Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Canım senin de durumun zor 11 yaş tam ergenlik bence çocuğun için bi psikolog dan yardım al muhakkak.babasini secerse seçsin. Sen yoluna bak.tabii sen eşini hala seviyorsan işler degisir

Canim Allah yardimcin olsun..
Barda orda burda dolanan adamdan hayir gelmez bosver oralarda batsin gitsin..
Oglunun yasindan dolayi tam özenti zamani laylaylom hayata özenmesi dogal..bence "oflum senin isteklerin benim icin onemli babanla mutlu olacaksan onun yaninda olmana karsi cikmam " de.babasi muhtemelen yasantisina engel olacak diye istemeyecektir ve oglun gecde olsa senin degerini anlayacaktir.ogluna engel oldukca seni suclayacaktir bosver gitsin kendi gorsun herseyi

Ve boşanan anneler sonrası için cesaret gerek bana 32 yaşındayim
Bende 34 yasindayim.bosandim oglumlayim aileminda yanindayim..mutsuz bir evliliktense bosanmis ama huzurlu mutlu olmayi tercih ederim...niye lüzumsuz biri icin tum hayatimi mahvedeyim.bundan sonra yasayacaklarim kendimle ilgili olur en azindan..
Ailen destek ise arkana hic bakma keyfine bak

Sağ ol canım
Zaten aklıma boşanma daha çok yatıyor
Eşim hala bi cabalar bi yalakaliklar ama artık samimi gelmiyor

1 yildir utanmadiysa onun yanindan gelip sana rol yapip seninle ayni yataga girmeye, affedersen yine ayni sey basina gelecektir emin ol. Simdi muhtemelen gencsin yeni bir hayat daha kolay olur ayni seyi yasin ilerlediginde yaptiginda zamaninda affettigin icin pisman olmaktansa birak kendine yakisan hayati yasasin

Herkese merhaba. Benim eşim de 5 yıl boyunca düne kadar çok mutlu aşık bi insandı. 2 gün önce ufak bi kavga yaşadık ve bir anda ben ayrilcam dedi geldi eşyalarını toplayıp gitti. Oğlum 28 aylık. Oğlum için geri dön dedim yalvardim ama yok. Sana katlanamiyorum diyor. Isim iyi çok şükür çocuğuma bakarım. Ama çok çok üzülüyorum. Eşimle 18 yaşında tanıştım. 5 senedir evliyiz. Bana sürekli bahane uyduruyor. Başka birisi olduğundan suphelenedim. Bana anlaşmalı boşanalim diyor. Bende şu an çok sınırlı olduğum için avukat tutup boşanmaya karşı çıksam mi diye düşünüyorum. Ama bir yandan da bu süreç oğlumu ve beni yıpratir mi acaba bilmiyorum. Neyse tek olmadığımı öğrendiğim için biraz rahatladım. Sizlere teşekkür ederim

Canim.Allah yardim etsin..
Su an ne dusunecegini ne karar verecegini bilemez haldesindir bence cunku beklemedigin anda boyle birseyle karsilasmissin ve cok yeni...önce sakinlesip sonra karar ver...biraz dusunmek istiyorum de ve kafani toplayip dogru bir karar ver..bu benim fikrim tabi

Canım 23 yaşında falan olmalısın o kadar genç ve güçlü bir zamanların ki bu adamla ne kadar gider ben evden koydum cirkef tavırlar sergiledi ben de 12 Mart a kadar rol yapmaya karar verdim o beni bir yıl kandirdi sıra bende aynı evdeyiz tabii salonda yatıyor ama alışveriş yaptırıyor um kıyafetler aldırıyor um falan çocuk bende kalsın bi de evi alayım sonra Güle güle
Senin esin anlaşmalı boşanma da evi sana bırakacak mo çocuğun velayeti sende mi falan şartları isteğine göre düzenle bi de etik değil ama ben eşimin teli ne casus program yükledim ve aldattigini yakaladım kadınların şüpheleri asla sasmaz

yazın babada 1 ay kalma ve sömestr tatilinde 1 hafta kalma durumunu babasıyla konuştuk ve anlaşmaya vardık her hafta sonu alacak yazın ve şubat ayında anneden çok ayrı kalmayacak çocuklar:) ama ödemiyor nafakayı falan allaha havale ettim

Yaklasik 2 senelik evliyim ama neredeyse son bir yildir esimden ayriyim kizim dogmadan 2 ay once babmin evine gectim ve kizim 2 aylikken eskmle tekrar birlestik ama bu seferde eskisinden daha kotu oldu hersey. Suan 6 aylik kizimla yaklasik 3 aydir ailemin yaninda kaliyorum. 20 gun sonra bosanma davamizin ilk celsesi olucak. Sizler nasil basardiniz bu pisikolojiden nasil kurtuldunuz bilmiyorum. Allah rizasi icin dua edin ayakta durmak icin direniyorum sadece kizim icin ama inanin ne gucum nede sabrim kalmadi. Bu yasananlari haketmedin. Niye boyle sinandim.

Canim evet haketmedik böyle bir şeyi ama basa gelen cekilecek...sadece senin basina gelmedi ve daha kimbilir kac kisi bunu yasayacak belki daha beterini yasayacak...
Bunun o kadar da anormal olmadigini kabullen öncelikle bu da hayatin parcasi ve unutma zararin neresinden donulurse kârdır...Kötü bir evlilik yerine bosanmis bir kadin olmak daha iyidir.kangren parmak kesiliyor bu kadar.en azindan siginacak bir ailen var cok şükür...
Hayatina devam et..süslen...aynaya bak ve genc guzel olusunu gor.kucagina kızinin ne kadar yakistigini gör...gül hep gül...kızınla birlikte gülen bir fotoğrafinizi cek yataginin basucuna koy ve her sabah bu mutlulugu gorerek uyan....
Bir kere cevrene bak ne kadar iyi evlilik varsa bir o kadar da kötü evlilik var ne yapalim kötü evliliklerden biri de bizim basimiza geldi...ölüm yok ya ucunda...bunalim falan sakin yapma ve kimsenin lafina sorusuna takilma herkese tek yanitin benim icin en iyisi bu karar ve mutluyum bu....Güler yüzlü olarak atlatirsin herseyi bu altin kuralll

pozitifhatun cok tesekkur ederim tavsiylerin icin. Kulak ardi etmedim emin ol ogleden sonra solugu kuaforde aldim :) bunlar gecici cozumler belki ama mutlu ediyorsa yapmakta fayda var sanirim. Kabullenmek gercekten zor ama olucak Allahin izniyle. Tekrar tesekkur ederim.

Evet belki gecici cozum gibi gorunebilir ama simdiki üzüntün de gecici unutma..zaman en iyi ilac derler dogru bu zamani gecirmek icin oyalanmanda gerekiyor

casus programını nasıl yüklediniz?

Canım internet te yaz casus program diye orda çıkıyor m...başlayan bir program .paralı. ben bir aylık aldım ama uzarilabiliyor

Ben gerçekten bu tarz rüyaların doğruluğuna çok inanıyorum. Allah tarafında gösterildiğini düşünüyorum uyarı şeklinde .

Bunu yabancı ülkelerde çok yapıyolar mesela ekonomik durumda dolayı olabiliyo.aynı ev ama hayatlar harklı kimse kimseye karışmıyo çocuklar için biarada oluyolar.

Allah hepimizin yardımcısı olsun bende eşimden ayrıyım evlendiğimden beri kayınvaldem sürekli benle uğraştı oğlunu sürekli bana karşı doldurdu yuvamı yıkmak için uğraştı evliyken eşime kız gösteriyodu hamile kaldım çocuğumu aldırmak istedi ama izin vermedim tabiki ama ensonun da oğlunu zıvanadan çıkardı eşim beni aldattı çocugumla beni evden kovdu ben eviterk etmeyince kendisi eşyalarını aldı boşanma davası açtı gitti.Ben kayınvaldemin bana ve oğluna büyü yaptıgına da inanıyorum çünkü zorla bana peçeteye sarılı bi çikolata yedirdi oğlunada yedirmiş,gizli gizli kafama tuz dökmüş zaten ondan sonra eşim istemedi beni yaptığı büyüyüde bozduramadım tanıdık bi hoca bulamadım en sonunda amacına ulaştılar yuvamı yıktılar o yuvayla benide yıktılar hayallerimi umutlarımı yıktılar yavruma babası varken babasızlığı yaşatıyolar zaten babada ilgilibi babadegil kızım 9 yaşında babasını çok özlüyo haketmedigim halde bana çok kötüşeyler yaşattılar özellikle mahkeme zamanında para ödememek için yalancı tanık bile çıkardılar mahkemeye iftiralar attılar ama Allaha havale ettim Allah bana ve yavrumayaşattıklarını tez zamanda onlardan çıkarır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…