boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Ayrıca adam cocuklarina değil böyle kendini için kul köle olan bi kadına geri dönmek istiyor.niye istemesin ki,adam her haltı yemiş her pisligi yapmış ama karşıdaki kadın cik siviyirim cinim modunda.

sonra adam döner 6846451 kere daha aldatır, döver, vurur..

bazı kadınlar hak ediyor..

Şu siteye yazdığın bütün konuları kocana ve kız kardeşine yollayalım link olarak ne dersin?
Ha blöf diyorsan eşinin adı Uğur soyadı da t ile başlıyor, kardeşin de türbanlı. Yeter mi?
Tedavi olmayacaksan buraya gelip insanları çileden çıkarma. SEnden daha fazla çocuklarını düşünen insanlar var burada, kahroluyorlar. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter. Yeter.

yalanla dolanla ailemi olur kardesim
bak bende aldatıldım hemde v arya hıc ummadıgım bır zaman dılımınde
onun sorunundan oturu tup bebek yapmaya calısırken , ve hamılelık donemınde
cokta uzuldum sok oldum oyle soylıyım .

sırtımdan vuruldum yolun basında benı yalnız bıraktı ve kadın ıcın bızı terk ettı
evet agladım cok agladım hep yazıyorum ama bunun bır sonu var anlatabılıyormuyum ?

sonra dedım kı kızım en azından sımdı 22 yasındasın cocugun 2 aylık evet kotu bır surec kotu deneyımler, olmaması gereken seyler sureklı baskalarının basına gelmez ya bızımde gelebılır geldı.
dedım kı ıyı kı suanda oldu cunku o mutluluk mutluluk degıl benım adam hıc sorun cıkarmazdı neymıs cok kafa dengıyız adam gene benı sallamıyor bıldıgın .

aılemı ozledım dıyorsun yalanımı ozluyorsun salak yerıne konmussun, tercıh edılmemıssın , cocuklarına ragmen bırakılmıssın bır baska kadın ıcın bundan buyuk hakaretmı olur su dunyada?
benım ıcın yok!
cocuklarını tek basına buyutemeycegınden bahsedıyorsun sen dıkkat et bu ruh halını yansıtırsan onlara ınankı o cocukları senden alırlar senıde kapatırlar bakırkoye olan o olur. ondan sonra butun omrunu dusunerek gecırırsın.
kendıne gel

karamelek o adam seni istemiyor, geride dönmeyecek. adam gerçekten seni çok isteseydi ve sırf ailesinden çekindiği için boşanamasaydı sen şu an konu açmaz, sessiz ve rahat bir şekilde boşanmayı beklerdin. ama sen de biliyorsun adamın seni istemediğini, kendine istediğin şeyleri söyleyecek insanlar arıyorsun.

İnanıyor musun yazdıklarına ? Bir kaç ay sonra "kızlarrr eski kocamın yeni eşinden bebesi olacak " diye konu açabilirsin farkında mısın ?

Dünya üzerindeki tek erkek eski eşin değil , hiç bir acı dinmez değil.

pardon????
vallahi çıldıracağım
yahu bu konu size ait değil mi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...pismanligin-caresini-soylesin-ne-olur.824601/

hata yapmayacak olsa bundan önceki 723538 kadından sonra uslanırdı.
yok artık yahu.
sizde mazoşizm artı saplantı zorlanımlı kişilik bozukluğu var.
olmayan şeyleri uydurum kendinize umut çıkarıyosunuz

Yok artık şaka gibi yani..

tedavi olmuyorsun sorun da tam budur....saplantılı bir insansın ve hastasın..ailenin yerinde olsam çocuklarını elinden alır,sana da kapıyı gösterirdim,git eski kocanın koynuna gir diye...zira senin derdin çoluk çocuk aile olmak falan değil.ne olursa olsun adamın geri dönmesi..bu kadar basit...

tanıyor musunuz bu insanları? eğer öyleyse lütfen anlatın bize adamı..cidden çok merak ediyorum..kadın cidden bu kadar saplantılı adam da bu kadar manyak olabilr mi?
en çok çocukları merak ediyorum ne durumdalar diye???

Hepimiz merak etmeye başladık artık.Gerçekten bu kadar vazgeçilmez olan adamı merak ediyoruz..

alamıyorlar, keşke alsalar.. bizde adı var uygulaması yok..

bu kadının anası babası abisi kardeşi yok mu bir şeysi.
gözgöre göre 2 kız çocuğunu bu kadına mı teslim etmişler yani.
annesiz olsalar daha iyi zavallılar
babaları da anaları da uçkur derdin de ama kalbim kalbim deyip nefslerini aşk kelimesiyle kapatıyorlar.

bu kadın insana intiharı filan düşündürtür, saç baş yoldurur, kızgın demirde gezdirtir vallahi.
öyle bir psikoloji sardı beni şu an.

Acaba dedim cidden çok mu yakışıklı da,arkadaş vazgeçemiyor acaba.
hanımabla millet brad pitt den,richard gere den vazgeçiyor ,istedği kadar yakışıklı olsun hayatta vazgeçilmez ancak evladı olabilri bana göre..
bu akılsızın gözü çocuk faland a görmüyor.
bi de acımasız yorum gelecek demez mi?? neler yazdık tınmadı ,şimdi mi tınacak?

Tanıyanlar sosyal hizmetlere şikayet edemiyor mu ki bu anneyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…