boşanmayi.dusunuyorum:-(

Haklisin tabi ki.
Maasindan tek kurus verme, sen ondan al, alacak verecek islerini de sen yonet, itiraz ederse bosanacagini soyle, buna ragmen maasini elinden almak isterse sizinkinin evlilik degil cikar iliskisi oldugunu anlarsin.

Oha yaa ev isine git ne olursa olsun calis mi diyor boyle adamlardan nefret ediyorum sana bakamayacaksa evini gecindiremeyecekse niye evlendi

Bende çalışıyorum
Borcumuz vardı o bitti şükür
Çok şükür iyi bir gelirim düzenli bir isim var
Ama eşime bugün işten çıkıyorum desem
Kurban keser:)
Böyle kullanıldığı mi hissetsem
Kılımı kıpırdatmam galiba
Allah yardımcın olsun ne diyim

Eşine aklım sırrım ermedi, hele sana hiç..bu nasıl evlilik, sen kolemisin..ana babasına kendine baktirmaya evlenmiş.. eee su da var ustune basina dahi almiyorsun, eline geçeni veriyorsun da bu adam onca parayı ne yapıyor..ev araba taksiti falan mı var..

Of of Allah hayirli insanlarla kadir kiymet bilen insanlarla karsilastirmayi nasip etsinn uzuldum size ya erkek dedigin evine bakacak arkadas eger karisi calismak istemiyorsa sesini cikarmayacak ..

Sonuna kadar haklisin ...

Bir de şöyle düşün sürekli çalışacaksın içinden para ayırıp harcayamayacaksın ömür boyu, çocuk da istemeyecek, seni Mutlu da etmeyecek ve böyle giderse yarın öbür gün seni bırakırsa ne yapacaksın.. Bu Ada'mdan herşey beklenir asıl o Zaman geç olur herşey için

Durman hata..
Anlattiklarindan seni somuruyor

Of of Allah hayirli insanlarla kadir kiymet bilen insanlarla karsilastirmayi nasip etsinn uzuldum size ya erkek dedigin evine bakacak arkadas eger karisi calismak istemiyorsa sesini cikarmayacak ..

Canim bide esine yardim etmek ev butcesine yqrdim etmek icin kadinda calisr ama normal ailler icin gecerli bn calsiyorum ama bana hicbi faydasi yok o zamanda calismak filan stemiyorum calismayi seven biriyim ama boyle yaptikca istek birakmiyo kv kp para isteyince veriyo hemen ikiletmiyo :-(emek veren sıkintiyi ceken benim sefasini baskalari suruyo

Bn kendimi kpruyamasam aldigimi verirsem hep bosamaz beni cikarciya isine ne zaman isine yaramayayim surat asmalar ilgisizlk filan yapiyo

Baslqrda calisyodum ama farkedememistim sonralari baktim calis calis elde hic bisey yok ev hanimlari bile.esini verdigiyle para birktiroyo bn calistigim halde kenarimda bir kurus yok kp zaten emekli degil gelirde yok ya onlara veriyo yada para birktircem diyo

Bn kendimi kpruyamasam aldigimi verirsem hep bosamaz beni cikarciya isine ne zaman isine yaramayayim surat asmalar ilgisizlk filan yapiyo
Sen eşine gerekenden fazla değer veriyorsun senin eksik bir yanın yok eşinin eksikli olması lazım o yüzden kendini kullandırma sesini çıkart bakalım napıcam o zaman

Ole yapmis bunu anladim artik para birktircem filan diyo hem biraz borcumuz var ama bu ev ihtiyaclarini karsilamamsina yada bana harclik veremicek kaar cok degil adam yemeyelim icmeyelim para biriktirelim kafasinda oyle hayat mi gecer diyorum zorla aldiriyorum biseyi kv kp evde olunca evde hic bisey eksik olmuyo ama onlar yokken elini.etegini cekiyo benden

Sen eşine gerekenden fazla değer veriyorsun senin eksik bir yanın yok eşinin eksikli olması lazım o yüzden kendini kullandırma sesini çıkart bakalım napıcam o zaman
Degeri bilen biri olsa keske bn baslarda kiyamadim hep yardim ettim cunku evlikl fedakarlik ister dedim ama.baktimki beni kullaniyo resmem hem ailesine baktiriyo hem kendisine bnde insanim yoruldum artik bn nen anneligi erteliyeyim.sirf para icin

Canim calismayacaksin iste bosvee kim neyle geciniyosa gecinsin neyle borc oduyosa odesin birak bosver

Degeri bilen biri olsa keske bn baslarda kiyamadim hep yardim ettim cunku evlikl fedakarlik ister dedim ama.baktimki beni kullaniyo resmem hem ailesine baktiriyo hem kendisine bnde insanim yoruldum artik bn nen anneligi erteliyeyim.sirf para icin
Ah canim ah hepimiz basta oyle yapiyoruz evlilik fedakarlik ister diye ama sonralari baska seyler cikiyor.

Kaç yıldır evlisin, böyle bir muameleye ne kadar katlandın hakkaten merak ettim.

Sevilir mi bu adamcık? Kim sever onu...

O nasil olur bak canim esin cok zor durumdaysa borcunuz coksa kimseye bogun egmemek icin este calisir ama sadece kendi yuvan huzurun ve mutlulugun icin.

Burda sen kole gibi calisiyorsun onlar icin bi iscisin sadece sen caliscaksin onlar yiycek yok oyle bi dava..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…