- Konu Sahibi missingandmygirl
-
bana kızgın olması için bir sebap yok ki asıl kızgın olması gereken benim ona beni aldattığı içinallah yardımcın olsun cnm.
eşin sana çok kızgın olduğu için çocuğunuda redediyor olmalı.
erkeklerde bu durum var malesef. çocuğunla seni bir görüyor ve sana kızdığı zaman onuda görmek istemiyor. ama biz kadınlar onlar gibi değiliz.
allah tez zamanda güzel bir kapı açsın sana.
canım yaa kıyamam,sen çok çok güçlü olmalısın canım kızına o dünyalar güzeli yavruna(Allah nazarlardan saklasın)hem anne hem baba olacaksın belli ki eski eşin sırf görevini yapmış olmak için arıyo arada...
ama sakın kızını babasına karşı doldurma canım sen bilinçli bir anneye benziyosun ama bazı anneler maalesef çok yapıo bu hatayı ayrıldıktan sonra,eski eşlerine kendi öfkelerini çocuk aracılığıyla kusuyolar ama bu en çok o çocuğu yaralıyo bunu bilmiyolar,kızın büyüyecek elbet Allah'ın izniyle büyüdüğünde bunu en az hasarla atlatmış olması için senin çok güçlü olman lazım,Allah yardımcın olsun canıma.s.
hayır hiçbri zaman kızımı babasına doldurmuyorum çünkü bunu yaparsam sadece kızım üzülecek bunu biliyorum .. ondan bahsederken bile gözleri doluyor kızımın ...
anlayamıyorum babasıyla sadece aralıklı olarak 6 ay beraber kaldı ama içindeki bu sevgi beni çok üüzüyor
canım babasını hiç görmemiş insanlar bile yana yana ararlar babalarını Allah'ın verdiği bir sevgi bu anne baba nasıl koşulsuz şartsız seviyosa çocuğunu çocuk da aynı şekilde sever içgüdüsel birşey bu ilahi birşey...
Allah eşinin yüreğine evladına karşı merhamet versin,bence bir insanın evladını sevmemesi için ya cani olması ya da psikolojisinin bozuk olması gerekir,normal her insan çocuğunu sever korur kollar,inşallah eşin de hatasını anlar ve çocuğuna sahip çıkar.
sen de dağlar gibi arkasında olduktan sonra evladın bu durumu en az hasarla atlatır merak etme canım,Allah yar ve yardımcın olsun...
yok öyle değil kesinllikle ben eski eşim için şunu düşünüyorum siz ne dersiniz bilemiyorum ama ''' o çocuk sahibi bir erkek sadece BABA değil'''
Düşünsenize aynı yerdeyiz kızıma ulaşması 10 dk ama hiç alakası yok
Şu anda çok ilginç bişey oldu onuda sizle paylaşmak istedim ben bunları yazarken 1 aydan sonra o aradı ve kızımla 1 dak kadar konuştu ama kızım teli bana geri verdi ve onla konuşmak istemiyorum dedi . ısrar ettim ama hayır dedi....(
Şu anda daha da çok üzüldüm gerçekten .. ne yapmalıyım bilemiyorum...
pek tatlı kızınız maşallah.siz de çok güzelsiniz.ne aptal insanlar var.şöyle eşi ve evladı bırakıyorlar.ellerindeki cevherin kıymetini bilmiyorlar.ilerde o tip kadınlardan tekme yedikçe anlayacaklar hatalarını ama çok geç olacak.kızınızın baba ihtiyacı belki biraz yarım kalacak ama yine de çok şanslı ki sizin gibi bilinçli ve düşünceli bir anneye sahip.size kızınızla hayatınızda mutluluklar dilerim.a.s.
arkadaşım bir yanlış anlaşılma var galiba ben evli değilim yani henüz daha diyelim :) Belki de Allah söyletmiştir size:) ama kızım küçükken evlenmeyi düşünüyorum yazmıştım belki ondan öyle anlaşılmışımdır..içten içe kırılmıştır babasına canım benim ya, bi kere eşim oğlum 2 yaşındayken sadece 1 hafta iş gezisine çıkmıştı, döndüğünde oğlum babasına çok soğuktu, babası sarılmak için yanıp biterken hemde, "sen kayboldun, gittin, ben artık seni sevmicem" diyodu yarım yamalak konuşuyodu o zamanlar, yani kızını düşünemiyorum bile, bir sene,
umarım evladını kalbende terk etmemiştir eski eşin, gerçi göstermedikten sonra sevgisi neye yarar ya, öyle umdum en azından
sen güçlü bi kadına benziyorsun canım, kimsenin kalbine babalık kolayamazsın ki, umarım yeni eşin kızına gerçek baba olur, malesef her zaman biyolojik babalardan gerçek baba olamıyor.
bi taraftan kızının küçük olması iyi aslında küçükken ayrıldığınız için az hasar alır bence, 5-6 yaşında olsa onun için çok daha sıkıntılı olurdu, hemde yeni eşini kabullenmesi zor olurdu belkide
umarım kızın için en iyisi olsuna.s.
arkadaşım bir yanlış anlaşılma var galiba ben evli değilim yani henüz daha diyelim :) Belki de Allah söyletmiştir size:) ama kızım küçükken evlenmeyi düşünüyorum yazmıştım belki ondan öyle anlaşılmışımdır..
ve sizinde yukarıda belirttiğiniz sebeplerden dolayı eğer karşıma iyi bir baba ve eş modeli çıkarsa hiç tereddüt etmeden evlenirim
Kızım 4 yaşlarında felandı sanırım eski eşimle ayrıldığımızda. Anlasada anlamasada karşısına geçip konuşmuştuk ayrılırken. Onu çok sevdiğimizi söylemiştik. Eski eşim önceleri ne arar ne sorardı kızımızı. Ben arar kızıma verirdim telefonu. Bir kaç kelime edip kapatırlardı. Ama hep yapardım bunu. Babalar gününde bayramlarda ne bilim bunun gibi özel günlerde de arar kızıma verirdim telefonu kendim konuşmadan. Babası istemese de konuşurdu biraz. Benim kızımda babasına soğuktu. İstemiyordu gitmek konuşmak bile. Ama sonradan isteyecekti, biliyorum bunu. O yüzden ara ara ben aradım konuşturdum. Eski eşim değilde annesi özlerdi kızımı. Torununa çok değer verirdi. Düşünün kızım babasıyla olmak istemiyordu ama babaannesine ölüp bitiyordu. Çocuk sevildiği yeri bilir. Kim severse onu sever. Kim ilgilenirse onunla ilgilenir. Heleki o yaşlarda. 2 yaşında kızım babasını görünce ağlardı. Sevgi göstermiyordu ki babası ona...
Ayrıldıktan sonra da dediğim gibi devam etti. Ama şuna çok dikkat ettim ben. Ben çok çektim eşimden allah biliyor. Azap yaşattı bana 8 sene. Ama kızıma bir kere bile babası hakkında birşey demedim. Biz ayrıldık evet ama babasının hala onu çok sevdiğini, işleri dolayısıyla gelemeyebildiğini, sevgisinden hiç birşey eksilmediğini hep anlattım. Anlayabildiği kadar anladı. Çok şükür en az zararla atlattık o dönemleri. Şuan ikinci evliliğim. Şimdiki eşime baba diyor kızım. Ama öz babasıyla da görüşüyor artık. Gidiyor kalıyor. Kendisi arıyor soruyor.
Bu bir geçiş dönemi. Siz sakinliğinizi koruyun. Hepsi geçecek. Kızınızda sizin gibi güçlü bir anne ile çok güzel atlatacak bu dönemi inş. Zamanı gelince büyüyünce herşeyi kendisi öğrenecek ve haklı haksız kim görecek zaten bu tatlı kız. Allahım bahtınızı açık etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?