- 10 Ocak 2022
- 3.027
- 5.974
- 108
Bu kadar önemli bir şey bence mesajla konuşulmaz.Peki sizce yüz yüze bu durumu konuşmalı mıyım yoksa mesaj yazsam gidiyoruz diye yeterli mi?
Yüz yüze daha iyi sanki dimi nasıl yapayım
Haya= bkz: utanma duygusu, edepNickinizi değiştirseniz mi acaba
Babam emekli. Bizi burda tutan bişey yok. Orda iş imkanı var kiralar da ucuzKardesinin okudugu yere niye tasiniyor annenlrt. O okulu bitirince kalmaz bence orda. Isparta kucuk bi yer. Mersinde babanin isi iyi degil miydi. Tabi sartlari bilemem . Mecbursaniz gitmede sakinca olmaz tabi.
Ayda iki kez uçağa binmek baya masraflı olur..Arkadaşım anlaşmalı boşandı ve il değiştirdi.. Çocukların babaları iki haftada bir uçakla bulundukları ile gidiyor otelde kalıyorlar bir gece..Uzman Dr babaları,sorun olmuyor demekki.
Kira sözleşmesi 1 hafta sonra doluyor ve hala ev bulamadımboşanma travması geçince il değiştirilebilinir.hemen boşandım, il değiştiriyorum demek zor bana göre.herşey sırasıyla...
Değil mi bence deBu kadar önemli bir şey bence mesajla konuşulmaz.
Geliri buna uygun değilse olmaz zaten.Ayda iki kez uçağa binmek baya masraflı olur..
Siz neden arada kaldınız özel değilse ve neden vaz geçtiniz gitmekten?Geliri buna uygun değilse olmaz zaten.
Ben il değişikliği yapsam mı diye çok düşündüm ama kalacağım,sizin durumunuz farklı ama,geçim sıkıntısı çekersiniz gidin
Bulunduğum ile evlilik sebebiyle gelmiştim,burada akrabam yok, arkadaşlıklar da kurum ile sınırlı, sıkılıyorum.Gitsem iyi olur ama ex maddi olarak il dışına ayda iki kez gelip dönemez, çocukla iletişim azalır,çocuk daha çok yokluk hisseder.Cocuk için böylesi daha iyi, tatillerim çok,her tatilde bir yere giderim sıkıntım geçerSiz neden arada kaldınız özel değilse ve neden vaz geçtiniz gitmekten?
Evet böylesi daha iyi olmuş sizin içinBulunduğum ile evlilik sebebiyle gelmiştim,burada akrabam yok, arkadaşlıklar da kurum ile sınırlı, sıkılıyorum.Gitsem iyi olur ama ex maddi olarak il dışına ayda iki kez gelip dönemez, çocukla iletişim azalır,çocuk daha çok yokluk hisseder.Cocuk için böylesi daha iyi, tatillerim çok,her tatilde bir yere giderim sıkıntım geçer
Ama bak ne diyor arkadaşlar, nasıl mutlu olacaksan öyle yap diyorlar.Bende aynı durumu yaşıyorum. Çocuklarım babalarıyla düzenli görüşsün diye hiç bir yere taşınamıyorum.
Tabiki beraber verilecek bir karar ama babalarının işini taşıma gibi bir durumu yoktu ve benim ona ayak uydurmam gerekti. Bencillik yapıp taşınsam babaları çocuklarını düşünüp onlara yakın taşınmayı seçmezdi ve çocuklarım ya benden yada babalarından geçecekti ama ben çocuklarıma böyle bir seçim yapma zorunluluğunu asla vermeyi tercih etmem.Ama bak ne diyor arkadaşlar, nasıl mutlu olacaksan öyle yap diyorlar.
Çocuk da mutlu olmalı tabi, babası gelecek artık ..
Bu duruma bencillik mi diyorsunuz? İşiniz ve eviniz var o zaman galiba. Benim ikisi de yok.Tabiki beraber verilecek bir karar ama babalarının işini taşıma gibi bir durumu yoktu ve benim ona ayak uydurmam gerekti. Bencillik yapıp taşınsam babaları çocuklarını düşünüp onlara yakın taşınmayı seçmezdi ve çocuklarım ya benden yada babalarından geçecekti ama ben çocuklarıma böyle bir seçim yapma zorunluluğunu asla vermeyi tercih etmem.
Evim ve işim var ama olsaydı bile taşınmazdım sanırım. Benim için bencillik ama herkesin yorum ve anlayış şekli farklı. Çocuklarım mutlu olduğu sürece bende mutluyum zira uzunca bir süre başka ilişki düşünmüyorum ve acıkcası nerde yaşadığım degil nerde ekmek yedigim de önemli yani sizinle benim durumum biraz farklı bu açıdanBu duruma bencillik mi diyorsunuz? İşiniz ve eviniz var o zaman galiba. Benim ikisi de yok.
Evet farklı durumlar. Mutluluğunuz daim olsun.Evim ve işim var ama olsaydı bile taşınmazdım sanırım. Benim için bencillik ama herkesin yorum ve anlayış şekli farklı. Çocuklarım mutlu olduğu sürece bende mutluyum zira uzunca bir süre başka ilişki düşünmüyorum ve acıkcası nerde yaşadığım degil nerde ekmek yedigim de önemli yani sizinle benim durumum biraz farklı bu açıdan
Teşekkürler, umarım siz ve çocuğunuz da mutlu olursunuzEvet farklı durumlar. Mutluluğunuz daim olsun.
Teşekkür ederimTeşekkürler, umarım siz ve çocuğunuz da mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?