Bence evlilik sevdiğimiz insan için her şeyi yaptığımıza vicdanen rahat olduğumuzda bitirmemiz gereken bir şey. Ben eşinizin sizi sevip değer verdiğini görüyorum. Kendisi de işsiz değilmiş çalışıyormuş dediğinize göre, yorumlarda siz çalışıyorsunuz o yiyor gibi bir şey okumuştum da. Daha önce bu konuda ciddi olarak konuştunuz mu? Bence o hallerini videoya çekip izletebilirsiniz. Psikolojik bir sorunu yoksa ne yaptığının farkında değil sanırım, neden bir insan unutmak istediği bir şey yoksa sarhoş olana kadar içer ki? Tek bir şey kalıyor yavaş yavaş arttırıp fiziksel bir bağımlılık haline gelmiş olması. Bunu net olarak saptamanız ve uzman desteği almanız gerekiyor. Bu konuda da ne gerekiyorsa yapmanız lazım. Dört dörtlük bir insan yok zaten. Aldatmıyor, şiddet uygulamıyor(duygusal ya da fiziksel), sorumluluk sahibi, klasik erkek kafasında değil (kahvaltı hazırlaması vs.), hödük değil hassas ve anlayışlı diyorsunuz. Bunlar çok az erkekte olan özellikler. Ama kötü de bir özelliği var bu konuda ne yapılabilir? Boşanmayı düşünmeden önce (tabi kendinizi güvende hissedene kadar çocuk yapmamak daha mantıklı) belki de aile üyeleri ile de bir araya gelip sorununuzu konuşmalısınız. Eşlerden birinin sorunu artık o "ailenin sorunu" dur. Tabi halen sevgi, sadakat ve birlikte olma niyeti mevcut ise...