- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
Of of Allah hayirli insanlarla kadir kiymet bilen insanlarla karsilastirmayi nasip etsinn uzuldum size ya erkek dedigin evine bakacak arkadas eger karisi calismak istemiyorsa sesini cikarmayacak ..Kizlar merhaba onceki konumda kv bahsetmistim sıkintilarimdan hala devam.ediyo aslnda eşimden yana da bazi canimi sıkan seyler var kuruntumu yapiorum kafam cok karisk ikimzde caliyoduk.suan bn issizm evlendigimden beri surekli calistim bazen islerim ras gitmedi bi kac iş degistirmek zorunda kaldim uzun vadefe olmasada bos kalmadim esim surekli calismami istiyo aldigim parayi aliyp harclik gibi birsey vermiyo borclarimiz var onlari oduyo ama evin giderlerini katsilamaiyo mutfak masrfalari gibi bazen cuzdanimda hic param olmuyo hep calisim para getirim istiyo buda beni yipratiyo kv kp emeklileei gibi birsey yok ama.esim hep bni eziyo cok bunaldim artik hamile kalmami bile istemiyo isten cikartlar die hayalarimdeki bi evligi yasamiyorum ne yazikki ve bazen bosanmayi.dusunuyprum haksizmiym
Kizlar merhaba onceki konumda kv bahsetmistim sıkintilarimdan hala devam.ediyo aslnda eşimden yana da bazi canimi sıkan seyler var kuruntumu yapiorum kafam cok karisk ikimzde caliyoduk.suan bn issizm evlendigimden beri surekli calistim bazen islerim ras gitmedi bi kac iş degistirmek zorunda kaldim uzun vadefe olmasada bos kalmadim esim surekli calismami istiyo aldigim parayi aliyp harclik gibi birsey vermiyo borclarimiz var onlari oduyo ama evin giderlerini katsilamaiyo mutfak masrfalari gibi bazen cuzdanimda hic param olmuyo hep calisim para getirim istiyo buda beni yipratiyo kv kp emeklileei gibi birsey yok ama.esim hep bni eziyo cok bunaldim artik hamile kalmami bile istemiyo isten cikartlar die hayalarimdeki bi evligi yasamiyorum ne yazikki ve bazen bosanmayi.dusunuyprum haksizmiym
Canim bide esine yardim etmek ev butcesine yqrdim etmek icin kadinda calisr ama normal ailler icin gecerli bn calsiyorum ama bana hicbi faydasi yok o zamanda calismak filan stemiyorum calismayi seven biriyim ama boyle yaptikca istek birakmiyo kv kp para isteyince veriyo hemen ikiletmiyo :-(emek veren sıkintiyi ceken benim sefasini baskalari suruyoOf of Allah hayirli insanlarla kadir kiymet bilen insanlarla karsilastirmayi nasip etsinn uzuldum size ya erkek dedigin evine bakacak arkadas eger karisi calismak istemiyorsa sesini cikarmayacak ..
Sonuna kadar haklisin ...
Bn kendimi kpruyamasam aldigimi verirsem hep bosamaz beni cikarciya isine ne zaman isine yaramayayim surat asmalar ilgisizlk filan yapiyoBir de şöyle düşün sürekli çalışacaksın içinden para ayırıp harcayamayacaksın ömür boyu, çocuk da istemeyecek, seni Mutlu da etmeyecek ve böyle giderse yarın öbür gün seni bırakırsa ne yapacaksın.. Bu Ada'mdan herşey beklenir asıl o Zaman geç olur herşey için
Baslqrda calisyodum ama farkedememistim sonralari baktim calis calis elde hic bisey yok ev hanimlari bile.esini verdigiyle para birktiroyo bn calistigim halde kenarimda bir kurus yok kp zaten emekli degil gelirde yok ya onlara veriyo yada para birktircem diyoOf of Allah hayirli insanlarla kadir kiymet bilen insanlarla karsilastirmayi nasip etsinn uzuldum size ya erkek dedigin evine bakacak arkadas eger karisi calismak istemiyorsa sesini cikarmayacak ..
Sonuna kadar haklisin ...
Sen eşine gerekenden fazla değer veriyorsun senin eksik bir yanın yok eşinin eksikli olması lazım o yüzden kendini kullandırma sesini çıkart bakalım napıcam o zamanBn kendimi kpruyamasam aldigimi verirsem hep bosamaz beni cikarciya isine ne zaman isine yaramayayim surat asmalar ilgisizlk filan yapiyo
Ole yapmis bunu anladim artik para birktircem filan diyo hem biraz borcumuz var ama bu ev ihtiyaclarini karsilamamsina yada bana harclik veremicek kaar cok degil adam yemeyelim icmeyelim para biriktirelim kafasinda oyle hayat mi gecer diyorum zorla aldiriyorum biseyi kv kp evde olunca evde hic bisey eksik olmuyo ama onlar yokken elini.etegini cekiyo bendenEşine aklım sırrım ermedi, hele sana hiç..bu nasıl evlilik, sen kolemisin..ana babasına kendine baktirmaya evlenmiş.. eee su da var ustune basina dahi almiyorsun, eline geçeni veriyorsun da bu adam onca parayı ne yapıyor..ev araba taksiti falan mı var..
Degeri bilen biri olsa keske bn baslarda kiyamadim hep yardim ettim cunku evlikl fedakarlik ister dedim ama.baktimki beni kullaniyo resmem hem ailesine baktiriyo hem kendisine bnde insanim yoruldum artik bn nen anneligi erteliyeyim.sirf para icinSen eşine gerekenden fazla değer veriyorsun senin eksik bir yanın yok eşinin eksikli olması lazım o yüzden kendini kullandırma sesini çıkart bakalım napıcam o zaman
Canim calismayacaksin iste bosvee kim neyle geciniyosa gecinsin neyle borc oduyosa odesin birak bosverCanim bide esine yardim etmek ev butcesine yqrdim etmek icin kadinda calisr ama normal ailler icin gecerli bn calsiyorum ama bana hicbi faydasi yok o zamanda calismak filan stemiyorum calismayi seven biriyim ama boyle yaptikca istek birakmiyo kv kp para isteyince veriyo hemen ikiletmiyo :-(emek veren sıkintiyi ceken benim sefasini baskalari suruyo
Ah canim ah hepimiz basta oyle yapiyoruz evlilik fedakarlik ister diye ama sonralari baska seyler cikiyor.Degeri bilen biri olsa keske bn baslarda kiyamadim hep yardim ettim cunku evlikl fedakarlik ister dedim ama.baktimki beni kullaniyo resmem hem ailesine baktiriyo hem kendisine bnde insanim yoruldum artik bn nen anneligi erteliyeyim.sirf para icin
O nasil olur bak canim esin cok zor durumdaysa borcunuz coksa kimseye bogun egmemek icin este calisir ama sadece kendi yuvan huzurun ve mutlulugun icin.Canim bide esine yardim etmek ev butcesine yqrdim etmek icin kadinda calisr ama normal ailler icin gecerli bn calsiyorum ama bana hicbi faydasi yok o zamanda calismak filan stemiyorum calismayi seven biriyim ama boyle yaptikca istek birakmiyo kv kp para isteyince veriyo hemen ikiletmiyo :-(emek veren sıkintiyi ceken benim sefasini baskalari suruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?