- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.762
- 63
Eşimle bosandik
Ama oğlum bugün yine birleşin diye ağladı (henüz ayrildığımızı söylemedim)
Daha boşanalı 1 hafta oldu ama inanın 4 5 talip var herkes birilerini gönderiyor yada öneriyor
Kız kardeşimle aynı evde 2 yabanci gibiyiz eski eşimin cok fazla borcu olması yüzünden ve maaşı hacizli olduğu için sadece 200 tl nafaka kazanabildik malesef
Eski eşim çok kötü geçen kaza yaptı beni aradı çok kötüydü mecburen gittim (ailesi vs kimse bilmiyor kazayı malesef içkiye devam ediyor o alamıyor ama arkadaşları temin ediyor)
Cok kötü tamamen dibi görmüş vaziyette
Simdi asıl sorunum oğlum ne yapacağım ben nasıl atlatmasina yardim edecem?
2.sorunum ise evde 7 kisiyiz
Ve babam 4000 tl kazanıyor ben iş bulamıyorum bulsamda annem çocuğuma bakamaz çünkü babaannneme bakiyor babaannem kanser
Kız kardeşim evlen git diyor
Cevremde evlen diyor
5 6 aydir eski eşimle ayrıyiz ve boşanma resmi olarak gerçekleşti
Ben evlenmek istemiyorum ama 6 7 kişinin yemegi temizliği bana bakiyor azıcık yoruldum desem kardeşim kavga çıkarıyor yapmasam da olmuyor çok yoruluyorum
Oğlumun okul masrafını babam karşıladığı için mahçup hissediyorum
Bana bir akıl verin
Dua edin
Daha yaralarimi sarmadan evlenmek oglumu daha da üzmek istemiyorum babam uzun yol şoförü evde olamıyor
Babam evlenme ben bakarım diyor ama bu kardesle zor ;(
O kadar bunaldim ki
Ama oğlum bugün yine birleşin diye ağladı (henüz ayrildığımızı söylemedim)
Daha boşanalı 1 hafta oldu ama inanın 4 5 talip var herkes birilerini gönderiyor yada öneriyor
Kız kardeşimle aynı evde 2 yabanci gibiyiz eski eşimin cok fazla borcu olması yüzünden ve maaşı hacizli olduğu için sadece 200 tl nafaka kazanabildik malesef
Eski eşim çok kötü geçen kaza yaptı beni aradı çok kötüydü mecburen gittim (ailesi vs kimse bilmiyor kazayı malesef içkiye devam ediyor o alamıyor ama arkadaşları temin ediyor)
Cok kötü tamamen dibi görmüş vaziyette
Simdi asıl sorunum oğlum ne yapacağım ben nasıl atlatmasina yardim edecem?
2.sorunum ise evde 7 kisiyiz
Ve babam 4000 tl kazanıyor ben iş bulamıyorum bulsamda annem çocuğuma bakamaz çünkü babaannneme bakiyor babaannem kanser
Kız kardeşim evlen git diyor
Cevremde evlen diyor
5 6 aydir eski eşimle ayrıyiz ve boşanma resmi olarak gerçekleşti
Ben evlenmek istemiyorum ama 6 7 kişinin yemegi temizliği bana bakiyor azıcık yoruldum desem kardeşim kavga çıkarıyor yapmasam da olmuyor çok yoruluyorum
Oğlumun okul masrafını babam karşıladığı için mahçup hissediyorum
Bana bir akıl verin
Dua edin
Daha yaralarimi sarmadan evlenmek oglumu daha da üzmek istemiyorum babam uzun yol şoförü evde olamıyor
Babam evlenme ben bakarım diyor ama bu kardesle zor ;(
O kadar bunaldim ki