Kim ne derse desin zaten bosanmayacaksiniz. İkinci çocuğu iyice mıh gibi olduğunuz yere saplanmak için yapmış olabilir misiniz? Bile bile bütün yollar tıkayıp hadi yeni yol gösterin demek gibi sizinki.Merhaba can kadınlar
Ben gurbette yaşayan eşi ve eşinin ailesi tarafından sevilmeyen ama bir türlü de kendi memleketine gidemeyen bir kadınım bilmiyorum bir türlü bırakamıyorum kızım var 2 buçuk yaşında eşim sabah gider akşam 11 de eve gelir ama muhabbet ilgi beğeni sıfır eşimin ailesi zaten beni oğullarına layık görmediler bir eltime davranışları var Allahın lutfu gibi birde bana bakışları var Allahın cezası gibi bu arada da 4 aylık hamileyim neden hamileyim demeyin çünkü kızım o kadar yanlız ki madem bu hayatı yaşıyorum ben yalnızım bari kızım yanlız kalmasın dedim mantık doğru olmaya bilir ama inanın çocuk olması sorun değil bende birde çocuğum babası ve akrabalarıyla büyüsün mantığı var ama bakıyorum ki ayda yılda bir bu tablo oluyor beni ikna edin de bırakıp gideyimhani ikna edin demek espiri bu durumda espiiri de yapıyorum ya maşallah psikoloji yerlerde sadece neden bu evde durduğumu bilmeden duruyorum eşimin beni kaybetme korkusu yok yada ben onu kayıp etmekten mi korkuyorum onu da Bİlmiyorum benim beyin Allakbullak çevremde de bir Allahın kuşu yok şöyle içimi dökebileceğim maddiyat sıfır ama galiba beni yeniden başlamaktan korkuyorum çünkü çok yıprandım sizce siz sevilmediğiniz istenmediğiniz biriyle evliliği devam ettirir misiniz
Yani söylenebilecek herşeyi kendiniz söylemişsiniz. Ekonomik gücüm yok diyorsunuz boşandığınızda nafaka ile mi geçineceksiniz bu hayata 2. Bir çocuk bilemedim biri yanlız kalmasın diye böyle bir hayata 2. ÇocukMerhaba can kadınlar
Ben gurbette yaşayan eşi ve eşinin ailesi tarafından sevilmeyen ama bir türlü de kendi memleketine gidemeyen bir kadınım bilmiyorum bir türlü bırakamıyorum kızım var 2 buçuk yaşında eşim sabah gider akşam 11 de eve gelir ama muhabbet ilgi beğeni sıfır eşimin ailesi zaten beni oğullarına layık görmediler bir eltime davranışları var Allahın lutfu gibi birde bana bakışları var Allahın cezası gibi bu arada da 4 aylık hamileyim neden hamileyim demeyin çünkü kızım o kadar yanlız ki madem bu hayatı yaşıyorum ben yalnızım bari kızım yanlız kalmasın dedim mantık doğru olmaya bilir ama inanın çocuk olması sorun değil bende birde çocuğum babası ve akrabalarıyla büyüsün mantığı var ama bakıyorum ki ayda yılda bir bu tablo oluyor beni ikna edin de bırakıp gideyimhani ikna edin demek espiri bu durumda espiiri de yapıyorum ya maşallah psikoloji yerlerde sadece neden bu evde durduğumu bilmeden duruyorum eşimin beni kaybetme korkusu yok yada ben onu kayıp etmekten mi korkuyorum onu da Bİlmiyorum benim beyin Allakbullak çevremde de bir Allahın kuşu yok şöyle içimi dökebileceğim maddiyat sıfır ama galiba beni yeniden başlamaktan korkuyorum çünkü çok yıprandım sizce siz sevilmediğiniz istenmediğiniz biriyle evliliği devam ettirir misiniz
Çocuk büyütmek maddi manevi gerçekten zor ve sorumluluk istiyor. Kendinizde bir teori belirleyip ikinci çocuğu yapmışsınız ama akla mantığa sığar hiçbir yani yok inanın. Hayır, kendinize de mi acimiyorsunuz? O çocuğun zaten tüm sorumluluğunu siz almissiniz.Merhaba can kadınlar
Ben de onu diyecektim ya. Benim adam bazen az geç geliyor ona rağmen 7 falan en geç. Beş yıla bir çocuk sığdıramadık o kadar da seviştik neyin amma...Gece 11de gelen adamdan 3 yilda 2 cocuk yapmissiniz. Maazallah adam 5de fln gelseydi 4-5 tane olacakti herhalde
Siz korunmussunuz hadi hadiBen de onu diyecektim ya. Benim adam bazen az geç geliyor ona rağmen 7 falan en geç. Beş yıla bir çocuk sığdıramadık o kadar da seviştik neyin amma...
Of ya nerden anladınız.Siz korunmussunuz hadi hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?