- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
- Konu Sahibi samanyolu11
Gerçekten bu kadar saf mısınız ya gercek olduğunuza inanmak istemiyorumBırakırsam üzülür ama. Zor şeyler yaşıyor. Cocukları için ortada kalıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten bu kadar saf mısınız ya gercek olduğunuza inanmak istemiyorumBırakırsam üzülür ama. Zor şeyler yaşıyor. Cocukları için ortada kalıyor![]()
Biri Bana dese söyle oldu böyle oldu senin seçtim diye acayip sinirlenirdim gozum bise gormez buz gibi sogurdum fhfjfs millet de ego yapıyor o kadar isteyeni var beni seçti diyeKesinlikle dedim zaten adam yalan söylüyor,sırf kendi egoso için karım beni aldattı yalanını ortaya atmış..
Birde utanmadan seni seçtim diyor,sanki kavun karpuz seçiyor öküzün önde gideni..
Kesinlikle postalamak için öyle demesi bile yeterliHerkes peşimde ben seni seçtim diyeni hemen postalayacaksın. Yaşın da ne var ki 30 yaş nedir?? Sen 30 yaş bunalımına girmişsin nidaya kimse gelmez diye bu zırtapozla takılıyosun ay bırak ya
Kesinlikle resmen dalga geçmiş gurur kırıcı üstelik söylediği şeyde.Biri Bana dese söyle oldu böyle oldu senin seçtim diye acayip sinirlenirdim gozum bise gormez buz gibi sogurdum fhfjfs millet de ego yapıyor o kadar isteyeni var beni seçti diye
Konu sahibininde saf olduğunu anladı bastı palavarayi,
Keşke biraz açsa gözünü ama zor gibi
Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Aynen ablacim kesinlikleKesinlikle resmen dalga geçmiş gurur kırıcı üstelik söylediği şeyde.
Umarım açılır o gözlerde yanlıştan döner.
Hayatını mahveder sonra,evlilik solsa bir kavga anında bunu yüzüene çarpar seni ben seçtim der.
Evlilik bambaşka bir olaydır,kendine güveniyorsan sağlam bir hayat sağlama şansın varsa işindede başarılıysan zaten yolunda gider herşey.herşeyden önce evliliği hayat başarısı gibi görmememiz lazım.
iş yerlerinde bile bu algı var yahu ! evli değilse "sen daha hayatını yönetip yuva kuramamışsın, burada insanları nasıl yöneteceksin?"
iş yerindeki astınu yönetmekle evlenmek bir mi ?
ama işte hele de kadınsan evlilik senin için bir başarı demek. evlenememiş kadın, demek eksiği var kafası..
belki de fazlası olduğu için evlenmedi.. hep yetersiz insanlarla karşılaştı..
Nasıl yani
Daha neler der onuda bilemeyiz tabi.Aynen ablacim kesinlikle
Umarim soylediklerini dikkate alır yoksa manzara belli
Aboo şimdiden böyle diyosa o zaman neler der acaba![]()
Adam uzulmesin diye evlenecek yavAdamın üzülmesine neden siz üzülüyorsunuz ki..
36 yaşında hakime tercih ediyormuş konu sahibesine bak gururunu da okşuyor:)) hint kumaşı seçmiş kapısının önündeki kalabalıktan konu sahibini daha ne olsun
Anne şefkati resmen ..Adam uzulmesin diye evlenecek yav
Saka gibi uye