Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Kendimden 13 yaş büyük biriyle evlenmek istemezdim. 2 çocuklu biriyle de aynı öyle. Adam evlenmiş 2 defa baba olmus sizle evlense 45 yaşına gelecek siz daha otuzlarda olacaksınız belki tekrar çocuk istemeyecek bir şeyler evlilik sizin için heyecan verici olsa da adamın ilgisini çekmeyecek bile. Artık bundan sonra bekar insan bulamam demeniz de tuhaf olmuş.
Neyse karar sizin hayat sizin kendi görüşüm böyle. Eşler arası max 5 yaş olmalı diye düşünüyorum

Elf hislerim, konuya zerre kadar inanmamı dahi engelliyor legolas.

O değil de yaşım, iş durumum ve hayatım konusunda kaygılarımın içinde panda gibi yuvarlandığım şu günlerde, geçen bir başlıkta bir yazar, kadınların 30 yaşından sonrası için tanrıçaya dönüşmeye başladığını yazmıştı. Durdum bir düşündüm, doğru. O saftirik masumiyet (aslında masumiyet de değil ama anladınız siz) yavaştan çekiliyor ama yok olmuyor, kadın resmen kendini yeniden doğuruyor. Neyi istediğini değil, ne istemediğini anlıyor. Kadın kelimesinin içini doldurmaya başlıyor uyanmayı becerebilenler.

Ama buraya göre 30dan sonra anca dullara kalıyormuşuz

Benim ikinci evliliğim 25 yaşımda şu anki eşimle tanıştım o 24 yaşındaydı. Adama o yaşta dul geldi yani😁şakası bi yana şu an 30 yaşındayım ama şu anda boşanmış olsam yine de bana dullar gelir bu yaştan sonra demem. Ne demek nasıl bi düşünce bu bence yaş farkı çok ayrıca iki çocuğu var sorumluluk alabilirmisiniz? Aşık olunsa hadi neyse. Ama dullar gelir evleneyim gitsin demek için yanlış tercih.

Yaşım 30 bu yaştan sonra dullar gelir ne demek ya?
37 yaşındayım, 6 ay evlilik yaşadım boşandım, şuan erkek arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz ve o hiç evlenmemiş, çok yanlış düşünüyorsunuz.
Sizce evleneyim mi demişsiniz, seviyorsanız, anlaşıyorsanız, çocuklar sorun olmayacaksa evlenin ama sadece mantık evliliği olarak bakıyorsanız evlenmeyin, mantıklı değil çünkü.

adam birkaç yıla yaşlanırım artık bana bakacak biri lazım. gençsin paran da var benden bir şey de beklemezsin,seni seçtim pikaçu, enerjine hayran kaldım, hatta o kadar anlayışlısın ki çocuğumun üniversite sınavına kadar seni bekletebilirim...

adamın düşüncelerini okudunuz.. saygılar..

Artı bi de konu sahibi oturuo, herifin peşimde cok kişi var ne hakimler ne doktorlar istedi de gitmedim laflarını dinliyor...Boylelerini aaa oyle mi peşinde cok kişi var demek, o zaman benle hiç zaman kaybetme canım deyip cafede wc ye gidiyorum diyerek bırakıp gitmeli...

30 yaş günümüzde nedir ki normal evlenme yaşı. Eşimin arkadaşlarına göz gezdirdiğimde 35e kadar 4-5 bekar ev ve iş sahibi insan tanıyorum. Eşim de 29 yaşındaydı evlendiğimizde. Karşındaki kişiyi bilemem ama inan ki çok yaşlı değilsin. Kuzenim 5 sene önce 30 yaşında bekar bir yaşıtıyla evlendi. Geç kaldığını düşünüp bu kişiye mecbur hissetme kendini.

Erkeklerin tercihleri genelde genç kızlar olur, doğurganlık sorunu olmayan kızları elde etmeye gayret sarfederler. Bu nedenle sizinle birlikteliğine maalesef ben bu gözle bakıyorum. Ortada zaten aşk, sevgi kavramları yok gibi, gayet bayat bir şekilde ne kadar istenildiğini böbürlenerek size anlatan biri. Lafın kısası önce bi kendi değerinin farkına var, silkelen, kendine gel. Daha genç yaşına rağmen çok şey başarmış bir kadınsın.

Vallaha bacim ben 30 yasimdan sonra esimi buldum. Ne "abooo bana sadece dullar gelir" (ne kadar kücük düsürücü bir cümle iki taraf icin de) diye panige kapildim 30 yasimda, nede kendimi eksik hissederdim dogru insani bulmasam. Kafa yapini acilen degistir. Ben kendi kriterlerime göre esimi sectim. Kriterlerimi yasim ilerliyor diye de degistirmezdim. Bence bu adami son sans olarak gördügünüz icin sececeksiniz yoksa öyle sevgi göremedim

Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Mantık çerçevesinden bakmak lazım bu olaya, şuan her şey kıpır kıpır heyecan verici olsa da yıllar sonra sen de çocuk isteyeceksin, onun sorumlulukları diğer çocukları için daha da artacak, ona bağımlı eski eş... Kaldırabilecek misin? Ayrıca sen 37 olduğunda bu ada 50 sine gelmiş olacak, hayattan zevk aldığınız şeyler bile değişecek. Ayrıca senin yaşın daha normal ben de 31 de evlendim 32 yaşında biri ile.

Erkeklerin tercihleri genelde genç kızlar olur, doğurganlık sorunu olmayan kızları elde etmeye gayret sarfederler. Bu nedenle sizinle birlikteliğine maalesef ben bu gözle bakıyorum. Ortada zaten aşk, sevgi kavramları yok gibi, gayet bayat bir şekilde ne kadar istenildiğini böbürlenerek size anlatan biri. Lafın kısası önce bi kendi değerinin farkına var, silkelen, kendine gel. Daha genç yaşına rağmen çok şey başarmış bir kadınsın.
Adam 43 yaşında ve iki çocuğu var zaten, doğurganlık sebebi ile düşündüğünü düşünmüyorum açıkçası ama tabi kendisinden çok daha genç ve güzel bir kız, neden istemesin?

siz bu kafayla giderseniz ohoo...30 yaşı bi gözü toprağa bakar yapmışsınız. mis gibi yaştasınız, bir de eğitimli ve paralıymışsınız da. garip. nasıl bir aile yapınız ve çevreniz var da evde kaldın bari bu dulu(!)kaçırma kafasına girmişsiniz hayret.

ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor.

43 yaşında, boşanmış, 2 çocuklu adam 30 yaşındaki halinizle size bu cümleyi kuruyor ve siz kahkahayı basmıyorsanız acilen bir psikologla görüşün. Ciddi özgüven probleminiz var.
31 yaşındayım, 28 yaşında sevgilim var. O bana bu cümleyi kursa ona da kahkahayı basarım ben.

Okumuş etmiş kadınsınız, "30 yaşındayım dula kaldım" ne demek ayrıca?
Adamı sevseniz buna göre yorum yapılır da bakış açınız şaka gibi gerçekten.
Eski eşi de aldatmıştır eminim :işsiz:

siz bu kafayla giderseniz ohoo...30 yaşı bi gözü toprağa bakar yapmışsınız. mis gibi yaştasınız, bir de eğitimli ve paralıymışsınız da. garip. nasıl bir aile yapınız ve çevreniz var da evde kaldın bari bu dulu(!)kaçırma kafasına girmişsiniz hayret.
Benim gözümde varyemez tarzı anasının babasının sözünden çıkmayan biri canlandı valla
Dışarı çıkmayan, gezmeyen, hayatı hiç yaşamamış biri

Evet hakim varmış,36 yasında bu elektirik alamamış.
Asla inanma buna. Hakim dediğin kadın zekidir ve hukuki bilgisi de iyidir. Kaldı ki neler görüyor onlar. Kibarca yol vermiştir. Bu yedirememiştir kendine. O miras davalarında neler neler oluyor.

Ya bu iğrenç yalanlara nasıl inandın bir arkadaşım gardiyanla gorusuyordu oda demiş ki beni avukat istedi djdjd Allahım gülüyorum böyle şeylere
Ama asli soyleymis bir avukat hanimla görüşmüş ve avukat reddetmis. .
Ve eminim kendini masum göstermek için de aldattı lafı da hemen hazırdır bu tip konularda Allah bilir ya o aldattı
Yani bunu da reddetmiş demek o hakim

Back
X