MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
Bu ara aklımda sürekli bu düşünce var. Sebepler mi düşündürür yoksa artık sevmiyor muyum? Kendime sebepler buluyorum. Çoğu kadının yaşadığı yanında çok basit sebepler ama aynı evde olmak da anlamsız geliyor artık. Artık koşarak kapıya gidip ondan önce kapıyı açmak gelmiyor içimden ya da giderken uğurlamıyorum bile. Sevgi sözcüklerini de az kullanır oldum. Sen git uyu ben gelirim derim veya tam tersi ben yatıyorum. Annesiyle kardeşiyle anlaşamıyoruz. Onları bahane edeyim diyorum bazen. Sanırım ben bunu bosanmayi istiyorum ama bahanem yok. Bu teklifi sunsam eşim ne der, ne yapar acaba ? Kendimi onun yerine koydugumda vazgeçiyorum zaten. Çocuk için de düzenin bozulması iyi olmaz. Millet çocuk için nelere katlanıyor diyorum sonra. Ben şımarık mıyım? 5 senelik evliyim ama hala ne doğru düzgün temizlik yapabiliyorum ne yemek. Ev hep dağınık. Bunlar ayrılmak için sebep olsa? Ben hiç kimseyi sevmiyorum bu ara. Her konuda yetersiz olduğumu düşünüyorum ve herkesten uzaklaşmak istiyorum, yalnızlığı istiyorum. Eşim bazen ilk tanıştığımız zamanlardaki gb olsak der. Ben onu bile istemiyorum. Ben kendim mi bir derdim acaba?