boşanmayi.dusunuyorum:-(

aysrsenur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
191
64
13
36
Kizlar merhaba onceki konumda kv bahsetmistim sıkintilarimdan hala devam.ediyo aslnda eşimden yana da bazi canimi sıkan seyler var kuruntumu yapiorum kafam cok karisk ikimzde caliyoduk.suan bn issizm evlendigimden beri surekli calistim bazen islerim ras gitmedi bi kac iş degistirmek zorunda kaldim uzun vadefe olmasada bos kalmadim esim surekli calismami istiyo aldigim parayi aliyp harclik gibi birsey vermiyo borclarimiz var onlari oduyo ama evin giderlerini katsilamaiyo mutfak masrfalari gibi bazen cuzdanimda hic param olmuyo hep calisim para getirim istiyo buda beni yipratiyo kv kp emeklileei gibi birsey yok ama.esim hep bni eziyo cok bunaldim artik hamile kalmami bile istemiyo isten cikartlar die hayalarimdeki bi evligi yasamiyorum ne yazikki ve bazen bosanmayi.dusunuyprum haksizmiym

Kazandığınız paranın hepsini vermeyin siz de, 2/3 ünü verin gerisini kendinize ayırın mesela. Mutfak parası yapın.
Bu ne böyle devamlı çalışıp para getirmenizi istemek , eşi misiniz onun çalışanı mı?

Ayirayim.filan.diyorum aliyo hepsni bnde calstigimdda ole yapiyodu cok.cimri bide aslinda severek evlendik ama boyle degildi hani karisi gibi degilde is ortagi erkek gibi muamele yapiyo bana evimde.oturayim mesela calis diyo is bakiyprum bulamadim.zaman ev islerine git diyo yapamam diyorum herseyi para olmus

Çok mu dardasınız? Yani yüksek miktarda borcunuz mu var?

Allah yardm etsin...
zor ya evlemekte ayrılmakta
Ayrilmak.cok.zor tabi bosandigim.zamanki durumum ne olcak die hesap.ediyorum ne tekrat bi evilik nede coluk cocuga karisabilrim tek basimi koskoca bi omur :-(oysaki arkamda duran beni sahipenen hatalrimi yuzume vurmayan bi insan olsaydi bn herseyi isteerk yapicaktim ama zorladigi icin istek kalmadi bnde

ev islerine gitmi diyor?
artik gunumuzde bazi erkek musvetteleri nasil bir mantikla yetisiyor gercekten merak ediyorum.
ortasi yok bu insan benzerlerinin, birisi calisma der disari salmaz digeri kole gibi calistiri, cocouk bile dogumasina izin vermez.
ezdirmeyin kendinizi diycem ama nasil olur bilemiyorum...

Neden başka bir evlilik yaşayamayasınız ki? Neden ömrünüzü yalnız geçirmek zorunda kalasınız

Y
Çok mu dardasınız? Yani yüksek miktarda borcunuz mu var?
o kadar borcumuz yok her orta gelirli ailelerin borcu kadar ayda 1000 lirayi gcmez toplamda kv kp birlikte yasiypruz onlar varken yapmiyo ama.onlar kisa sureligine.koylerine.gittiklerinde mutfak pazar gibi syler icin para ayirmiyo bende.heves ediyorum mutfagima.ustume.basima.biseyler alayim ama elimdekinide.aliyo bakiyorum cevreme herkesin normal.duzeni var evime.misafir bile.cagiramiyorum cok bunaldim sprdugunda neyi sakladimsenden neyin.eksik.kabullenmiyo yani hep bana muhtac ev alsa araba alsa.sende calisrsin yapariz dio ya bn anne olmak iatiyprum onun baska hayalleri var

Çekilmez sen kolemisin ya iş bulamiyosan ev işlerine git oldu başka derler adama kendini ezdirme sakin hatta bosan kendi önüne bak emin ol evlenirsin cocugunda olur mutluda olursun böyle bir omur çalış çalış elinde hiç birşey yok nasıl olcak o öyle bakamicaksa evlenmicekti pasam

Bnde diyorum bana guveniptemi.evlendin.die kiziyorum kavga ediyoruz suan boştayim.ama.evimde otieurken bile.suclu gibi hissediyorum calismam gerektigini.asilamis ya ya evlikil.fedakarlik.demek.bn.elimden geleni yapmaya calsitim baktimki.bana.faydasi yok caliatigimin calismak istemiyorum o yuzden ve ciddi ciddi cok.sogudum bosanip kurtulmak istoyorum

Normalde erkekler eşim çalışmasın ben bakarım falan ayağına gider sizin tam tersi bu ne böyle.. çalış demesi bence güzel ama paranın hepsini alıp bir de öyle muamele yapması çok yanlış ben asla vermezdim. Ay başı gelince evin ne gideri varsa ortak odemek isterim geri kalanın yarısını da saklar diğer yarisinida bolusurum .. bence konuşun anlamazsa ne bileyim boşanmakta zor..

Eskiden kadinlar kocam calissin ben yiyim derdi simdi erkekler diyor. Devir değişti hakkaten ya. Sizde ona harclik verin bir miktarda kendinize ayirin. Veya çalışmasaniz essek gibi kendisi calisir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…