Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Eşim cok cahil simdi cocuk büyüdü 3 yasinda artık oynamak ilgi istiyor ve eşim tahammülsüz biri oldugu için cocugun suratına hep bır tokat yapıştırıyor ve
nın altına alıp tekmeledı artık dayanamıyorum cocugumu böyle davranmasına hem cocuga hıcbişeyde ögretmiyor. Hafta sonları 1-2 saat sanki köpeğini cıkarirmiş gibi dış

size ne yaptığı inanın geri planda benim için, bunu siz çekmek istiyorsunızki yaşıyorsunuz. ama o 2 yaşındaki çocuk bunu haketmiyor. nasıl annesinizki o çocuğu alıp o evden gitmiyorsunuz.

1 hafta sonu bende bir hafta sonu babadalar cumartesi sabah gidiyorlar pazar akşam 6 da geliyorlar.. sömestr tatilinde 1 hafta babada 1 hafta bende.. yaz tatilinde 1 ay babada kalıyorlar. 1 yıl olacak ayrılalı.. zor oluyor oraya gidip gelince hırçınlaşıyorlar dolduruyorlar çocukları.. sabrediyorum allaha havale ediyorum..

çocuklar 3 ve 1,5 yaşındalar

biran evvel bu adamdan kurtulun kendiniz için değilse bile yavrunuz için onun iyiliği için yapın bunu...

Arkadaşım inan ki yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm. Allah önce sana sonra evladına sağlık versin. Bu adamdan sana hayır yok, çocuğuna da yok. Hem kendini hem de çocuğunu ezdirme daha fazla. Sabrettin, düzelir dedin ama demek ki olmuyormuş. Çocuğuna da şiddet uyguluyor. Hadi insan kendi için katlanır ama çocuk olunca mesele; onun o şekilde olması, dayak yemesi, ilgisiz baba, kaba saba bir adam, çekilmez sanırım daha. Hiç bir çıkar yolun yoksa boşanmaktan başka çaren yok gibi görülüyor. Bol bol dua et, yalvar, Allahtan iste. Seninde imtihanın buymuş arkadaşım... Allah yar ve yardımcın olsun... Hayat senin hayatın...

Ayrilmak cocuklari cok etkilermi ki bunla nasil basedilir dusun dusun bulamadim bir yol. Allahim yardim etsin hepimize

cnm eğer stres dolu ve kavga gurultulu bı aılede yetısıyorsa ayrılmak cocuga huzur verecektır;ama ıyı bı aıledeyse olumsuz etkılenır..
Benim cocuklarim sok yadarlar. Kavga gurultu yok o derece iletisim bozuk konusup sorun cozemiyoruz oyle kus kaliriz gunlerce bu sefer bitti sanki bende bunu istiyom ama cocuklar onlari yariyolda koyargibi yapamam (

Benim cocuklarim sok yadarlar. Kavga gurultu yok o derece iletisim bozuk konusup sorun cozemiyoruz oyle kus kaliriz gunlerce bu sefer bitti sanki bende bunu istiyom ama cocuklar onlari yariyolda koyargibi yapamam (
kac yasında cocukların ?Onları yarıyolda sen degıl babaları koymus oluyor

kac yasında cocukların ?Onları yarıyolda sen degıl babaları koymus oluyor
6 yas erkek ve 12 yas kiz cocuklar. Ama dedigin gibi degil benim yanlis secimim sonucu simdi mutsuz haz vermeyen bi evliligim var elbette suclusu benim. Tum bunlarin yasanacagi sinyalleri zamaninda verilmisken kangreni kesip atmamaklada gene ben sucluyum. Simdi bu kangreni kesmek cesaret istiyor tam cocuklarin deli zamanlari tek basima bas edemem.tek dusunduren bu.

Selam kızlar
Benim de 12 martta boşanma davam var
5 yaşında bir oğlum ...
Benim derdim aldatma
11 yıllık beraberliğimizde 10 yıl rüya gibiydi
Eşim evine düşkün eli bol bana saygılı ve sevgi dolu bir eş oldu 10 yıldır
Sonra kendi işini kurdu ve işlerle ilgili ona yardım eden kadınla bir yıla yakın birlikteliği olduğunu öğrendim
Kadında iki ay önce eşinden ayrılmış
Ertesi gün dava açtım boşanmak için
Mesleğim iyi ailem destek
Ama eşim iki aydır pismanlik içinde şans istiyor
Oğlum baba hayranı
Ama ben af edemiyorum
çevremde paylaştığımda ise
benim eşim dövdü
benim eşim de yaptı zamanında
Gibi yorumlar
10 yılın sonunda bu şans verilmeli mi

cok sevıyorsan ıcındende gelebılıyorsa yanı unutabıleceksen bır sans daha ver ıstersen?

kalbinin sesini dinle,ve şunu bil ki ;

hepimiz günah işleme potansiyeli ile dünyaya geliyoruz

şeytan devamlı yanıbaşımızda

aldatılma çok hassas bir konu

sana tekrar çok büyük bir güven sağlamalı,vermeli

eğer bu konuda ikna olursan bence bir şans daha ver ama kaldırabilirsen

dedim ya kalbinin sesini dinle

ama bir dha olursa arkana bile bakma.

Ben ilk kez olduğuna inandim zaten bir kadın hissediyor ama bana karşı ne maddi ne manevi hiç farklı davranmayinca geç kaldım yakalamaya

Eşimin teli ortada durur şifre falan olmaz keza benimde öyle ama bir gün rüyamda gördüm ve takibe aldım ve rüyamda kişiyle olduğunu öğrendim
Çok acı o an yok olmak istedim
Nasıl olur bilmiyorum
Boşanma davasını ben açtım ben davada istemiyorum derim diyor
Ben de i zaman oğlumuzu gostermem diyorum ama bunu yapamam cocuguma

Off off Allah yardımcın olsun cnm çk zor bir durum.bence de çocugun babasından kopmasın boşanırsanda.baba olmak ayrı eş olmak ayrı.inş hakkında en hayırlı neyse o olur bir şekılde

Off off Allah yardımcın olsun cnm çk zor bir durum.bence de çocugun babasından kopmasın boşanırsanda.baba olmak ayrı eş olmak ayrı.inş hakkında en hayırlı neyse o olur bir şekılde
Canım iki aydır her gece düşünüyorum
Eşim pişman hataydi diyor ama güven gitti ve eşimin işi gereği seyahatleri çok böyle bir düzende nasıl yaparım bi bilsem

Merhaba

BENDE EŞİMLE BOŞANIYORUM.BİZİMDE KLASİK EŞİM ZENGİN OLUNCA YAŞANTISI DEĞİŞTİ.SON 3YILDIR HER AKŞAM SPOR AGİDİYORDU ORDAN DA BARA.BENİ BEGENMEMEYE VE ALAĞLAMAYA BAŞLADI.ANNESİ VE BABASI DA ONA DESTEK VERİYORLARDI.BABASI AİLEME KIZINIZ MERSEDESE OĞLUMUN YANINA YAKIŞMIYOR DEMİŞ.ON AYDIR AYRI YAŞIYORUZ.AİLESİ ONA EV ALDILAR.AİLESİ ZATEN EVLENDİĞİMİZ GÜNDEN BERİ SÜREKLİ EŞİMİ BANA KARŞI KIŞKIRTILAR. 10AYDIR BEKAR HAYATI YAŞIYOR.KADINLAR BARLAR İÇKİ.
OĞLUM 11YAŞINDA BABASINA HAYRAN.SÜREKLİ BENİ SUÇLUYOR.BUGÜN YİNE BABASINA GİTMEK İSTEDİ NEDEN DEYİNCE ÜSTÜME YÜRÜDÜ VURMAYA KALKTI.YALANCISIN BABAMIN YERİNDE OLSAM BENDE SENDEN BOŞANIRDIM DEYİP KAPIYI ÇARPTI GİTTİ.İNANIN BU YASA KADARONU BEN YALNIZ BÜYÜTTÜM EŞİM SSÜREKLİ BARLARDA YURTDIŞINDA TATİLLERDE.
OĞLUM BÜYÜK İHTİMALLE BABASINI TERCİH EDİCEK.VELAYETİ BABADA OLANLAR VARMI ARANIZDA.YAŞADIKLARINIZI PAYLAŞIRMISINIZ LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…