Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Ama buraya göre 30dan sonra anca dullara kalıyormuşuz
Aaaayyyh kibarım, dullar bana kalsın :KK53: ya da kalmasın, erkek cinsiyle arama mesafe koydum 😄 yaklaşanı çomakla itekleyip bakıyorum insan mı değil mi diye :KK70:

Ben hemcinslerimin objektif bakış açısını koruyamadığını düşünüyorum böyle konularda. Niye erkek çocuklu olunca problem oluyor? Boşanmış çocuklu bir kadın için açılsa bu konu yine aynı yorumlar gelir mi? Ölçün tartın belki iyi bir insan. Sonra kendinize dönün sorun yapabilir miyim diye. Çocuklar da büyükmüş ben ilişkinizi etkileyeceğini sanmıyorum.
Adamın dediklerini okumadınız herhalde,peşimde çok kişi var ama ben seni seçtim diyor.
Bu adam nasıl iyi olsun ki...

Haklısın galiba. Ben yaşından dolayı kabul etmiştir diye düşündüm ama ablamda dedi. Hakimle herkes evlenmek ister. Yalan söylüyor dedi. Geçen de dedi ki o kadın (hakim) aramış - hayatında biri olduğunu duyunca üzülmüş
Tabii canım. Zaten hakimin işi gücü yok; o kadar dosya ile de uğraşmıyorlar da kalkacak adamı arayacak bir de üzerine üzülecek. Şöyle anlatayım; benim eltim savcı ve bekar olsa en son düşüneceği şey bir kere görüştüğü birini tekrar aramak olurdu. Kaldı ki çevrelerinde ne hakimler ne komiserler var onların. Kala kala buna mı kaldı hakim Allahaşkına.

Tabii canım. Zaten hakimin işi gücü yok; o kadar dosya ile de uğraşmıyorlar da kalkacak adamı arayacak bir de üzerine üzülecek. Şöyle anlatayım; benim eltim savcı ve bekar olsa en son düşüneceği şey bir kere görüştüğü birini tekrar aramak olurdu. Kaldı ki çevrelerinde ne hakimler ne komiserler var onların. Kala kala buna mı kaldı hakim Allahaşkına.
Bu adamda doktor yine mi olmaz

Bu adamda doktor yine mi olmaz
Olabilir tabi ki, doğru olabilir söyledikleri ama şunu da düşünün, sizinle beraber şuan ve demek ki başka kadınlarla da konuşabiliyor arada. Hayatımda biri var diyor tamam ama aynı zamanda flörtöz biri gibi geldi bana. Çok seviyorsanız evlenin ama mantık evliliği olarak bakıyorsanız evlenmeyin, gerçekten mantıklı bir tarafı yok. Siz de 40 yaşında çocuklu olsanız , denksiniz tamam ama bu şartlarda size hiç uygun değil.

Şurada duygulardan çok mesleklerin ön planda olması bile garip değil mi doktor, hakim vs😀 Ne bileyim bu işte bir mantık evliliği var😀 Gerçi sizinkinde pek mantıki durum da yok ya neyse

Kızlar ne kadar benimle dalga geçseniz de teşekkür ederim sonuçta dışarıdan bir göz de önemli. Anama babama bağlı yaşamıyorum. Bizim meslekte hemen evleniyor millet bana da böyle baskı yapıyorlar ondan dedim. Bir de pandemi dönemi başka birini bulamam diye düşündüm. Ama haklısınız :KK43:
Aşk ,sevgi bunlardan bahsetmemissiniz bile :(( 29 yaşıma girerken evlendim .Bir yıldır da evliyim .Ne var ki bizim yasimizda anlamıyorum 🙈 Gezin ,tozun,aşık olun öyle evliliği düşünün .

Haklısın galiba. Ben yaşından dolayı kabul etmiştir diye düşündüm ama ablamda dedi. Hakimle herkes evlenmek ister. Yalan söylüyor dedi. Geçen de dedi ki o kadın (hakim) aramış - hayatında biri olduğunu duyunca üzülmüş
Bak arkadaşım bu adamı yaşından, 2 çocuğundan, "dulluğundan", sürekli kendini övmesinden ötürü bırakmayacaksan, senin zekana hakaret eder tarzı söylemleri var. Bunun için bırak bari...

Hangi hakim kadın, bu adam için üzülür, ya da üzülse bire arayıp eziklenip vah vah seni kaçırdım diye belli eder?

Son düzenleme:
Back
X