Boşanmış arkadaşlar, çocuğu babasıyla görüşmeyen var mı?

missingandmygirl

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
1.328
1.609
333
Hatay
ben 1 yıldır ayryım.. ve kızım3 yaşında. babası kızımı ne yazık ki bu bir yıl içinde en fazla 3 kez görmüştür. doğal olarak kızım babasını soruyor onu (hiç haketmediği halde) özlüyor ve soruyor . bende onun işte olduğunu söylüyorum. arada ona anlatıyorum biz babanla ayrıldık onun evi ve bizim evimiz ayrı diye ama daha çok küçük olduğu için bunu anlayamıyor. siz nasıl davranıyorsunuz bu gibi durumlarda? çok üzlüyorum kızım adına ama elimden bişey de gelmiyor
sizlerden tavsiyelerini ve deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum sevgiler......

ilk baslarda benim kizlarimda sorardi..ben iki cocuklan ayrildim..biri 2,5 yasindaydi biri 5 yasindaydi...cok zor günlerdi..bana sorarlardi baba nereye gitti..nerde diye..bende bi kac hafta idare ettim durumu..iste derdim ..calisiyo derdim..sonra cocuklara anlatmak zorunda kaldim..zaten benle evliyken iliskisi olan kadinla beraber görmüs cocuklar...cocuklarin piskolojileri cok bozuldu..5 yasindaki kizim nerdeyse 2 sene boyunca altini pisletti..büyük cisini yapti 2 yil boyunca..kücük kizimdada bi kac kere oldu ayni durum ama o cabuk toparladi kendini..simdi yeni yuva kurdum..cok sükür esimle mutluyum..kizlarimda büyüdüler..13-14 yasindalar su an...ayrildiktan 3 sene sonra simdiki esimle tanistim evlendim..o babalik yapti 2 kizlarimada..allah ondan razi olsun..cennetin en güzel yerine yerlestiirsin rabbim onu..kizlarimin bulusmasina gelince babalarini senede 3-4 kez görüyorlar...kizlarimda pek önemsemiyor zaten..görüsselerde olur görüsmeselerde..

evet konuştum ama önemsemiyor telle bile ayda bir arar onada söyledim ama bir değişklik yok

allah allah..neden acaba.resimdeki tatlı kız aranmazmı? boshayallersmile
belkide gördüğünde ya da sesini duyduğunda dayanamıyodu.ayrı kalmak daha zor geliodur belki.. çocuk açısından düşünmüyor o ayrı..

sizde zor günler atlatmışsınız ama güzel Allahım size yeni bir kapı açmış . umarım bende bu zor günleri atlatırım . zaten benim açımdan bir problem yok hiç ama hiç o günlere geri dönmek istemiyorum ama kızımın üzülmesine dayanamıyorum . aslında çokta bu konudan bahsetmiyor ama üzüldüğünü anlayabiliyorum ve bu travmadan en az hasarla çıkmasını istiyorum
sırf bu yüzden kızm küçükken bir evlilik yapmak istiyorum ki baba modeli olacak biri olsun kızımn yanın da . ama yapacağim evliliğin de alalade bir evlilik olmasını istemiyorum.
umarım bende sizin kadar şanslı olabilirim Bu arada mutluluğunuz hep daim olur inşallahh sevgiler...

yok öyle değil kesinllikle ben eski eşim için şunu düşünüyorum siz ne dersiniz bilemiyorum ama ''' o çocuk sahibi bir erkek sadece BABA değil'''
Düşünsenize aynı yerdeyiz kızıma ulaşması 10 dk ama hiç alakası yok
Şu anda çok ilginç bişey oldu onuda sizle paylaşmak istedim ben bunları yazarken 1 aydan sonra o aradı ve kızımla 1 dak kadar konuştu ama kızım teli bana geri verdi ve onla konuşmak istemiyorum dedi . ısrar ettim ama hayır dedi.... (
Şu anda daha da çok üzüldüm gerçekten .. ne yapmalıyım bilemiyorum...

çocuğunuzun tepkisini babasını söyleyin.ileride kızının ona mesafeli davranmasını istemiosa şimdiden silkelenip kendine gelmesi lazım..

sagol arkadasim...insallah sisinde karsiniza iyi bir insan cikar.ama cok dikkat etmek lazim..bu devirin insanlarina güven olmuyo ..
benim büyük kizimda bi zaman sonra görüsmek istemiyordu babasiylan 5 yasindayken...belkide kizin anliyordur durumu..

evet haklsınız anlıyor ve bir şekilde tepki duyuyor heralde .....

Baba ilgisiz davrandığı sürece, malesef çocuğun ona bağlanması çok zor. Ve belki de nefret bile edecek zamanla, büyüdükçe, çok kötü. ınsanlar boşanabilir ama evladına neden bunu yapıyor anlayamadım. Babalıktanda mı istifa ediyor bu insanlar ve yüreği nasıl dayanıyor.

Allah yardım etsin. Umarım küçük prenseste eksikliğini hissetmeden, yaralanmadan atlatır bu zamanları.

çok kötü bir durum kızın için.peki doğduğunda kızınla ilgilimiydi ve bu çocuğu istiyormuydunuz?evlenmeden önce çocuklara bakış açısı neydi?belkide kızıyla görüşmesini engelleyen sebepler yada kişiler vardır,hem babasını geçtim babannesi dedeside mi aramıyor?

kızın daha minicik, masumcuk :gitme: anlayamaz ki ayrılığı..Ben de 2.5 yaşımdayken ayrılmış annemle babam, şu an 18 yaşındayım bugüne kadar ne aradı ne sordu.küçükken ağlıyodum, bi kez olsun göreyim istiyodum annemler aracıyla haber yolladılar ama her defasında beni görmek istemediğini iletti. Artık üzülmüyorum canım her şeyi anlayacak olgunluğa geldim.kızın da ilerde aşacaktır bunları.Şimdi Allah yardım etsin ikinize de :Saruboceq: sen ona eminim baba eksikliğini hissettirmezsin a.s

canım yaa kıyamam,sen çok çok güçlü olmalısın canım kızına o dünyalar güzeli yavruna(Allah nazarlardan saklasın)hem anne hem baba olacaksın belli ki eski eşin sırf görevini yapmış olmak için arıyo arada...
ama sakın kızını babasına karşı doldurma canım sen bilinçli bir anneye benziyosun ama bazı anneler maalesef çok yapıo bu hatayı ayrıldıktan sonra,eski eşlerine kendi öfkelerini çocuk aracılığıyla kusuyolar ama bu en çok o çocuğu yaralıyo bunu bilmiyolar,kızın büyüyecek elbet Allah'ın izniyle büyüdüğünde bunu en az hasarla atlatmış olması için senin çok güçlü olman lazım,Allah yardımcın olsun canıma.s.

esinle bi kac kez daha konusmayi denesen canim? gerci ne kadar yardimci olur bu konusmalar bilmiyorum ama belki bu sefer anlar. cok yazik yaa benim minicik bi kizim olacak ve onu gormeyecegim haaa...insan nasil dayanir...Allah yardim etsin kizina ve sana canim benimm olumunekankayizsmile

allah yardımcın olsun cnm.
eşin sana çok kızgın olduğu için çocuğunuda redediyor olmalı.
erkeklerde bu durum var malesef. çocuğunla seni bir görüyor ve sana kızdığı zaman onuda görmek istemiyor. ama biz kadınlar onlar gibi değiliz.
allah tez zamanda güzel bir kapı açsın sana.

arkadaşım kızım doğana kadar çok mutlu bir evliliğim vardı ama o zamanlar babamın vefatı dolayısıyla doğumdan sonra memlekette kaldım ve bu arada eşim beni aldattı ondan sonra zaten aralıklarla altı ay kadar aynı evde kaldı kızım ve babası ..
yani aralarında bir bağ oluşmadı daha doğrusu kızım onu çok seviyor ama babası onu sevdiğini söyleyip aramıyor bile
evet bebeği isteyerek yaptık çocuklar severdi yada ben öyle sanıyordum . çünkü sonrasında onu hiç tanımadığımı anladım o da ayrı konu...
kesinlikle onu engelleyen hiçbişey yok hadi gelmemesini geçelim telefonla aramasıdamı zor
babaanne ve dedesine gelinceeeee
onlar bu süreç içinde o kadar çok hatalar yaptılar ki beni aramaya yüzleri yok özl babaannesinin.... ben bu aldatma olayını yaşarken o kadın da yanımızdaydı ve beni paranoyaklıkla suçladı herkese beni kötüledi sırf oğluna kimse bişey demesin diye...
ama sonra gerçekler ortaya çıktı herkese rezil oldular
sonuçta benim kızımn ne yazık ki baba tarafından bir akrabası yok bana göre ...

konuştum ama tamam daha sık araım deyip aramıyor
ben bu konuyu açmışken tesadüf aradı (üstteki yazılarımda var) .. kızım konuşmak istemedi..
küstümü acaba bana diye soruyor işte 4 aydır görmedim yaa ondan mı diyor

Günaydııııııııın dicektim ama onla bu tür bir muhabbetimiz yok artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…