Bende bunu cok düşündüm hatta bu yüzden yıllarimi tukettim. Ama sonra şöyle dedim once ben iyi olayim o zaten iyi olur. Gerekirse psikologa sorarak ilerleriz ama cok iyi evlatlarimiz olur kardesim. Onun yanında babasi hakkinda iyi konusarak,ayriligi iyi anlatarak vs.Çok doğru ama sonrası beni düşündürüyor. Barışmak niyetinde değilim asla ben mutlu olacağım ama yavrularımız bu durumu sağlıkla nasıl atlatacaklar ?
Bende bunu cok düşündüm hatta bu yüzden yıllarimi tukettim. Ama sonra şöyle dedim once ben iyi olayim o zaten iyi olur. Gerekirse psikologa sorarak ilerleriz ama cok iyi evlatlarimiz olur kardesim. Onun yanında babasi hakkinda iyi konusarak,ayriligi iyi anlatarak vs.
Sizin ozel degilse ayrilma sebebiniz nedir? Dava actiniz mi
Yaşından dolayı çok etkileneceğini sanmıyorum belki daha bilinçlendiği yaşlarda sorabilir. O zaman bir uzman desteği ile anlatırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ortada çocuk var.tekrar düşünün.olmadı tekrar.çabalayın.kızkardeşim boşandı.çocuğu 2 yaşında sokakta gördüğü adamlara baba diye koşuyorYakında boşanacağım ve 27 aylık bir oğlum var. Çözemediğimiz problemler yüzünden birbirimizin yüzüne bakamayacak hale geldik. Boşanacak olmam beni rahatlatıyor ve mutlu ediyor ancak oğlum için endişeliyim görev gereği eşimden farklı bir şehirdeyim. Oğlum babasını zaten çok az görebiliyor. Ancak bu durumu yaşayan anneler nasıl üstesinden geldiniz neler yaşadınız? Bunu bilmek önümü aydınlatacak diye düşünüyorum sevgiler...
Ortada çocuk var.tekrar düşünün.olmadı tekrar.çabalayın.kızkardeşim boşandı.çocuğu 2 yaşında sokakta gördüğü adamlara baba diye koşuyor
Son çare kaldıysa mecbur o halde bebek odaklı olsun ne yapıyorsanız.hasarı en aza indirmelisin.illaki anne babası mutlu aynı evde yaşamış çocuklar giib olmaz.ama bilinçli davranırsanız hasarı minimuma indirirsiniz Allah yardımcınız olsun.Haklisiniz çok kez denedik aslında ancak birbirimizi sevmiyoruz artık. Evimizde huzursuzluk katlanarak arttı ve evladımız için iyi olmuyor böyle olunca da.
Son çare kaldıysa mecbur o halde bebek odaklı olsun ne yapıyorsanız.hasarı en aza indirmelisin.illaki anne babası mutlu aynı evde yaşamış çocuklar giib olmaz.ama bilinçli davranırsanız hasarı minimuma indirirsiniz Allah yardımcınız olsun.
O babasını özlediğinden dolayı değil. Bilişsel süreci onu gerektirdiği için öyle. Üzülmeyin yani öyle birşey olursa.Haklisiniz çok kez denedik aslında ancak birbirimizi sevmiyoruz artık. Evimizde huzursuzluk katlanarak arttı ve evladımız için iyi olmuyor böyle olunca da.
O babasını özlediğinden dolayı değil. Bilişsel süreci onu gerektirdiği için öyle. Üzülmeyin yani öyle birşey olursa.
Ortada çocuk var.tekrar düşünün.olmadı tekrar.çabalayın.kızkardeşim boşandı.çocuğu 2 yaşında sokakta gördüğü adamlara baba diye koşuyor
O yaşta çocuklar öğrenme dolayısıyla sema oluşturur. Her erkeği baba, her kadını anne, her gozlukluyu teyze vs sanirlar. Yanlış yorumlayıp üzülmeyin. Bir iki yila herkesi ayırt edecekOrtada çocuk var.tekrar düşünün.olmadı tekrar.çabalayın.kızkardeşim boşandı.çocuğu 2 yaşında sokakta gördüğü adamlara baba diye koşuyor
Cokkkkk yanlış bı tavsiyede bulunuyorsunuz BENCEOrtada çocuk var.tekrar düşünün.olmadı tekrar.çabalayın.kızkardeşim boşandı.çocuğu 2 yaşında sokakta gördüğü adamlara baba diye koşuyor
Allah yardımcımız olsun.Ailesinin yersiz baskıları ve kendisinin ilgisizliği. Evliyim ama tek başımayım aslında. Aileme karşı saygısızlıkları, öfke kontrolünün olmaması gibi pek çok neden de var. Tabi ben babası hakkında her daim iyi konuşacağım ama babası aynı şeyi yapar mi hiç bilmiyorum. Keza görüşmek istediğini de sanmıyorum oğluyla.
Allah yardımcımız olsun.
Ama bosaninca eş sıfatından çıkıyoruz anne baba olmaya devam ediyoruz. Cocugunu gormek istemezse eger keyfi bilir. Merak etmeyin psikolojileri daha düzgün olacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?