Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Okumuş etmiş atanmış insanın sizin cumleleri kurmasi ayrı bir konu ama konu o olmadığı için bu kadar yazacağım..

Siz eski eşi ve özellikle çocukları sorun edecek gibisiniz. Hiç evlenmemis insanların çocuklu adamlarla evlenmesi bana göre çok yanlış. Çünkü baş edilmiyor burda bir sürü konu açıldı istemiyor kimse çocuğu. Sizde de bu potansiyel var evlenmeyin illaki karşınıza çıkar birisi 30 yas gec değil.

Daha once evlenmişler için de sorun olmuyor mu sanki

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Kuzum 30 yasa bir takintiniz mi ya ablamiyorum ben zaten kararsiiz kalmissin kendini tanirsin 2 cocuk anne hayatta ilerde kidkanclik cocuklarin ergenligi masraflari sizin iliskinizi etkileyecek babalar cocuklara kiyamaz uvey anne olacaksin daha yazayim mi? Aa tabi mutlu olma ihtimalinde var bilemeyiz ben ultra sabirli biriyim dersen buyur evlen ama yok dersen uzak dur

Not ailem de uvey anne var cocuklar vefasiz..ama sen bilirsin

Evlenin evlenin, doğru bu yaştan sonra kimi bulacaksınız...
Artık üzümün çöpü demeden 2 çocuğun ve eski eşinin yükünü adam yüklenir, siz de adamı geçindirirsiniz.
E yani müstehak size.
En güzel yollarınızı böyle heba edin oh mis...
Şuna takılıyorum birde bu durumda ailesi ne yapıyor acaba hiç mi akıl vermiyor.
Kendimi düşündümde kesin cinnet geçirir kzımın saçını başını yolardım kesin..

Şuna takılıyorum birde bu durumda ailesi ne yapıyor acaba hiç mi akıl vermiyor.
Kendimi düşündümde kesin cinnet geçirir kzımın saçını başını yolardım kesin..
Yani 30 yaşında ‘evlenemedim’ kafasında olan bir kadının çevresi ve ailesi hakkında da olumlu düşüncelerim olamaz😂
İstisnalar olsa da armut dinine düşer...

Evlilik bambaşka bir olaydır,kendine güveniyorsan sağlam bir hayat sağlama şansın varsa işindede başarılıysan zaten yolunda gider herşey.
Bekarsan başarılıysan neden insanlarıda yönetebilme şansına sahip olmasın ki kadınlarımız.

çok samimi birşey söyleyeyim, eğer iki personel aynı performansı göstermişse, evli olana daha çok zam yapılıyor.
yani sırf bekar diye (kadın-erkek farketmez) ayrımcılık yapıyor kurumsal yerler bile.

Elf hislerim, konuya zerre kadar inanmamı dahi engelliyor legolas.

O değil de yaşım, iş durumum ve hayatım konusunda kaygılarımın içinde panda gibi yuvarlandığım şu günlerde, geçen bir başlıkta bir yazar, kadınların 30 yaşından sonrası için tanrıçaya dönüşmeye başladığını yazmıştı. Durdum bir düşündüm, doğru. O saftirik masumiyet (aslında masumiyet de değil ama anladınız siz) yavaştan çekiliyor ama yok olmuyor, kadın resmen kendini yeniden doğuruyor. Neyi istediğini değil, ne istemediğini anlıyor. Kadın kelimesinin içini doldurmaya başlıyor uyanmayı becerebilenler.

Arkadaşlar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Bazen diyorum hiç evlenmesem mi
bekar 30 yasinda bir kadinin bosanmis 2 cocuklu bir adamla evlilik dusunmesini cok yanlis buluyorum. 2 cocuklu ev hanimi bir kadin kolay kolay bosanmaz bu ulkede. illa aklinizda soru isareti kalacaksa adamdan bosanmasinin gerekceli kararini gormek istediginizi soyleyin. muhtemelen sen bana guvenmiyor musun diyip sizi ezmeye baslayacaktir.ve muhtemelen o kagitta aile ici siddet aldatma vs. seyler yaziyor olacaktir. 30 yasinda gencecik memur kadinsiniz. bosanmis cocuksuz bir adami bile kendinize layik gormeyin.siz kendinizi boyle ezerseniz baskalari neler yapar.

He tamam ozaman değilse sevindim kendimi öyle görmeye başlamıştım. 30 a geldim dula kaldım dedim
Bosanmisa dul denmez esi ölmüse dul denir egitim durumunu merak ettim .cevresel baski yuzunden bir cok kisim 30 yasi evde kalma yasi saniyor evde kaldim demek icin bence yas yoktur bence 45 50 ...30 yas bir kadının en guzel yasi akli basinda olmasi gereken yas bekar 30 yasinda milyonlarca erkek var kolaymi bu devirde evlenmek altin almis basinj gitmisken peh yok karisi aldatmis yok pesinde yuzlerce kadin varmis yok hakimi sallamis seni secmis bunlar 17 ve 24 yas arasina söylenebilecek guzel yalanlar çünkü o yas yer ama 30 🤨

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
30 yasındasin yaa dah tazecik ciceksin allah askına kim sana ne dedide yok dullar gelir cocuklular gelir kafasındasın sacmalama bosver bu maceraya girme sen hic bisey yasamamıssın adam tepeyi asmıs herkesim sınavı basta bence hiccccccccccc baslama bu işe adamın cocukları var buyuk eski esle sürekli görüscekler deseydin 45 yasındayım hee o zaman derdim görüs ama daha 30 sun yaa 30 fıstık gibi yastasın hatta 34 ten once ben evlilige bile karsıyım bu pandemi bitsin gezz ülke ülke tavsiyem türk erkegide bulma valla en okumusuda öküz yani bi ispanyol yada italyan falan bul

Back
X