak istemiyor zaten. bir türlü bırakmıyor.. bende gelsende kabul etmem diyorum ama boşanmasına sebep olmamak içni diyorum yoksa boşanırsa birleşirim.. çünkü çok acı çekti evlatlarından dolayı.. ikimizde hata yapmayız ..aile olmanın kıymetini anladık. ama şimdide kimse izin vermiyor.
yapar tabii kadın çok seviyor erkeğin her pisligine razi baksana.sonra adam döner 6846451 kere daha aldatır, döver, vurur..
bazı kadınlar hak ediyor..
Şu siteye yazdığın bütün konuları kocana ve kız kardeşine yollayalım link olarak ne dersin?
Ha blöf diyorsan eşinin adı Uğur soyadı da t ile başlıyor, kardeşin de türbanlı. Yeter mi?
Tedavi olmayacaksan buraya gelip insanları çileden çıkarma. SEnden daha fazla çocuklarını düşünen insanlar var burada, kahroluyorlar. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter.
tedavi olmuyorsun sorun da tam budur....saplantılı bir insansın ve hastasın..ailenin yerinde olsam çocuklarını elinden alır,sana da kapıyı gösterirdim,git eski kocanın koynuna gir diye...zira senin derdin çoluk çocuk aile olmak falan değil.ne olursa olsun adamın geri dönmesi..bu kadar basit...şehir değiştirdim.yeni bir hayata başaldım.işimi değiştiridm. onu görmüyorum. unutamadım ama.. hergüm rüyamda..hergün.. ağlıyorum.. aile olmayı çocuklarımı ana babalı büyütmeyı çok isterdim.. bunu isterkende onun pişlmanlığını geri dönmek isteyişini öğrenince bizi hala istiyor. diyorum.. gelmesini istiyorum..
bu nasıl bir sosyal devlet.
bu kadın bu psikolojiyle o 2 sabiyi mahvedecek.
alamıyorlar mı çocukları bu nedir yahu.
bu adam cok yakısıklı olmalı?
gören varmış?
öylemi?
tanıyor musunuz bu insanları? eğer öyleyse lütfen anlatın bize adamı..cidden çok merak ediyorum..kadın cidden bu kadar saplantılı adam da bu kadar manyak olabilr mi?Şu siteye yazdığın bütün konuları kocana ve kız kardeşine yollayalım link olarak ne dersin?
Ha blöf diyorsan eşinin adı Uğur soyadı da t ile başlıyor, kardeşin de türbanlı. Yeter mi?
Tedavi olmayacaksan buraya gelip insanları çileden çıkarma. SEnden daha fazla çocuklarını düşünen insanlar var burada, kahroluyorlar. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter.
tanıyor musunuz bu insanları? eğer öyleyse lütfen anlatın bize adamı..cidden çok merak ediyorum..kadın cidden bu kadar saplantılı adam da bu kadar manyak olabilr mi?
en çok çocukları merak ediyorum ne durumdalar diye???
alamıyorlar, keşke alsalar.. bizde adı var uygulaması yok..
hanımabla millet brad pitt den,richard gere den vazgeçiyor ,istedği kadar yakışıklı olsun hayatta vazgeçilmez ancak evladı olabilri bana göre..Acaba dedim cidden çok mu yakışıklı da,arkadaş vazgeçemiyor acaba.
Tanıyanlar sosyal hizmetlere şikayet edemiyor mu ki bu anneyi?tanıyor musunuz bu insanları? eğer öyleyse lütfen anlatın bize adamı..cidden çok merak ediyorum..kadın cidden bu kadar saplantılı adam da bu kadar manyak olabilr mi?
en çok çocukları merak ediyorum ne durumdalar diye???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?