Boşanmış anneler çocuğum 27 aylık ve boşanıyorum. Boşanma sonrası neler yaşadınız? evladınız etkilendi mi?

Ben de daha iyi olacağına inanıyorum pandemi yüzünden ortak yaşadığımız yere gidip dava açamadım. Muhtemelen anlaşmalı olacak dilekçe ve protokolü hazırlayacağız. Siz açtınız mi dava?
Ben annemlerdeyim su anda. Salı günü gidip anlasmali açacağız. Avukata gerek yok dedi aradan çıkardik. Ama tamamen nötrüm sizin duygu durumunuz nasil

Yaşadıklarımız yüzünden soğuduk zaten. Yoldan geçen tanımadığım bir insandan farkı yok maalesef. Ben kim bilir ne zaman halledebileceğim prosedürü. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben annemlerdeyim su anda. Salı günü gidip anlasmali açacağız. Avukata gerek yok dedi aradan çıkardik. Ama tamamen nötrüm sizin duygu durumunuz nasil

Yaşadıklarımız yüzünden soğuduk zaten. Yoldan geçen tanımadığım bir insandan farkı yok maalesef. Ben kim bilir ne zaman halledebileceğim prosedürü. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bizde gidip acicaz bakalim nasil olcak. Banada haber verin istediginiz zaman özeldende konuşabiliriz

Canim avukatsiz nasıl oluo bana da anlatır mısın.Bizimki de anlaşmalı ama avukatli olck.Eger avukatsiz halloluosa bız de öyle yapalım.Bi de benim eşim şuan yurt dışında ben tek başıma yapabilir miyim bunu?

Ben araştırdım anlaşmalı boşanma dilekçesi ve protokol hazırlanıyor internette örnekleri var ikinizin de imzasıyla mahkemeye başvuru yapıyorsunuz. 2niz de gitmelisiniz başvuru esnasında. harç yatırıldıktan sonra gün veriliyor sanırım

Çocuğun küçük olması avantaj bu durumlarda, gönlünüzü ferah tutun çocuklar büyüklerin sandığından daha güçlü. Ebeveynler medenice boşanıp üstlerine düşen görevleri yaptıkça bu süreç atlatılır, Rabbim yardımcınız olsun

Kucuk cocuklarin velayetini hakim anneye veriyor diyorlar insallah alirsiniz
Çok absürd bir durum yoksa velayet anneye verilir diye biliyorum.
Evet canlarım velayet zaten benim..ama benimki anlamıyor. .boşu boşuna zaman ve para kaybı. .üstelik velayet istemiyor ortak velayet istiyor..O da ben istemediği m sürece zaten olmaz..hayırlısı ile kurtulsaydik şu adamlardan

sizce küçük olması neden avantaj..aslında ben de öyle düşünüyorum. ama bir yandan da kendimi mi avutuyorum diyorum.

İnşallaaaah bi kurtulalım gerçekten neşeli hayat dolu bir insandım şimdi içime kocakarı kaçmış gibi adeta. Kurtulayım da eski ben geri gelsin

İnşallaaaah bi kurtulalım gerçekten neşeli hayat dolu bir insandım şimdi içime kocakarı kaçmış gibi adeta. Kurtulayım da eski ben geri gelsin
beni anlattın aynen .7 yıl önce 64 kilo çok güzel biz kızdım şimdi kocakarı oldum gören ne olmus sana diyor..87 kilo..ama ben ne yaptım ,diyete başladım, üstelik çok kararlıyım. salla gitsin şabanlari ya..sen de kafanı dağıt. .kac aylik çocuğun. .

27 aylık zaten doğdu doğalı babasını çok göremedi. Daha doğrusu babası göremedi. Çok düşkün gibi konuşuyor ama yanındayken de telefon elinde devamlı çocuk kendi kendine oynar yanında öyle. Şimdi boşanma kararı aldım hem oğlum hem kendim için umut dolmaya başladım. Memleketime dönerim küçük bir ev edinir oğlumla gezer tozarım diye planlar yapıyorum. Allah yolumuzu açık etsin

çalışıyor musun? eğer çalışmıyorsan hem kendine hem oğluna işte. sakın gurur yapma. .baba evine mi Döneceksin. yoksa ayrı ev mi açacaksın. benim kizimla babası arasındaki ilişki iyi ama memlekete dönüp dönmeme konusunda kararsizim

Öğretmenim çalışıyorum. Eşim ve ailesi memlekette ben görev sebebiyle başka şehirdeyim. Zamanı gelince benim memlekete dönmem oğlumla babasının görüşmesi açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum

önce kendini düşün
senin memlekete gitmen senin için iyi olur mu..erkek bu evl

önce kendini düşün
senin memlekete gitmen senin için iyi olur mu..erkek bu evlenir. sen memlekette ne kadar huzurlu olursun ben ce ona bak..babası çok istiyorsa gelsin görsün.

önce kendini düşün
senin memlekete gitmen senin için iyi olur mu..erkek bu evlenir. sen memlekette ne kadar huzurlu olursun ben ce ona bak..babası çok istiyorsa gelsin görsün.
Haklisiniz tabi ama benim ailem kurulu düzenim de ordaydı zaten atamayla başka şehire gitmek zorunda kaldım. Ayrıca evlenebilir tabi kendi hayatı. Memleketim olmayabilir de tabi devlet nereye atarsa oraya ama gönlüm hep doğduğum büyüdüğüm topraklari istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…