Boşanmış anneler yardıminiza ihtiyacım var

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Eşimle bosandik
Ama oğlum bugün yine birleşin diye ağladı (henüz ayrildığımızı söylemedim)
Daha boşanalı 1 hafta oldu ama inanın 4 5 talip var herkes birilerini gönderiyor yada öneriyor
Kız kardeşimle aynı evde 2 yabanci gibiyiz eski eşimin cok fazla borcu olması yüzünden ve maaşı hacizli olduğu için sadece 200 tl nafaka kazanabildik malesef
Eski eşim çok kötü geçen kaza yaptı beni aradı çok kötüydü mecburen gittim (ailesi vs kimse bilmiyor kazayı malesef içkiye devam ediyor o alamıyor ama arkadaşları temin ediyor)
Cok kötü tamamen dibi görmüş vaziyette

Simdi asıl sorunum oğlum ne yapacağım ben nasıl atlatmasina yardim edecem?
2.sorunum ise evde 7 kisiyiz
Ve babam 4000 tl kazanıyor ben iş bulamıyorum bulsamda annem çocuğuma bakamaz çünkü babaannneme bakiyor babaannem kanser
Kız kardeşim evlen git diyor
Cevremde evlen diyor
5 6 aydir eski eşimle ayrıyiz ve boşanma resmi olarak gerçekleşti
Ben evlenmek istemiyorum ama 6 7 kişinin yemegi temizliği bana bakiyor azıcık yoruldum desem kardeşim kavga çıkarıyor yapmasam da olmuyor çok yoruluyorum
Oğlumun okul masrafını babam karşıladığı için mahçup hissediyorum
Bana bir akıl verin
Dua edin
Daha yaralarimi sarmadan evlenmek oglumu daha da üzmek istemiyorum babam uzun yol şoförü evde olamıyor
Babam evlenme ben bakarım diyor ama bu kardesle zor ;(
O kadar bunaldim ki

Eşimle bosandik
Daha boşanalı 1 hafta oldu ama inanın 4 5 talip var herkes birilerini gönderiyor yada öneriyor
Kız kardeşimle aynı evde 2 yabanci gibiyiz eski eşimin cok fazla borcu olması yüzünden ve maaşı hacizli olduğu için sadece 200 tl nafaka kazanabildik malesef
Eski eşim çok kötü geçen kaza yaptı beni aradı çok kötüydü mecburen gittim (ailesi vs kimse bilmiyor kazayı malesef içkiye devam ediyor o alamıyor ama arkadaşları temin ediyor)

Ve babam 4000 tl kazanıyor ben iş bulamıyorum bulsamda annem çocuğuma bakamaz çünkü babaannneme bakiyor babaannem kanser
Cevremde evlen diyor
Ben evlenmek istemiyorum ama 6 7 kişinin yemegi temizliği bana bakiyor azıcık yoruldum desem kardeşim kavga çıkarıyor yapmasam da olmuyor çok yoruluyorum
Bana bir akıl verin
Dua edin
Daha yaralarimi sarmadan evlenmek oglumu daha da üzmek istemiyorum babam uzun yol şoförü evde olamıyor
O kadar bunaldim ki

Kardeşiniz çok biliyosa kendisi evlensin.
Babanızın evi orası babanız sizi kabul ediyorsa kimsenin ağzını açmaya hakkı yok.
Yeniden acele bir evlilik yapıp yanlış kArar vermeyin.
Eski eşinizede acımayın.
O size acıdı mı?

Ablanız çok biliyosa kendisi evlensin.
Babanızın evi orası babanız sizi kabul ediyorsa kimsenin ağzını açmaya hakkı yok.
Yeniden acele bir evlilik yapıp yanlış kArar vermeyin.
Eski eşinizede acımayın.
O size acıdı mı?
Ablam olsa büyüktür diyecem de küçük benden
Eşim e acımak değil de ne bileyim 9 10 yıllık mazimiz var bilmiyorum

Eşimle bosandik

Cevremde evlen diyor
Bana bir akıl verin
Dua edin
O kadar bunaldim ki
Pardonda kardeşinize noluyor orası sizinde eviniz bi iş bulun çalışın babanız destekse arkanızda dag gibi duruyorsa kimseye laf düşmez evlenmeyin sırf bunun için kardeşiniz evlensin çok istiyosa

Pardonda kardeşinize noluyor orası sizinde eviniz bi iş bulun çalışın babanız destekse arkanızda dag gibi duruyorsa kimseye laf düşmez evlenmeyin sırf bunun için kardeşiniz evlensin çok istiyosa
Iş arıyorum sürekli ama çocuk a bakacak biri yok maalesef iş bulamadım bulduğum işlerde ya 3 vardiya ve asgari ücret yada daha altı ki çoğu eğitim yaş vs durumlar indan dolayı olmuyor bide boşanmış kadın istemiyor çoğu işyeri sanki öcüyüm

Ablam olsa büyüktür diyecem de küçük benden
Eşim e acımak değil de ne bileyim 9 10 yıllık mazimiz var bilmiyorum

Sonradan fark ettim kardeşiniz olduğunu düzelttim.
Bunca yıl sabretmişsiniz değişmemiş.
Sizi bu hale o koymuş.
Zarara rızasıyla girene merhamet edilmezmiş.

Onun benle yıldızı hiç barışmadı malesef

Sonradan fark ettim kardeşiniz olduğunu düzelttim.
Bunca yıl sabretmişsiniz değişmemiş.
Sizi bu hale o koymuş.
Zarara rızasıyla girene merhamet edilmezmiş.
Pek de rızasıyla olmadi desteği yoktu cirpindikca battı bir nevi

Kardeşine çok sinirlendim orası onun evi ise senin de evin....
dolayısıyla baban arkandaysa seni kimseye muhtaç etmem diyorsa bence babanı dinle.
kendi yaralarını sarmadan ne başkasına derman olabilirsin ne de mutlu olabilirsin. o sebeple kendine zaman tanı iş bul çalış para kazan ayakların üzerinde dur...

Evlenmeyi düşünüyorsan bile bunu şimdi yapma. Daha erken. İlerde kafana göre birini bulursan evlenirsin. Baban seni evinde kabul ediyorsa diğer ev halkının sesini çıkarmaya hakkı olamaz.

Çocuğa bir şekilde bakılırsa evde iş de bulursun, ayaklarının üstünde durursun. Eski eşinle de fazla yüz göz olma derim. Ama öncelikle lütfen çocuğunu düşün. Belli ki fazlasıyla ayrılıktan etkilenmiş. Onun en büyük ve tek destekçisi sizsiniz artık.

Çocuğunuz okula gidiyormuş. Dönem yeni başladı. Baba ayrılığını hazmedememiş yeni bir eve yeni bir abi/baba adayına hiç hoş bakmaz. Siz de istemiyormuşsunuz. Kardeşinizle muhattap olmayın sadece gerekli şeylerde konuşun. Bir iki yıl yorulun birşey olmaz. Oğlunuza odaklanın. Kafanız boşaldığında taliplerinizle görüşmeyin ama kimdir nedir en azından öğrenin. Hayat bu ne getireceği belli olmaz ama en azından bir yıl sabır...

Çocuğunuz okula gidiyormuş. Dönem yeni başladı. Baba ayrılığını hazmedememiş yeni bir eve yeni bir abi/baba adayına hiç hoş bakmaz. Siz de istemiyormuşsunuz. Kardeşinizle muhattap olmayın sadece gerekli şeylerde konuşun. Bir iki yıl yorulun birşey olmaz. Oğlunuza odaklanın. Kafanız boşaldığında taliplerinizle görüşmeyin ama kimdir nedir en azından öğrenin. Hayat bu ne getireceği belli olmaz ama en azından bir yıl sabır...
Çok haklısınız kardeşim de umarım dersleri başlayınca benimle uğraşmayı bırakır

Kardeşine çok sinirlendim orası onun evi ise senin de evin....
dolayısıyla baban arkandaysa seni kimseye muhtaç etmem diyorsa bence babanı dinle.
kendi yaralarını sarmadan ne başkasına derman olabilirsin ne de mutlu olabilirsin. o sebeple kendine zaman tanı iş bul çalış para kazan ayakların üzerinde dur...
Evde ek iş arayacam olmazsa en azından cep harçlığı çıkar bakalım nasip

Evlenmeyi düşünüyorsan bile bunu şimdi yapma. Daha erken. İlerde kafana göre birini bulursan evlenirsin. Baban seni evinde kabul ediyorsa diğer ev halkının sesini çıkarmaya hakkı olamaz.

Çocuğa bir şekilde bakılırsa evde iş de bulursun, ayaklarının üstünde durursun. Eski eşinle de fazla yüz göz olma derim. Ama öncelikle lütfen çocuğunu düşün. Belli ki fazlasıyla ayrılıktan etkilenmiş. Onun en büyük ve tek destekçisi sizsiniz artık.
Hiç düşünmüyor ve istemiyorum suan o kadar yaraliyim ki

Eşimle bosandik

Cevremde evlen diyor
Bana bir akıl verin
Dua edin
O kadar bunaldim ki
Daha pskolojini düzeltmeden tekrar bir evlilik yaparsan senin için daha tehlikeli olabilir yani kendini topla bir müddet idari etmeye çalış şu durumda yeni bir evlilik için sağlıklı karar veremeyebilirsin birinden kurtulmuş iken bir başkasına bulaşabilirsin . Rabbim yardımcın olsun canım .

Back
X