- Konu Sahibi duvarklima
-
iş konusu bizimde derdimiz. 6yıllık evliyiz, 3 yaşında oğlumuz var. 6 yılın 3 yılı çalışmıştır toplasan. şimdi dükkan açtı, borçları yüzünden eve ben bakıyordum. arkadaş çevresi de ipsiz sapsız. ben bir kamu kurumunda yöneticiyim, beni rezil ediyor her seferinde. yalan dolan da cabası. çocuğuyla anası babası gelince ilgilenir. dükkanı geç açar geç kapatır. biz uyurken ayakta, biz uyanıkken uyur. sorumsuz bencil bi adam anlayacağın. çocuğa yarım gün baksın, sana yardım ediyorum der. o çocuğu ben yalnız yaptım çünkü. zihniyete bak. bir haftadır annemdeyim. oğlum çok etkilendi. eve gidelim deyip duruyor. ne yapacağımı şaşaırdım. çocuğuma haksızlık mı ediyorum diye içim içimi yiyor. oooff!!
evet kızlar kesinlikle herşey güzel olacak bütün gün şunu düşündüm hiçbir anne yuva yıkmak istemerz anne diyorum kadın değil çünkü çocuğu için katlanırım der ama bakarki karşısındakinin derdi yuva değil annesi babası bilmem nesi ise ozamn derki ben çocuğumlada yuva olurum derrr ve noktayı koyar rabbim sana duam yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştır.
Ne güzel demişsin. Benimde bunlari duymaya ihtiyacim var. Etrafimda okadar sacma insan varki yok sabretseydin yok bosandinda iyimi oldu cocugunla kim kabul etcek seni vs. Üçüncü yıla girdim bosanali. Şimdi kizimla en azindan mutluyum. Kendime guvenim geldi. Dediginiz gibi anneyiz herseyden önce hicbir kadin durduk yere yuvasını yıkmaz.evet kızlar kesinlikle herşey güzel olacak bütün gün şunu düşündüm hiçbir anne yuva yıkmak istemerz anne diyorum kadın değil çünkü çocuğu için katlanırım der ama bakarki karşısındakinin derdi yuva değil annesi babası bilmem nesi ise ozamn derki ben çocuğumlada yuva olurum derrr ve noktayı koyar rabbim sana duam yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştır.
ilk evliliğinden çocuğu olup ikinci evliliğini yapan arkadaşlar çocuğunuz eşinize nasıl hitap ediyor baba olarak tanıması ve o şekilde davranması olumlu bir şey mi
ilk evliliğinden çocuğu olup ikinci evliliğini yapan arkadaşlar çocuğunuz eşinize nasıl hitap ediyor baba olarak tanıması ve o şekilde davranması olumlu bir şey mi
benım oglum 2 aylıkken bız bosandık ve o oldu
arayıp sormadı
oglum 14 aylıkken esımle tanıstım 2.5 yasındayken oglum evlendık suanda oglum 4 yasında baba dıyor ve oyle bılıyor cok kucuk oldugu hıcın 1 yas oncesını zaten hatırlamıyor aklı erdıgınde ıse hep babası vardı
benı geren sey soyadı
2.5sene oldugunda soyadı davası acabılıyoruz ama o zamana kadar oglum krese baslayacak veya anasınıfı yarım donem gıtmıs olacak
eşinizle arasının iyi olduğunu anladım. oğlunuz şanslı bir çocuk.
kayıtlarda oğlunuzun yanınızda bulunmasına gerek yok. nüfus cüzdanı, boşanma ilamı ile gidip, kayıt yapan kişiye anlatırsanız durumu sıkıntı olmaz. bu tarz konuları soyadı için açtığınız mahkeme bitene kadar oğlunuza bahsetmeyin. babasının gerçek babası olmadığını da en geç 7 - 8 yaşına kadar söyleyin. bu konuda öğretmeninden ve pedagogdan yardım alın. ama lütfen erken davranın, daha geç yaşlarda kabullenmesi daha zor oluyor. siz söylemeden öğrenirse, size olan güvenini yerle bir edersiniz. 7 yaşlarında bu durumu olağan karşılama yetenekleri var:))
Düğünde olmasına ragmen ben senin karnındaydım diyor sanırım düğünü filan unuttu bende ona artık hayır oglum sen yanımdaydın babanla ben elinden tuttuk beraber gittik düğüne diyorum
bi alt yapısı olsun
kayıt için değil benim tedirginliğim oglum şuanda taşıdığı soyadını ogrensın ıstemıyorum
duygusal davranmayın lütfen. isterseniz bir pedagogla da görüşün, benim söylediğimi söyleyecektir. eninde sonunda öğrenecek. şimdiden alıştırın bence. ileride en güvendiği varlık olan annesine karşı güvensizlik beslemesini istemiyorsanız, açık açık konuşabilirsiniz onunla. eğer mahkeme süreci gergin olursa onu sezdirmeyin sadece. sandığınızdan daha olgun karşılayacağına adım gibi eminim.
mutlaka öğrenecek ama bunu 4.30 yasında ogrenmesını ıstemıyorum okul ortamında
oglum konusunda duygusal olmamam mumkun bıle degıl
gec kalma nıyetınde degılım ama suanda gercekten cok erken
Yinede kıyamıyorum aslında bunda bişey yok onun üzüleceği bişey yok düşünüyorum kendi canından olan bir adam seni hiç aramamış hiç bir kan bagı bulunmayan ugruna bir çok şeyden fekadarlık etmiş biri var neden üzülsün ama genede düşünemiyorumçok erken kısmına siz karar veriyorsunuz. Sizce erken olmayan yaş ne zaman olacak? Artık duygusal olmaktan çıkın demiyorum ama psikologlarla görüşün. belki erken olması çocuğunuzun lehine olacak.Ne kadar küçük yaşta öğrenirse belki o kadar çabuk kabul edecek. çocuklar sandığınızdan daha güçlü ve yukarıda arkadaşında dediği gibi ben de çabuk toparlanacağına eminim.Allah yardımcınız olsun.
Buarada eşim bu durumu hiç öğrenmesin istiyor
soyadı davasınıda kazanacagımızı dusunuyoruz sımdılık ama
bilsemki ex öldü gelmeyecek gitti yani toprağın altımnda bende hiç söylemem ama o kadar adi bir insanki kendi paça kadar bebeğini aramayan bir gün karşısına dan diye dikilirmi garantisi yok
allahın cezası ya
canım soyadı davası derken çocuğuğun mu soyadı değişecek ?
Evet attlım soyadı esımın soyadı olacak maddı bütün faydalardan yararlanabilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?