Kuzum benim, benim annem babam da ayri, benimki de annemi ben 15 yasindayken benden 4 yas buyuk biriyle aldatiyordu. Simdi bir de 21 yas kucuk bir kardesim var
(ben 26yim dusun ) Bu adamla artik konusmuyorum annemi cok uzdugu icin, o yuzden bir gun evlenecek olursam sadece annemle tanistiririm sevdigimi. Bu adamin ne babaligindan ne adamligindan fayda gordum o yuzden dugunume vs de cagirmam.
Senin durumun farkli, bence sen once annene konuyu soyle. Olmazsa bir sureligine ayrilmis olsalar da gorusen medeni bir cift gibi davransinlar ama uvey anneyi ortaya katmayin derim, garip olur. Annen yok derse o zaman annenle tanistirirsin, baban ortada gorunmez diye dusunuyorum.
Yine de bilemedim kuzum, senin icin hos olmayan bir durum tabi ki, yine de gozunde cok buyutme bence.
Kuzenim babasiz buyumus, bosanmis aile cocugu bir hanimla evlendi, evlilik islerini hep annesi ve anne tarafiyla goturduler. Bizim taraftan kimse de yadirgamadi, hatta teyzem yazik kiz yetim buyumus diye ustune titredi. Simdi bu gelin hanim, enistemizin etrafinda baba baba diye geziyor
Hayirlisi olacagina varir zaten, sen annenle konus sonra da icini ferah tut derim.