Allah yardımcın olsun canım. babam da çok sinirli biriydi, anlattıkların hiç yabancı gelmedi bana. çocukken annem babam ayrılsın diye dua ederdim, annemin hüznüne dayanamıyordum. bir yere gideriz (bu şehirlerarası yolculuk olsa da) orda biri oo ne güzel giyinmişsin dese al sana kavga sebebi kalkar geri döneriz. (bu arada anneme karşı bağırma çağırma yapmadı hiç ancak insanlara zulmü fazlaydı, dediği mutlaka yapılmalı, yapılmazsa küser giderdi, annem hep arada kalır idare etmeye çalışırdı)
babam nasıl düzeldi onu da söyleyeyim, annemin canını yedi rahata erdi. annemi kaybettik kanserden(yaşadığı stres ve üzüntünün de etkisi olduğuna eminim) sonra babam kaldı tek başına(pek tek sayılmaz aslında ardından evlendi yalnız yaşlanmaktan çok korkuyordu) şimdi melek melek.
bzaen konusurken dinliyor bazen sinirlenip kendini hakli cikartip gidiyor. doktora gidelim dedim doktorluk birsey yok ortada abartiyorsun buyutme her evlilikde olur diyor.
mesela alisveris merkezine gittiik hem gezecek hem alisverisimizi yapicaktik.sabah hazirlanin sizi istediginiz yere gotureyim dedi tamam dedim oglumuda hazirlayip ciktik.
hem kendisi teklif etti hemde oraya gidince bir kosede siz gezin ben bekliyorum dedi. ama bir gonulsuz surat 5 karis gittigime gidecegime pisman oldum.herzaman ki gibi yine inandim ona.neyse ben ogluma birkac kiyafet aldim esimede sende gel bak birseyler cok indirim var dedim oda gidiyoruz dedi daha geleli 1 saat oldu eve gitsek bile isimiz yok yani bende gezelim felan dedim nazik birsekilde orda basladi duvara vurmaya etrafta insanlar ben yerin dibine girdim.
sinirle ciktim oda pesimizden geldi yari yolda arabaya dogru ilerlerken tabi yine insanlar var kolumdan tuttu bana bak bana bak sen nereye gittigini saniyorsun bana boyle tavir yapamassin gibi seyler soyledi. hic sesimi cikarmadim arabaya bindim arabada bana birsuru hakaret etti sen hayvanmisin hayvanlar bile cekip gitmiyor vs gibi seyler soyledi cok utaniyorum bu sozleri duyacak ne yaptim ki ben herkesin icinde bizi rezil etti durup izliyecekmiydim. cok mutsuzum cok yorgunum
bzaen konusurken dinliyor bazen sinirlenip kendini hakli cikartip gidiyor. doktora gidelim dedim doktorluk birsey yok ortada abartiyorsun buyutme her evlilikde olur diyor.
mesela alisveris merkezine gittiik hem gezecek hem alisverisimizi yapicaktik.sabah hazirlanin sizi istediginiz yere gotureyim dedi tamam dedim oglumuda hazirlayip ciktik.
hem kendisi teklif etti hemde oraya gidince bir kosede siz gezin ben bekliyorum dedi. ama bir gonulsuz surat 5 karis gittigime gidecegime pisman oldum.herzaman ki gibi yine inandim ona.neyse ben ogluma birkac kiyafet aldim esimede sende gel bak birseyler cok indirim var dedim oda gidiyoruz dedi daha geleli 1 saat oldu eve gitsek bile isimiz yok yani bende gezelim felan dedim nazik birsekilde orda basladi duvara vurmaya etrafta insanlar ben yerin dibine girdim.
sinirle ciktim oda pesimizden geldi yari yolda arabaya dogru ilerlerken tabi yine insanlar var kolumdan tuttu bana bak bana bak sen nereye gittigini saniyorsun bana boyle tavir yapamassin gibi seyler soyledi. hic sesimi cikarmadim arabaya bindim arabada bana birsuru hakaret etti sen hayvanmisin hayvanlar bile cekip gitmiyor vs gibi seyler soyledi cok utaniyorum bu sozleri duyacak ne yaptim ki ben herkesin icinde bizi rezil etti durup izliyecekmiydim. cok mutsuzum cok yorgunum
evet evde surekli bagirip cagiracaksak oglumu psikolojisinide kotu etkiliyor bu durum. hatta iste bu anlattigim olayi yasadigimiz zaman oglumda tum gun huysuzlandi benim ruh halim sanki ona yansiyor.
aynisini yasiyorum 1-2 kez degil belki 100 defa oldu . ya inanin o kadar kotu hissediyorsunuz ki kendinizi olmek bile istiyorsunuz bazen.
5 yildir psikolojik bir durumu varsa doktora gidelim diyorum onada yanasmiyor.evet oglumla tehdit ediyor.onun meslegi var ben lise mezunuyum alirmi bilmiyorum .
lutfen banada yardimci olun bir yol gosterin yorumlariniz benim icin cok onemli. ozellikle cocuklu bosanmis arkadaslarin yorumlarini almak istiyorum.
ben 5 yillik esimden ayrilmayi dusunuyorum. sebep anlasamamiz disarda nerde olursa olsun herkesin icinde bana bagirip cagiriyor sozlu siddetine maruz kaliyorum artik icime atmaktan aglamaktan yoruldum doldum tastim. sustum sustum sustum ama nereye kadar yapamicam bu boyle gitmiyor ezilen hep benim.
ozellikle disarda etrafta insanlarin icinde bana bagirmasi cok zoruma gidiyor cok utaniyoum daha fazla bagirmasin diye hep alttan aliyorum susuyorum.
herhangi ufak bir konuda dolayi sinirleniyor ofke kontrolu yok.basliyor etrafi yumruklamaya yada disardaysak arabanin direksiyonuna kapisina vuruyor herkesin icinde.kac defa konustum ben boyleyim sende beni sinirlendirme diyor ama alttan alan hep ben oluyorum suclu hep ben oluyorum o hep hakli hep hakli.bunaldim yoruldum artik goturemiyorum kendimi cok aciz zavalli hissediyorum. 9 aylik bir oglum var bosansam ilerde onu cok etkiler mi babasiz buyumek. birdaha asla evlenmeyi dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?