bosanmayi dusunuyorum

hanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
206
0
46
- Yurtdışı
lutfen banada yardimci olun bir yol gosterin yorumlariniz benim icin cok onemli. ozellikle cocuklu bosanmis arkadaslarin yorumlarini almak istiyorum.
ben 5 yillik esimden ayrilmayi dusunuyorum. sebep anlasamamiz disarda nerde olursa olsun herkesin icinde bana bagirip cagiriyor sozlu siddetine maruz kaliyorum artik icime atmaktan aglamaktan yoruldum doldum tastim. sustum sustum sustum ama nereye kadar yapamicam bu boyle gitmiyor ezilen hep benim.
ozellikle disarda etrafta insanlarin icinde bana bagirmasi cok zoruma gidiyor cok utaniyoum daha fazla bagirmasin diye hep alttan aliyorum susuyorum.
herhangi ufak bir konuda dolayi sinirleniyor ofke kontrolu yok.basliyor etrafi yumruklamaya yada disardaysak arabanin direksiyonuna kapisina vuruyor herkesin icinde.kac defa konustum ben boyleyim sende beni sinirlendirme diyor ama alttan alan hep ben oluyorum suclu hep ben oluyorum o hep hakli hep hakli.bunaldim yoruldum artik goturemiyorum kendimi cok aciz zavalli hissediyorum. 9 aylik bir oglum var bosansam ilerde onu cok etkiler mi babasiz buyumek. birdaha asla evlenmeyi dusunmuyorum.

geçmiş olsun canım, şimdi konuş dicem ama muhtemelen konuşmaya çalıştığında da öfke nöbetiyle son buluyodur.
bence boşanmayı düşünmeden önce eşini doktora gitmeye ikna etmelisin, bence normal değil bu kadar öfke nöbeti
mesela neden öfkeleniyor dicem, tahminen sende bana eften büften şeyler yazcaksın, aslında sinirlenilmicek şeyler, değil mi

esiniz herzaman mi boyleydi? evlendikten sonra mi boyle oldu, agresiv olmasi icin baska problemleri var mi mesala maddi yada is yerinde sorunlar gibi vsvs
sinirleri cok bozuk ve kendini kontrol edemiyor bu hic hos deyil tabi, onu baska seyler mutsuz ediyorsa ve sinirinizi sizden cikariyorsa o zaman ona biraz yardimci olun asil derdi neymis. Ama eger onun yapisi ise bisey diyemem bir uzmana gorunmesi lazim. Cocugunuz var hemen bosanmayi dusunme cozulebilir bir konu.

bzaen konusurken dinliyor bazen sinirlenip kendini hakli cikartip gidiyor. doktora gidelim dedim doktorluk birsey yok ortada abartiyorsun buyutme her evlilikde olur diyor.
mesela alisveris merkezine gittiik hem gezecek hem alisverisimizi yapicaktik.sabah hazirlanin sizi istediginiz yere gotureyim dedi tamam dedim oglumuda hazirlayip ciktik.
hem kendisi teklif etti hemde oraya gidince bir kosede siz gezin ben bekliyorum dedi. ama bir gonulsuz surat 5 karis gittigime gidecegime pisman oldum.herzaman ki gibi yine inandim ona.neyse ben ogluma birkac kiyafet aldim esimede sende gel bak birseyler cok indirim var dedim oda gidiyoruz dedi daha geleli 1 saat oldu eve gitsek bile isimiz yok yani bende gezelim felan dedim nazik birsekilde orda basladi duvara vurmaya etrafta insanlar ben yerin dibine girdim.
sinirle ciktim oda pesimizden geldi yari yolda arabaya dogru ilerlerken tabi yine insanlar var kolumdan tuttu bana bak bana bak sen nereye gittigini saniyorsun bana boyle tavir yapamassin gibi seyler soyledi. hic sesimi cikarmadim arabaya bindim arabada bana birsuru hakaret etti sen hayvanmisin hayvanlar bile cekip gitmiyor vs gibi seyler soyledi cok utaniyorum bu sozleri duyacak ne yaptim ki ben herkesin icinde bizi rezil etti durup izliyecekmiydim. cok mutsuzum cok yorgunum

bzaen konusurken dinliyor bazen sinirlenip kendini hakli cikartip gidiyor. doktora gidelim dedim doktorluk birsey yok ortada abartiyorsun buyutme her evlilikde olur diyor.
mesela alisveris merkezine gittiik hem gezecek hem alisverisimizi yapicaktik.sabah hazirlanin sizi istediginiz yere gotureyim dedi tamam dedim oglumuda hazirlayip ciktik.
hem kendisi teklif etti hemde oraya gidince bir kosede siz gezin ben bekliyorum dedi. ama bir gonulsuz surat 5 karis gittigime gidecegime pisman oldum.herzaman ki gibi yine inandim ona.neyse ben ogluma birkac kiyafet aldim esimede sende gel bak birseyler cok indirim var dedim oda gidiyoruz dedi daha geleli 1 saat oldu eve gitsek bile isimiz yok yani bende gezelim felan dedim nazik birsekilde orda basladi duvara vurmaya etrafta insanlar ben yerin dibine girdim.
sinirle ciktim oda pesimizden geldi yari yolda arabaya dogru ilerlerken tabi yine insanlar var kolumdan tuttu bana bak bana bak sen nereye gittigini saniyorsun bana boyle tavir yapamassin gibi seyler soyledi. hic sesimi cikarmadim arabaya bindim arabada bana birsuru hakaret etti sen hayvanmisin hayvanlar bile cekip gitmiyor vs gibi seyler soyledi cok utaniyorum bu sozleri duyacak ne yaptim ki ben herkesin icinde bizi rezil etti durup izliyecekmiydim. cok mutsuzum cok yorgunum

benim eşim de aynı anlattığın gibiydi hatta burda konum bile var bi olay yaşamıştık onu anlatmıştım..
konuşa konuşa biraz bu sorunu aştık gibi.
ama benim fikrim erkeklerin meslekleri çok etkili oluyo yani stresli bi işleri varsa ister istemez eve de yansıtıyolar bu stresi. benimki iş değiştirdi bilmem ondan mı ya da ben hamileyim ondan mıdır nedir şu aralar iyiyiz çok şükür.
aynı konuşmalar bizde de geçti yok sen beni sinirlendirmesen böyle olmaz yok işte ben normal davranıyorum sen abartıyosun falan.. ama bi yerden sonra bu hareketlerinin yanlış olduğunu kabul ettiklerinde kendilerine hakim olmaları daha kolay oluyo..
çocuğun da varmış boşanmasanız keşke:26:

çok üzüldüm canım ya, kabus gibi gerçekten, insanın kendine güveni saygısı hiç bişeyi kalmaz, sürekli psikolojik şiddet, sürekli diken üstünde olmak,

böyle gitmez diye bi konuşma yaptın mı hiç?

o zaman ne diyor

esim nisanliykende sinirliydi ama bu kadar degildi evliligimizin 2yilindan beri boyle.
zaten hep bekledim duZelir diye ondan sonra cocuk yapicam dedim oglum bana supriz yapti . yoksa cocuk yapmayi bile duusnmuyordum bu haldeyken.
isi cok iyi masa basi is yapiyor arastirma gorevlisi kendisi.diyorum cok mu yoruluyorsun beynim cok calisiyor tabi yoruluyorum diyor.
cocugum var tabi bende bosanmayi istemem cok dusunuyorum git gellerim cok fazla ama bu sekildede benden gidiyor.
icine kapanik kendine guveni olmayan bir insan olup ciktim zavalli gibiyim asagilaniyorum surekli susturuluyorum.

canım eşinin işle bveya ailesiyle ilgili sorunları olabilri gibi geldi bana. var mı öyle bir şey?

aynı şeyi angel da sormuş, sen de cevaplamışsın; ama sonradan gördüm canım.

Son düzenleme:

bilemiyorum duzelecege benzemiyor cok konustum cok hep haksiz olan benim.o hep hakli.

herkesin icinde yapmasi beni cok uzuyor yaraliyor.

ya canım kusura bakmada, bi araştırma görevlisinin bu kadar cahil olmasına inanamadım

bi sorunun var işte, neden gitmezsin ki doktora

bence böyle öfke nöbetileri geçirtçek bi iş kesinlikle değil, yaptığı iş

Son düzenleme:
erkeklerin şu ben böyleyim o zaman beni sinirlendirme demelerinden nefret ediyorum. nedense hiçbir zaman bi kadın ben böyleyim kabul ediyosan et diye rest çekemiyo sevgilisine ya da kocasına

aynen soyledigin gibi kendime olan saygimi yitirdim .cok konustum sacmalama diyor.oyle birsey yaparsan(bosanmak) oglumu sana vermem alirim onu senden diyor.

ah ah canim daha neler var anlatsam okumakla adam olunmuyor ne yazikki.
bende diyorum bazen dusunuyorum ne yapiyorda yoruluyor ki mesela cocuga biraz bak derim ben cok yorgunum der.
sabahtan aksama kadar ben bakiyorum tabi bakicam o benim cocugum canim kanim ama oda babasi biraz baksada bende dinlensem olmazmi

Canım derdini taa derinden hissettim..KK'da bana çok ender olur bu..

Gerçekten çok yorucu ve utanç verici..Bir an kendimi senin yerine koydum..

Gerçekten herhalde ben de daha fazla büyümesin,rezil olmayalım diye susardım..

Sonra patlardım o ayrı..

Canım bu evlilik seni o kadar yormuş ki artık,her kelimenden damlıyor bıkkınlık..

Ayrıl canım..Eğer dayanabileceksen ayrıl..Oğlun diğer türlü daha sorunlu büyür..

Babam bana çocukken çok ender kızmıştır..Ama birkaç tane söylediği söz var ki 28 yaşıma geldim,asla unutmam..

Hala babama o şekilde davrandığı için kızgınımdır..Oğlun da böyle olmasın..

Eğer dayanabilirim diyorsan ayrıl..

artik oyle bir raddeye geldim ki normal gibi karsiliyorum bazen yaptigi bu kontrolsuz davranislarini.bunlar normal davranislar degil demi. her evlilikde olmuyordur demi.
iste ayrilmak istiyorum ama oglumu etkilemesinden cok korkuyorum tek basima buyutebilirmiyim. cesaret lazim aslinda boyle degildim iste icime sindim pisiriklastim 5 yilda.

Eğer sorunlu,mutsuz bir evlilik varsa ve yapılabilecek şeyler denenmiş veya karşı taraf kabul etmemişse çocuk için devam ettirilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü olmuyor...Anne-baba ayrı değilde ne geçiyor ki bu çocuğun eline?Daima bir kavga,huzursuzluk,gözyaşı.Emin olun bu saygısız evliliği devam ettirerek çocuğunuza haksızlık yapacaksınız.Çünkü her kare insanın aklında dün gibi kalıyor sonra koca kazık olunca keşke ayrı olsalarmış diyor insan. =)​

cok kötü bir durum fiziksel siddet kadar agir yasadiklariniz..
annemle babam markete gitmisti,tanidik birilerini görmüsler tam annem selam verecekken kocasinin sesli bir sekilde
azarladigini görmüs geri görmemezlikten gelmis o an ama kadin sürekli bize bakiyorlar diyormus
babam geldi eve nasil insanlar var olmaz olamaz diyor anlamdim anlatti..yazik o kadina milletin icinde rezil etti dedi..
annem üzüldü kadini bir daha görürsem cok utanacak dedi..
demek istedigim cahil cuhela biri degil kocaman adam bunu yapmasi cok ayip
konustunuz anlamiyor madem bosanmak sizin icin gercekten tek yol bosanin.cocugunuzu alirim gibi birsey kullanmis
gercekten öyle birsey yapar mi??

sanrıım ev hanımısın, tabii yorulmak sadece onun lüksü, haklı adam

hey allahım ya, canım sen yinede herşeye rağmen bi doktora götürmeden ayrılmayı rafa kaldır, belki psikolojik bi problemi var, belki depresyonda, öfke kontrolü sorunu olduğu kesin ama, kaybetme korkusuda yok, nasılsa seni çocukla tehtid ediyo avcundasın
böyle adamları bi temiz dövmek lazım
karşında boksör muhammetali olsa, eften püften şeylere kırıp döküp, sağa sola yumruklar atabilcekmi bakalım
anca gücü sana yeter, nasılsa karşılık veremezsin ya
ay sinirlendim gece gece kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…