Boşanmış anne olarak şehir değişikliği

Arkadaşım anlaşmalı boşandı ve il değiştirdi.. Çocukların babaları iki haftada bir uçakla bulundukları ile gidiyor otelde kalıyorlar bir gece..Uzman Dr babaları,sorun olmuyor demekki.

Kardesinin okudugu yere niye tasiniyor annenlrt. O okulu bitirince kalmaz bence orda. Isparta kucuk bi yer. Mersinde babanin isi iyi degil miydi. Tabi sartlari bilemem . Mecbursaniz gitmede sakinca olmaz tabi.
Babam emekli. Bizi burda tutan bişey yok. Orda iş imkanı var kiralar da ucuz

Ayda iki kez uçağa binmek baya masraflı olur..
Geliri buna uygun değilse olmaz zaten.
Ben il değişikliği yapsam mı diye çok düşündüm ama kalacağım,sizin durumunuz farklı ama,geçim sıkıntısı çekersiniz gidin

Geliri buna uygun değilse olmaz zaten.
Ben il değişikliği yapsam mı diye çok düşündüm ama kalacağım,sizin durumunuz farklı ama,geçim sıkıntısı çekersiniz gidin
Siz neden arada kaldınız özel değilse ve neden vaz geçtiniz gitmekten?

Siz neden arada kaldınız özel değilse ve neden vaz geçtiniz gitmekten?
Bulunduğum ile evlilik sebebiyle gelmiştim,burada akrabam yok, arkadaşlıklar da kurum ile sınırlı, sıkılıyorum.Gitsem iyi olur ama ex maddi olarak il dışına ayda iki kez gelip dönemez, çocukla iletişim azalır,çocuk daha çok yokluk hisseder.Cocuk için böylesi daha iyi, tatillerim çok,her tatilde bir yere giderim sıkıntım geçer

Evet böylesi daha iyi olmuş sizin için

Bende aynı durumu yaşıyorum. Çocuklarım babalarıyla düzenli görüşsün diye hiç bir yere taşınamıyorum.

Ama bak ne diyor arkadaşlar, nasıl mutlu olacaksan öyle yap diyorlar.
Çocuk da mutlu olmalı tabi, babası gelecek artık ..
Tabiki beraber verilecek bir karar ama babalarının işini taşıma gibi bir durumu yoktu ve benim ona ayak uydurmam gerekti. Bencillik yapıp taşınsam babaları çocuklarını düşünüp onlara yakın taşınmayı seçmezdi ve çocuklarım ya benden yada babalarından geçecekti ama ben çocuklarıma böyle bir seçim yapma zorunluluğunu asla vermeyi tercih etmem.

Bu duruma bencillik mi diyorsunuz? İşiniz ve eviniz var o zaman galiba. Benim ikisi de yok.

Bu duruma bencillik mi diyorsunuz? İşiniz ve eviniz var o zaman galiba. Benim ikisi de yok.
Evim ve işim var ama olsaydı bile taşınmazdım sanırım. Benim için bencillik ama herkesin yorum ve anlayış şekli farklı. Çocuklarım mutlu olduğu sürece bende mutluyum zira uzunca bir süre başka ilişki düşünmüyorum ve acıkcası nerde yaşadığım degil nerde ekmek yedigim de önemli yani sizinle benim durumum biraz farklı bu açıdan

Evet farklı durumlar. Mutluluğunuz daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…