Boşanmayı düşünüyorum bana akıl verir misiniz zira etrafımda mantıklı konuşacak kimse yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
acıyorum çocuklarına. Zavallılar böyle iğrenç bir anneleri var ne yazık ki. Neyse sen yazmaya devam et birazdan ban gelir zaten

İşi gücü olmayan mahalle karıları gelmiş yorum yapıyor seviye yerlerde üyeliğimi iptal ediyorum

Yani bakış acınızı sevdim bişeyleri bitirmeden bende hep acaba şunu da mı deneseydim kafasındayım bunuda düşüneceğim teşekkür ederim

boş yorum dikkate bile almadım
Çokta umurumdaydı, o adamdan ayrılmak zorunda kalırsan ki adam zaten var ama yok! İki çocuğa hem ana, hem de babalık yaparsın. Yani beni hiç mi hiç ilgilendirmiyorsun, ciddiye alsan ne almasan ne.

Bilgilerinizi zaten çoktan gördük niye değiştiriyorsunuz? Ne çabuk taşındınız kırşehire

İşi gücü olmayan mahalle karıları gelmiş yorum yapıyor seviye yerlerde üyeliğimi iptal ediyorum
Şöyle damarınıza basıldığı zaman nasıl da çirkefleşiyorsunuz, yazık o çocuklara. Bir de seviye meviye diyor, Allah'ım yarabbim ya

Ama gerçekten değer görmüyor sevilmiyor boşanmayı düşünüyorsunuz neden hamilelik yani bu saatten sonra zaten gidemezsiniz biliyorsunuz bunu . Ayrıca öyle soğuk olduğunuz adamla nasıl çocuk yaptınız ne dediniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…