Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum.29 aralıktan bu yana annemin evindeyim.çekişmeli boşanma davası açtım gün bekliyorum

Arkadaslar ben anlasmali bosanmak istiyorum, avukat tutmam sart mi,yard. Olursaniz sevinirim

Karşı tarafla aynı protokole imza atarsanız avukata gerek yok. Adliyeye gitmeden önce beraber hazırlayacağın protokol ve dilekceyle halledebilirsiniz

merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum.29 aralıktan bu yana annemin evindeyim.çekişmeli boşanma davası açtım gün bekliyorum

Boşanma süreci zordur, üstelik çekişmeli ise işi daha da zorlaştırır.. Allahım kolaylık versin yardımcınız olsun...

iyi bir avukat tuutum.25 maddi 25 manevi tazminat davası açıldı,takılat bilezikler dilekçede geçiyor.inşallah çarçabuk kurtulurum bir an önce.bu arada eşimin asgeri gözüküyor maaşı

Selamunaleykum saygi deger ablalar ve arkadaslar!!! Burda yazilanlari okudum ve sizin guclulugunuze, akililiginiza, sabriniza hayran kaldim!!! Cok sukur ben bosanmis biri degilim cunku evlenmedim daha, ama nisan attmis biriyim cok kotu seylr yasiyarak herneyse o ayri bir konu.

Bende annesi ve babasi ayrilmis bir aileden geliyorum. Birtane kizkardesim var ben 5 kardesimde 4 yasindayken bosandi annemle babam. Vallahide billahide o zaman hic babam nerde diye bile soru sormadim ne ben ne kardesim psikolojik olarak etkilendik bu olaydan. Teyzemin yanina tasindik ilk once ve hicte ozlemedik babami. Hatta onun bize ziyarete gelmesinden rahatsizdik. Alkol icip kotu huylu oldugu icin bosanmisti annem. Hicbir zmn sevmdm babami desem yanilmam.

Annemle cok zorluklari gorduk ama sukurler olsun hepsinin ustesinden geldik.

Sunu soyliyim anne ve babasi olan kuzenlerim cok daha sorunlu oldular. Biz ise kendi ayaklarinda durmayi bilen cok guclu olarak buyuduk. Sizinde cocuklariniz oyle olur inshAllah.

Alkolik babanin kahrini cekmektense babasiz buyumek cok daha iyi. Iyikide annem bosanmis diyorum.

Babami gormeyeli duymayali 13 sene oldu bundn sonrada gormk duymk istemm kizim derse gelip birgun bana babalik mi yaptin da sana kiz olayim derim.

inanın annenize hayran kaldım, 5 çocukla boşanmayı göze alabilmiş nadir insanlardan eli öpülesi bir hanımmış ve sizin gibi güçlü bir evlat yetiştirmiş inanıyorum ki kardeşlerinizde sizin gibidir...

birgün benim kuzularımda sizin gibi güçlü ve ne istediğini bilen ayakları üstünde durabilen kişiler olabilsin...

Son düzenleme:

Yalnis anladiniz galiba 2 tane cocukla bosandi . Ben 5 yasinda ve kardesimde 4 yasinda iken. Sunu soyleyim gercekten cok zorluklari atlattik. Allaha sukurler olsun tum diger akrabalarimizdan en guzel ev bizim, kardesim ikimizde iyi universiteleri bitirdik. Annemin elinden yuku azicik olsada hafifletmek icin cabaliyoruz. Bundan sonra da annemi hic calistirmak istemiyorum gul gb bakmak istiyorum. Bunlari ovunmek icin soylemiyorum sizlere sadece korkmayin cocuklariniz o hayirsiz babalari olmadan da iyi yetisir hayata tutunurlar inshAllah. Tek basina cocuklarina bakan Anneler hepinize basimi egerek saygimi sunuyorum. Sizin yaptiklariniz eshi yok bu dunyada!!! Sizleri cok seviyorum!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısınız yanlış anlamışım fakat yinede sizler gibi kendine güvenen çocukları yetiştirmesi üstüne konuşulacak bir şey bulamıyorum.. elbette ki çok zorluk çekmiştir kolay değil küçük çocuklarla yalnız yaşam sürmek bunu en iyi ben bilirim.. Allahım bizlerede güç kuvvet versin inş..

InshAllah yolunuz acik olur herdaim cocuklarinizla!!! ileride birgun cocuklarinizla gurur duyacaksiniz!!! En basta saglik olsun kalan herseyi atlatirsiniz! Allah kuluna kaldiramiyacagi yuku vermezmis, Ahirette de hem anne hem baba sevabini siz alirsiniz. Allah yar ve yardimciniz olsun!!!

Diger bosanan sevgili abla ve katdeslerim hicbirseyden korkmayin, cocuklariniz sizi cok seviyor. Babasiz buyuyor diyede uzulmeyin!!! Onlarin sizin gibi Yigitlere Yigitligi ogretecek derecede kahraman sahane anneleri var cunku!!! Bu yeterde artar! Saglik olsun hepsi gecer inanin bana.

yazını gözyaşıyla okudum..çok teşekkürler bu kadar duyarlı olup bize deatek verdiğin için.anneni ise gönülden tebrik ediyorum.eli öpülesiii

yazını gözyaşıyla okudum..çok teşekkürler bu kadar duyarlı olup bize deatek verdiğin için.anneni ise gönülden tebrik ediyorum.eli öpülesiii

Gozunuzden bundan sonra sadece mutluluk goz yasi aksin ablacim inshAllah!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar ben esımden sıddet kufur gıbı çok kötu olaylar sonrası kızımıda alıp evden kaçtım cebımde 5 tl parayla sokakta kaldık gıdecek yerımız yoktu sonra arkadasımı aradım bıze gel dedı ve oraya gıttık iş buldum tekstıl atolyesınde asgarı ucretle kızımda lıse 2 de okuyordu annem memleketteydı yanınakızımın okulu ve kendı hayatımı kurmak ıstedıgım ıcın gıtmedım babam yok zaten çalışmaya başaldım ama korkuyodum esım bızı bulursa dıye ve hemen dava actım esım telle kufur tehdıtlere devam ettı aldırmadım yoluma devam ettım derken çalıştıgım yerdekı patronum bana asıldı bende ısı bırakım kendımı odaya kapattım her gun o odada oturuydodum takı bi gün kızım gelıp bana anne sen hıcte sandıgım gıbı güçlü bı kadın degılsın dedı ben senı güçlü sanıyordum yanılmısım dedı o sozu bana tokat gıbı geldı ve ertesı sabah kalktım gıyındım bıraz makyaj yaptım ve iş aramaya cıktım ve aynı gun bı sırkette iş buldum pazarlama sırketınde çalışmaya başladım azda olsa kazanıyodum kızımın okuluna ve yanında kaldıgım arkadasımın mutfak masrafına azda olsa katkım oluyordu 2 ay sonrası ev tuttum ama hıc esyam yoktu temızlık yaptım üç kurusumla açık detarjan aldım param yetmıyordu dıye ama en ufak esyam yoktu alt komsum allah razı olsun durumu evı tutarken öğrendı ve bana bı yer yatagı bı yorgan ve bı yastık getırdı 4 ay o evde kızımla aynı yer yatagında uyuduk ben calıştım kızım tv bıle olmayan evde olece benı bekledı evde sonra kızım okulunu bıtırdı hemsıre oldu bende işe devam ettım daha kızımda ıs buldu hastanede derken tasındık kızım kredı cektı 10000 tl ve esya aldık eve derken artık toparlanmıstık o adamsa ne benı ne kızını aramadı hıc görmedık bıle üstümüze giyecek baska bır kıyafetımız yoktu gecden elımde yıkayıp gıyıyorduk hep aynı seyı sımdı artık herseyım var allaha sukur hıkaye cok uzun ama burdan anca bu kadarını anlatabıldım kadın ısterse herseyı yapar kendınıze guvenın yeter.

Helal olsun size ve sizi destekleyen cesur kızınıza.. Allahım bundan sonra sizlere kötü şeyler yaşatmasın her zaman aydınlık olsun yolunuz....

tebrikler böyle güzel ve iyi bir evlat yetiştirmek o yoklukta çok zor azmin elinden bir şey kurtulmaz azmetmeli ve dürüst olmalı insan herşeyi başarır....

gerçekten sizi tebrik ediyorum.evet yalnız değiliz.evlatlarımız var yanımızda.biz anneyiz ve herşeye göğüs gereceğiz.ve siz eli ölüsesi bir annesiniz.tebrik ederim

merhaba arkadaşlar
eşimle ailesi ve benim ailem yüzünden sürekli tartışıyoruz.aslında ailesiyle çok bir araya gelmemeye çalışarak o sorunu azaltıyorum ama eşim babamın halası vefat etti ve babama baş sağlığı dilemedi neymiş içinden gelmiyormuş.oysa ben onun ailesini kandillerde bile ararım.allah rızası içindir diye.canım babam ne emekle okuttu büyüttü böyle bi terbiyesizliği hak etmiyor.eşimin ailesi çocuğumuz oldu bir çorap dahi almadı ha ihtiyacım yok ama lafa geldi mi herşeyi var.sen mi aldın diycem olmuyor.çok terbiyesiz ve geri kafalılar hiçbir şeyden anlamıyorlar. çok bunaldın lütfen bana bi çıkış yolu bulun.benim ailemin durumu çok iyi değil onlar kadar iyi değil yani.çocuğumun herşeyiyle ilgileniyorlar zati işe başlayınca annem bakacak.eşimi çok seviyorum ama onun işe yarmaz bi ailesi var baş tacı ediyor onları.babamı ara demek mi hata ? keşke demek istemiyorum ama 3 sene öncesi dönmeyi o kadar çok isterdim ki.çocuk emziriyorum 8 aylık ona da yansıyor stresim.çok bunaldm

kendine ayrı bir konu açarsan daha çok yorum alabilirsin
çünkü burda konunu fazla gören olmaz

9 yıllık evliliğim bitiyor galiba .. ama bu içimdeki burukluğa anlam veremiyorum
yorgunum , kırgınım , anlamsızım.... yardım edin bana kızlar
nasıl çıkıcam bu işin içinden....

9 yıllık evliliğim bitiyor galiba .. ama bu içimdeki burukluğa anlam veremiyorum
yorgunum , kırgınım , anlamsızım.... yardım edin bana kızlar
nasıl çıkıcam bu işin içinden....

hissettiğin duygular normal şuan için 9 yıllık yaşanmışlıklar elbette kolay atlatılmayacaktır...

yaşadığın onca sıkıntıdan geriye kalan yorgunluğun, kırgınlığın yaşamak isteyip de yaşayamadığın hayata karşı, anlamsızlığın yeni hayatına nasıl nerden başlayacağını bilmediğindendir...

bu duygularından kurtulmanın tek ilacı zaman herşey geçecek bir gün bakmışsın ki hayat sana gülümsüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…