Aynn bazen acimmamak gerekiyo yiksa boyle acincak duruma.dusuyo insan:-(Ah canim ah hepimiz basta oyle yapiyoruz evlilik fedakarlik ister diye ama sonralari baska seyler cikiyor.
Bende cok cektim okumstum memurdum ama bu evlilik oyle bisyki iste bunu anlamak icin okumak ya da calismak gerekmiyo yasamak gerekiyo bazi seyleri ..Aynn bazen acimmamak gerekiyo yiksa boyle acincak duruma.dusuyo insan:-(
kocan seni maaş için almış. sen niye katlanıyorsun ki? zaten sen çalışmazsan ya da maaşını vermezsen işine gelmeyeceği için ilk fırsatta seni boşar. sömürecek başka enayi bulur.Aynn bazen acimmamak gerekiyo yiksa boyle acincak duruma.dusuyo insan:-(
Ne guzel anlasmisn canimnormali budir zaten bnde boyle istiyodum herseyi baba evindede boyke gordum cok tuaf gekiyobana evde ne eksik die sirmaz pazar su bu sormaz cekinirim istemeye cok harcayan carcur eden biride degilm idareliydr ama sen benim sosyal ihtiyaclarimi karsilamasan ben kendimi bole kulanilmis hissederim iste bnsiz hayata plan yapmaz bisey alcaksa benim paramida hesqba katar tek basina evi cekip cevirmek istemz bn ilk zamanlar isteyerek calistim sonra bnde susunceler olustuBenimde maas kartim esimde .Esim ceker harclik verir bana her hafta 50 lira .Bittikce iste der ama ben hep kiyiya atarim bilir huyumu.Parasi yetmediği zaman gelir borç alır benden .Bizim evlerden imar geçti ticari alana çıktı evimiz mutahite vercez yakında o yüzden ev için yetmezse diye biriktiriyor . Harcligim haricinde 5binlik kredi karti verdi acil durumda nakit çekmem icin.market içinse istediğim gb harcarim. (Pintiyimdir ben )Cok zengin degiliz ikimizin toplami 4bin anca eder bazen etmez bile.Yani harcarken sormam ekstrada görür. Calisiyorsan sesini çıkar calismiyorsanda çıkar yoksa pişman olursun.Doğrusu budur ikiniz karar vereceksiniz sesini çıkarmassan çok ezer.Ev içi veya değil ne olursa olsun tek başına karar almasına alıştırma sana yazık olur canım.
Basta maddiyatan dolayi kabul.etmistim.ayri eve cikma.durumu yoktu salakligimiste o konuda fazlasiyla pismanim zaten:-(Kayinvalide kayinpederle niye aynı evdesin baştan mi kabul ettin ?
Hayatın bir tek bu insana mı bağlı.Çalışrı kendi kazandığını kendin yersin.Karşına iyi biri çıkar düşünerek tartıp ölçerek evlenirsin.Kendini ezdirdiğin her şeyi sineye çektiğin sürece bu devran şiddetiyle devam eder.Bir de çocuk eklenirse daha zor.Ayrilmak.cok.zor tabi bosandigim.zamanki durumum ne olcak die hesap.ediyorum ne tekrat bi evilik nede coluk cocuga karisabilrim tek basimi koskoca bi omur :-(oysaki arkamda duran beni sahipenen hatalrimi yuzume vurmayan bi insan olsaydi bn herseyi isteerk yapicaktim ama zorladigi icin istek kalmadi bnde
Çok özürdieleyerek sadece merak ettiğim için soruyorum.Çalışıyorsun.Kendi paranın yönetimini kendin değil de,neden maaş kartını eşine veriyorsun ve 50 lira harçlık alıyorsun.Birikimse ortak hesap açıp birikim yapılabilir.İnsanın kendi maaşı kendi parası çok farklı bir şey.Benimde maas kartim esimde .Esim ceker harclik verir bana her hafta 50 lira .Bittikce iste der ama ben hep kiyiya atarim bilir huyumu.Parasi yetmediği zaman gelir borç alır benden .Bizim evlerden imar geçti ticari alana çıktı evimiz mutahite vercez yakında o yüzden ev için yetmezse diye biriktiriyor . Harcligim haricinde 5binlik kredi karti verdi acil durumda nakit çekmem icin.market içinse istediğim gb harcarim. (Pintiyimdir ben )Cok zengin degiliz ikimizin toplami 4bin anca eder bazen etmez bile.Yani harcarken sormam ekstrada görür. Calisiyorsan sesini çıkar calismiyorsanda çıkar yoksa pişman olursun.Doğrusu budur ikiniz karar vereceksiniz sesini çıkarmassan çok ezer.Ev içi veya değil ne olursa olsun tek başına karar almasına alıştırma sana yazık olur canım.
İnsanin kendi parasini kazanmasi kadar guzel bisey varmi ole.hsap acalim.filan asla yapmaz aldigim parati direk aliyo ya benimde ihtiyaclarim var diyprum yalvar yakar istiyorum niye yalvarayim kendi param olmasa bi erkek olarak gene bana yardimci olmak zorunda ama o oyle bakmiyo sanki onun.erkek arkadasiyim gibi hayatinin her donemine yaptigi yada alacagi herseye benide hesap ediyoÇok özürdieleyerek sadece merak ettiğim için soruyorum.Çalışıyorsun.Kendi paranın yönetimini kendin değil de,neden maaş kartını eşine veriyorsun ve 50 lira harçlık alıyorsun.Birikimse ortak hesap açıp birikim yapılabilir.İnsanın kendi maaşı kendi parası çok farklı bir şey.
Bunlarida hesap ediyorum gitgite daha zorlaniyprum ve sabredemiyorum aileme anlatsam hele babama.direk alir beni cunku bn hic ezilmedim ailemden yana bekarken bile kendo kazandigimi istegim gibi harcardim simdi ise ekmek bile alirken para istiyorimHayatın bir tek bu insana mı bağlı.Çalışrı kendi kazandığını kendin yersin.Karşına iyi biri çıkar düşünerek tartıp ölçerek evlenirsin.Kendini ezdirdiğin her şeyi sineye çektiğin sürece bu devran şiddetiyle devam eder.Bir de çocuk eklenirse daha zor.
Bir keresinde cuzdanimi caldirdim o yüzden yüksek meblağ nakit tasiyamiyorum fobim var.Bankamatikte fazla duraamıyorum eşim benim adima çekiyor ve eve getiriyor harcamaları ayarlayıp kalanı esim ortak hesaba atıyor.Zaten esim eve çöp bile alsa danışır bana rengine kadar.2-3 parcacik altinim var o bile banka kasasında.Cuzdanimda caldirinca baya para vardı öyle birşeyle karsilasinca psikolojim bozuldu resmen.Çok özürdieleyerek sadece merak ettiğim için soruyorum.Çalışıyorsun.Kendi paranın yönetimini kendin değil de,neden maaş kartını eşine veriyorsun ve 50 lira harçlık alıyorsun.Birikimse ortak hesap açıp birikim yapılabilir.İnsanın kendi maaşı kendi parası çok farklı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?