Gitmek istiyor musunuz ?Evet mantıklı. Kızım da babasını çok ozleyecek ama. Gitmem iyi olacak.
Düşündükçe gitmek istemiyor gibiyim. Ailem iyi olacak diyor. Kalsam nasıl kalacam ama... Asgari ücretle iş bulsam o da yok..Canım elbetteki ayrı şehirde baba kız bağı olumsuz etkilenir. Ama anladığım kadarıyla yapabilecek bir şey yok. O yüzden kendini suçlama. Maddi ve manevi olarak uugun olsa ben kelmanı tavsiye ederdim. Ancak senin gidişin keyfilik değil mecburilik. Gerekirse babasıylda daha farklı görüş günleri düzenlersiniz. İnşallah her şey gönlünce olur.
Kardeşim bu haberle gelince önce endişelendim, sonra iyi bir fikir gibi geldi. Şimdi yine arada kaldım... Annemlere kızım için iyi olur mu dedikçe iyi olacak tabi diyorlar. Adam zaten sık sık şehir dışına iş için gidiyor. Belki yurt dışına gitme olasılığı da var. Çok bir şey değişmeyecek gibi görüş konusunda.Gitmek istiyor musunuz ?
Yasal ama 7-8 saat yolu baba her hafta sonu gelir mi orası meçhul
Şu an ilişkileri nasıl kızınızla ?
İnşallah iyi olur...Çocuğunuzun velayeti sizde olduğu için ikamet değişikliği sebebiyle gayet de gidebilirsiniz. Baba görmek isterse ıspartaya gidip gelir. Zaten o konuda bir sorununuz yokmuş.
Gelmezse kendi bilirHer seferinde 6-7 saat gitmek istemezdm ben sahsen
Okul bitince geri mi döneceksiniz? Eger öyleyse kızınızın düzenini bozmaya gerek var mıMerhaba.
Kardeşim Isparta'da okuyor. Annemler konuşmuşlar oraya gidip yerleşelim diye. Yani annem, babam, kardeşime, ben ve kızım olacaz.
Kardeşim ev buldu bile. Dubleks, bahçeli.
Benim sorunum şu, oraya gitmem yasal olarak mümkün mü. Bir diğeri ise kızım babasıyla nasıl görüşecek?
Nasil?Gelmezse kendi bilir
Yok hayır dönmeyecez.Okul bitince geri mi döneceksiniz? Eger öyleyse kızınızın düzenini bozmaya gerek var mı
Benim mi götürmem gerek? Çocuk yollarda mahvolur. Babası gelip gidecek mecbur.Nasil?sen goturmuyo musun? Dogru degil ama bu durum. Gotururken senin goturmen gerek, getirirken onun.. ayrica bu yolu sadece kendi bilir olarak degilde.. cocuklarinda cekecek o eziyeti sonucta.. 6-7 saat yorulacaklar
Ne alaka ya? Ikiniz bosanmadiniz mi? SurekliBenim mi götürmem gerek? Çocuk yollarda mahvolur. Babası gelip gidecek mecbur.
Getirip götürmicek. Gelip görüp geri gidecek.Ne alaka ya? Ikiniz bosanmadiniz mi? Surekli
Babasi mi getirip
Goturecek? Bu hic adil degil? Neden babasi getirip goturecek? Erkek oldugu icin mi?
Ha? Hic kalmiyolarmi babasinda cocuklar yani? Yani kalma isi varsa adil degil ama sadece gorup gidiyosa evet mantikliGetirip götürmicek. Gelip görüp geri gidecek.
Merhaba.
Kardeşim Isparta'da okuyor. Annemler konuşmuşlar oraya gidip yerleşelim diye. Yani annem, babam, kardeşime, ben ve kızım olacaz.
Kardeşim ev buldu bile. Dubleks, bahçeli.
Benim sorunum şu, oraya gitmem yasal olarak mümkün mü. Bir diğeri
Ben yanlış anlamadım da anlayan arkadaşlar olur diye şeyetmiştimHaya= bkz: utanma duygusu, edep
Sayenizde yanlış anladım teşekkürlerBen yanlış anlamadım da anlayan arkadaşlar olur diye şeyetmiştim
Neyse…boşanma travması geçince il değiştirilebilinir.hemen boşandım, il değiştiriyorum demek zor bana göre.herşey sırasıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?