- Konu Sahibi duvarklima
-
hissettiğin duygular normal şuan için 9 yıllık yaşanmışlıklar elbette kolay atlatılmayacaktır...
yaşadığın onca sıkıntıdan geriye kalan yorgunluğun, kırgınlığın yaşamak isteyip de yaşayamadığın hayata karşı, anlamsızlığın yeni hayatına nasıl nerden başlayacağını bilmediğindendir...
bu duygularından kurtulmanın tek ilacı zaman herşey geçecek bir gün bakmışsın ki hayat sana gülümsüyor....
uhde geçmiş sayfalara okudum ne kadar güçlüsün
bende öyle olabilecekmiyim..
tşk. ederim. güçlü olmak senin elinde olan bir şey, ne istediğini bilmek çok önemli, kararların kesin olmalı acabaların olmamalı..
biz kadınlar hepimiz güçlüyüz aslında yeter ki bunu kendimize gösterebilelim... umarım sende biran evvel toparlanırsın..
bugün daha güçlüyüm daha umut doluyum önümdeki sakin , huzurlu günlerin hayalini kurdum ..
uhdecm oğlum 6 yaşında seneye ilkokula başlıycak nasıl olur nasıl toparlar alışabilirmi.. nasıl bi süreçten geçiçez onları düşünüyorum. seninde bebeklerin var herhalde nasıl aştınız bu süreci
şunu unutma sen eşinden ayrılıyorsun çocuğun babasından değil... oğlun istediği zaman babasını görebileceğini anlasın elbette zor olacaktır kolay ne varki bu hayatta.. üstesinden geleceğiz her zorluğun..
benim bebeklerim babalarını hiç tanımadılar halende bilmiyorlar, çünki babaları aramıyor, sormuyor, dedelerini baba olarak biliyorlar fakat onunda uzakta olduğunun farkındalar..
şuana kadar baba konusunda bir şey sormadılar henüz 2 yaşındalar fakat ileride soracaklarından eminim işte o zaman ne diyeceğimi bende bilemiyorum herşeyi zaman gösterecek..
hepimiz büyük bir sınavdan geçiyoruz inş. en güzel şekilde atlatırız...
inş. üstesinden gelebilirim , kendimdem geçtim bana zaten olan oldutek korkum çocuğuma zarar gelmesi
babasıyla görüşücek asla kendi yükümü kuzuma yüklemem ama işte 2 arada git gel nasıl olur, dengesi bozulurmu
nasıl davranıcam , ne diycem... kafam allak bullak..
seninde allah yyardımcın olsun cnm küçükmüş bebeklerin , gerçi ne kadar küçükse kabullenmeleri o kadar kolay oluyomuş
inanın okumakla ne adam olunuyor ne koca nede baba olunuyor.. siz çocuğunuzu babasız bırakmadınız istediği zaman görebilir onun için üzülmeyin siz kendinize göre doğru bir karar vermişsiniz kızınızda büyüyünce iyiyi kötüyü anlayacaktır..
boşanmaya karar vermek bile zorlayıcı bir süreç mahkeme sürecide sizi hırpalayacaktır bunlara karşın dik durun yıkılmayın...
Allahım hakkınızda hayırlısını versin kızınızla sizin yollarınızı aydınlatsın inş.
şunu unutma sen eşinden ayrılıyorsun çocuğun babasından değil... oğlun istediği zaman babasını görebileceğini anlasın elbette zor olacaktır kolay ne varki bu hayatta.. üstesinden geleceğiz her zorluğun..
benim bebeklerim babalarını hiç tanımadılar halende bilmiyorlar, çünki babaları aramıyor, sormuyor, dedelerini baba olarak biliyorlar fakat onunda uzakta olduğunun farkındalar..
şuana kadar baba konusunda bir şey sormadılar henüz 2 yaşındalar fakat ileride soracaklarından eminim işte o zaman ne diyeceğimi bende bilemiyorum herşeyi zaman gösterecek..
hepimiz büyük bir sınavdan geçiyoruz inş. en güzel şekilde atlatırız...
meraba kızlar bende boşanmış bi anneyim 1 yaşında bi kızım var..aslında size sorum olacak benim kızım 13 aylık velayeti bende fakat 15 günde bir hafta sonları cumartesi saat 10 da alıp pazar akşamı saat 17:00 de babası getiriyo kızım emiyo ve çok huzursuz oluyo ve giderken ağlıyo bende çok üzülüyoorumbende tekrar dava açtım velayet günlerinin düzenlenmesi için sizin peki nasıl yani çocuklarınızın babasında kalma süresi
sanırım biz farklı şehirlerde olduğumuz için benim bebeklerimin 6 yaşına kadar babalarında kalma gibi durumları söz konusu değil 6 yaşından sonrada şayet çocuklar isterlerse 1ay kalabilecekler...
hoş mahkemede hafta sonları görebilir diye karar çıkmış olsaydı da pek bir şey ifade etmeyecekti sonuçta babaları bebeklerimi hiç görmek istemedi...
aslında henüz küçük ve anne sütü alan bir bebeğe neden kalabilir diye karar verilmiş ki çok saçma...
Ben şuan 30 yaşındayım eşimde 50 yaşında aramızda 20 yaş fark var. 18 yaşında evlendim 1 oğlum var 12 yaşında. Evlendikten bir kaç ay sonra hamile kaldım sonra çocuğum oldu.Ben çalışordum.Çocuğa annemler baktı.Sabah çocuğu alıp annemlere giderdim,ordan işe akşamda annemlere gidip çocuğu alır eve gelirdim.Bazen günlerce,haftalarca orda kalırdım.Annemler aramız minübüsle 30 dk.Eşime oturduğumuz evi kira verip anneme yakın gidelim böylece çocuğu her akşam rahat alırsız hem sendende uzak kalmaz derdim.Ama kabul etmedi.Çünkü oturduğumuz yerden işe yürüyerek gidip geliyordu dolmuşa binemem derdi.Neyse 6 yıl böyle devam etti.Sonra çocuk doğduktan sonra biz ayrı odalarda kaldık hep.Sebep hem benim soğuyup hemde onun prostatla ilgili problemiydi.Şuan 13 yıldır evliyim ama ilk 4 ay dışında karı-koca hayatımız olmadı.Ben hala çalışıyorum ve artık ayrılma kararı aldım.Çünkü eve gidiyorum yemek yiyoruz sonra ben biraz çocukla ilgileniyorum çocuk uyuyor bende tek başıma tv izleyip oturuyorum.Eşim 13 yıldır düzenli olarak saat 7,30 veya engeç 'de yatar.Aileme bir kaç kez konuyu açtım ama açıkcası pek destek gelmedi.Şimdi ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum çünkü dayanamıyorum artık.Annemlere anlatıyorum ne var bunda daha iyi işte sende kafanı dinle diyor.Ama anne ben kafamı dinleyip aile olmayacaksak niye aynı çatı altındayız diyorum.Kafam çok karışık bir yanım ayrıl bitsin artık diyor diyer yanım ayrılsan hayatında ne değişecek diyor bilmiyorum düşünmekten uyuyamaz oldum.Kafam darma dağın.Ne olur bir akıl verin yol gösterin.Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Akıl verin ne olur çok ama çok mutsuzum
Ben şuan 30 yaşındayım eşimde 50 yaşında aramızda 20 yaş fark var. 18 yaşında evlendim 1 oğlum var 12 yaşında. Evlendikten bir kaç ay sonra hamile kaldım sonra çocuğum oldu.Ben çalışordum.Çocuğa annemler baktı.Sabah çocuğu alıp annemlere giderdim,ordan işe akşamda annemlere gidip çocuğu alır eve gelirdim.Bazen günlerce,haftalarca orda kalırdım.Annemler aramız minübüsle 30 dk.Eşime oturduğumuz evi kira verip anneme yakın gidelim böylece çocuğu her akşam rahat alırsız hem sendende uzak kalmaz derdim.Ama kabul etmedi.Çünkü oturduğumuz yerden işe yürüyerek gidip geliyordu dolmuşa binemem derdi.Neyse 6 yıl böyle devam etti.Sonra çocuk doğduktan sonra biz ayrı odalarda kaldık hep.Sebep hem benim soğuyup hemde onun prostatla ilgili problemiydi.Şuan 13 yıldır evliyim ama ilk 4 ay dışında karı-koca hayatımız olmadı.Ben hala çalışıyorum ve artık ayrılma kararı aldım.Çünkü eve gidiyorum yemek yiyoruz sonra ben biraz çocukla ilgileniyorum çocuk uyuyor bende tek başıma tv izleyip oturuyorum.Eşim 13 yıldır düzenli olarak saat 7,30 veya engeç 'de yatar.Aileme bir kaç kez konuyu açtım ama açıkcası pek destek gelmedi.Şimdi ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum çünkü dayanamıyorum artık.Annemlere anlatıyorum ne var bunda daha iyi işte sende kafanı dinle diyor.Ama anne ben kafamı dinleyip aile olmayacaksak niye aynı çatı altındayız diyorum.Kafam çok karışık bir yanım ayrıl bitsin artık diyor diyer yanım ayrılsan hayatında ne değişecek diyor bilmiyorum düşünmekten uyuyamaz oldum.Kafam darma dağın.Ne olur bir akıl verin yol gösterin.Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Akıl verin ne olur çok ama çok mutsuzum
Bende boşanmak üzereyim. Davam sürüyor. Henüz emzikte bir bebeğim var. Benim eşim bebeğimin velayetini istiyor. Herşey yoluna giriyor da bebeğimden ayrı kalır mıyım düşüncesi yiyip bitiriyor beni😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende boşanmak üzereyim. Davam sürüyor. Henüz emzikte bir bebeğim var. Benim eşim bebeğimin velayetini istiyor. Herşey yoluna giriyor da bebeğimden ayrı kalır mıyım düşüncesi yiyip bitiriyor beni😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?