Boşanmayı düşünüyorum anne evindeyim

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Artık bıktım hiçbir şey eskisi gibi değil henüz 2 yıllık evliyim ama her şey sıradan ne ilgi ne iltifat davranışları kqbalaştı öğretmenim güzel bir bayanım yanında kendimi değerli istemiyorum eşyam evim her şeyim var huzur yok ne yapsam yaranamadim sürekli bir kusur arama peşinde artık tüketelim bugün de tartıştık okula yeni bir bayan gelmiş arkadasına ayarlamak istiyor benim yanımda bayan güzel efendi dedi oysa biz iki yıllık evliyiz bana bir kez bile sen güzelsin demedi artık bıktım

Keşke evlenmeseydim ellimi sallasam ellisiydi yanlış tercih yaptım çok pişmanım bebeğim de var ne yapayım bilmiyorum boşanmak çok zor mu

Evlilik danışmanına gitseniz?
Belki ortak bir yol bulursunuz
Bebeğiniz de var biraz daha düşünün
Rabbim feraha çıkarsın...

Siz seviyor musunuz
Ya da ne bileyim sevdiğiniz hiç iyi yönleri yok mu?
Siz de çabaladınız mı güzelleştirmek için birşeyleri?
Boşanmak için yeterli mi yaşadıklarınız..
Bunları tartmadan adım atmayın. Ve hazır değilseniz boşanma lafını ağzınıza almayın

Dur bakalim ya sakin. Sirf bu sebeple hemen bosanilor mi? Baska sikintilariniz var mi bilmiyorum ama bahsettiklerin asilamayacak seyler degil yani.

Şiddet ve ihanet olmadığı sürece yine de böyle evlilikler düzelebilir gibi geliyor. Hemen boşanmayı düşünmeyin derim. Belli ki konuşmanız da işe yaramamış. Ama seviyor musunuz birbirinizi, sonradan mı böyle oldu ki?

Aslında kocana gerek kalmadan sen zaten değerlisin. Biraz kendine yogunlas;-)

Bencede sirf bu sebeplerden dolayi bosanmayin. Tabi baska sebepler varmi bilemeyiz

Acele karar vermeyin.
Gerekirse bir süre ayrı kalın.
Tekrar düşünün.

başka sebepler varmı, bilemiyorum
lakin anlattıklarınızın, evliliği bitirecek düzeyde olduğuna inanmıyorum.
bebeğinizde varmış biraz daha düşünün ve eşinizle konuşmayı deneyin.

Hemen galeyane gelme bence. Sen kendini kıymetli görki kocanda öyle görsün canim. Benim kocamda öyle seyler bilmiyordu ilk zamanlar ama şimdi sana ölürüm bile diyor on beş senelik evliyim. Güçlü kadın ol görmezden gelemeyecek.

Önemli olan diliyle değil, tavırlarıyla söylemesi bence.
Tavırları ile size değer verdiğini hissettirmiyor mu?

Ben mutlu olmak için evlenmiştim

Bu sebepler için yuva yıkılmaz.
Konuşun tartışın gerekirse evlilik terapistine gidin çabalayın.

Çok pişmanım asla hak etttiğim değeri görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…