boşanmayi.dusunuyorum:-(

kocan seni damızlık olarak görüyor çalışşş para getir kölee evi temizle yemek pişir sen bu musun
çok mu lazım bir erkek cocukda yokken koy kız tekmeyi hint kuması mı bu nsıl sinirim bozuldu uyanıga bak

Aynn bazen acimmamak gerekiyo yiksa boyle acincak duruma.dusuyo insan:-(
kocan seni maaş için almış. sen niye katlanıyorsun ki? zaten sen çalışmazsan ya da maaşını vermezsen işine gelmeyeceği için ilk fırsatta seni boşar. sömürecek başka enayi bulur.

zaten çocuk istememesinin nedeni de hem sen çalışamayacaksın, hem de bebek demek masraf demek. adam buna katlanmaz.

Benimde maas kartim esimde .Esim ceker harclik verir bana her hafta 50 lira .Bittikce iste der ama ben hep kiyiya atarim bilir huyumu.Parasi yetmediği zaman gelir borç alır benden .Bizim evlerden imar geçti ticari alana çıktı evimiz mutahite vercez yakında o yüzden ev için yetmezse diye biriktiriyor . Harcligim haricinde 5binlik kredi karti verdi acil durumda nakit çekmem icin.market içinse istediğim gb harcarim. (Pintiyimdir ben )Cok zengin degiliz ikimizin toplami 4bin anca eder bazen etmez bile.Yani harcarken sormam ekstrada görür. Calisiyorsan sesini çıkar calismiyorsanda çıkar yoksa pişman olursun.Doğrusu budur ikiniz karar vereceksiniz sesini çıkarmassan çok ezer.Ev içi veya değil ne olursa olsun tek başına karar almasına alıştırma sana yazık olur canım.

İyide hata sizde.maaşın hepsini niye eline veriyorsunuz?madem amacı biriktirmekmis ben bir banka hesabı açıp oraya yatırırım sen merak etme deyin. Ve asla ona hesap bilgilerini vermeyin.Adam resmen sizi sömürüyor.Baktınız yine olmuyor ayrilin yani olurmu böyle bir ömür..

Ne guzel anlasmisn canimnormali budir zaten bnde boyle istiyodum herseyi baba evindede boyke gordum cok tuaf gekiyobana evde ne eksik die sirmaz pazar su bu sormaz cekinirim istemeye cok harcayan carcur eden biride degilm idareliydr ama sen benim sosyal ihtiyaclarimi karsilamasan ben kendimi bole kulanilmis hissederim iste bnsiz hayata plan yapmaz bisey alcaksa benim paramida hesqba katar tek basina evi cekip cevirmek istemz bn ilk zamanlar isteyerek calistim sonra bnde susunceler olustu

KV kP ile oturmanın mantığını anlamıyorum.Onlarla oturduğun sürece evliliğin yoluna girmez.Bir de bu durumda çocuk yapmayı düşünüyorsun.Çalışıyorsan paranı niye veriyorsun.Ezik olmayın bu kadar kadınlar.

Hayatın bir tek bu insana mı bağlı.Çalışrı kendi kazandığını kendin yersin.Karşına iyi biri çıkar düşünerek tartıp ölçerek evlenirsin.Kendini ezdirdiğin her şeyi sineye çektiğin sürece bu devran şiddetiyle devam eder.Bir de çocuk eklenirse daha zor.

Çok özürdieleyerek sadece merak ettiğim için soruyorum.Çalışıyorsun.Kendi paranın yönetimini kendin değil de,neden maaş kartını eşine veriyorsun ve 50 lira harçlık alıyorsun.Birikimse ortak hesap açıp birikim yapılabilir.İnsanın kendi maaşı kendi parası çok farklı bir şey.

İnsanin kendi parasini kazanmasi kadar guzel bisey varmi ole.hsap acalim.filan asla yapmaz aldigim parati direk aliyo ya benimde ihtiyaclarim var diyprum yalvar yakar istiyorum niye yalvarayim kendi param olmasa bi erkek olarak gene bana yardimci olmak zorunda ama o oyle bakmiyo sanki onun.erkek arkadasiyim gibi hayatinin her donemine yaptigi yada alacagi herseye benide hesap ediyo

Bunlarida hesap ediyorum gitgite daha zorlaniyprum ve sabredemiyorum aileme anlatsam hele babama.direk alir beni cunku bn hic ezilmedim ailemden yana bekarken bile kendo kazandigimi istegim gibi harcardim simdi ise ekmek bile alirken para istiyorim

Bir keresinde cuzdanimi caldirdim o yüzden yüksek meblağ nakit tasiyamiyorum fobim var.Bankamatikte fazla duraamıyorum eşim benim adima çekiyor ve eve getiriyor harcamaları ayarlayıp kalanı esim ortak hesaba atıyor.Zaten esim eve çöp bile alsa danışır bana rengine kadar.2-3 parcacik altinim var o bile banka kasasında.Cuzdanimda caldirinca baya para vardı öyle birşeyle karsilasinca psikolojim bozuldu resmen.

Esime kalsa istediğin kadar al der ama ben yapamıyorum yüklü miktarda alınca cantamin orasına burasına sokup saklicam diye kafayı yiyorum resmen.Cuzdanda fazla tasiyamiyorum gene aynı olucak diye.Esim bazen 400- 500 verir kiyiya koy ne olur olmaz bankaya gidemeyiz acil ihtiyac olur istediğin gb kullan der onu bile evde nereye saklasam diye kırk kere düşünürüm. Siz beni yanlış anladınız sanırım harçlık derken.Evdeki tüm karar benimdir cop posetinin markasını bile sorar esim .ben sadece fazla para taşıyıp cekemiyorum .kredi kartimda gitmisti cuzdanim çalıninca banka saolsun bloke etti hemen .sadece kredi kartı tasiyabiliyorum yüksek meblağ olarak.istedigimi de alirim harcarim karışmaz karisamazda.

Bi seferde kurs çıkışı esim almıştı beni o sıralarda etüdler var geç çıkıyoruz tabii akşam eve geldik telefonum cantamda yok resmen cinnet geçirdim telefonumu caldirdim diye ağla ağla öldüm çok korktum tüm gece nasıl farketmedim hirsizi diye en sonunda acillik oldum.Megersem kucagimdan kayip on koltugun altina dusmus telim esim sabah buluyor.Bir seyim calinacak diye aklim çıkıyor.Cuzdanim calininca senelerdir kırk kere kontrol ederim çantamı. bu huyum yüzünden harçlık tasiyorum kırk kere kontrol etmemek için.Esim hep der saolsun cuzdandan (kendi cuzdanindan) ne kadar istiyosan al istersen hepsini al .Benim problemim var o yuzden ben öyle tercih ediyorum.Yanlış anlasildim özür dilerim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…