- Emoji Skoru
- 4.873
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi mutluluk38
Ben de burdayım bayanlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de burdayım bayanlar:)
yahu madem boşanacaktınız neden evlendiniz ki , cık cık cık.
Ben aldatilarak bosandim bir kes int. Diyeri normalde yani bir kez sans verdim affetim ikinci kez yakaladim gene sans verdim bitirmesi icin tmm dedi ama devam etti bende bundan sonrasi icin herkes kendi yoluna gitmeli diye dusundum ve biz cok ama.cok severek evlendik ailler karsi cikti razi ettik hergun telefonda saatlerce konurduk o isteyken ben isteyken yani demem o benim hic bir pismanligim yok dondup arkama sunuda yapsaydim diyecegim hic birseyim yok kaybettigim sey ona guvenmem yani insanlara guvenmem kaybettigim sey ise 7 senem ....Evli bir bayan olarak sunu sormak istiyorum size bu evlilik ve bosanma bosandiktan sonra oturup dusundugunuzde kaybettikleriniz ve kazandiklariniz neler ?
Cok komiksin ....yahu madem boşanacaktınız neden evlendiniz ki , cık cık cık.
Inan ben hic muhatap olmadim niye uzatacakmisim ki en guzeli hic seviyesine dusmeden bitirmekbazen öleceğim günü bilsem o an vazgeçerdim herşeyden diye düşünüyorum da..boşanacağım günü bilseydim teneke takar dolandırırdım onu herhalde![]()
Merhaba kk uyeleri ben eski esimden ayrilali bir sene bosanalida 7 ay oldu suan kendi ayaklarimin uzerinde duruyorum.hayatimi bir duzene soktum cok sukur siz neler yapiyosunuz
Cok sukur ne guzelbenim tam 8 yıl oldu çalışıyorum ayaklarım yere basıyor kendimi geliştirdim iyim mutluyum çok şükür
Ben aldatilarak bosandim bir kes int. Diyeri normalde yani bir kez sans verdim affetim ikinci kez yakaladim gene sans verdim bitirmesi icin tmm dedi ama devam etti bende bundan sonrasi icin herkes kendi yoluna gitmeli diye dusundum ve biz cok ama.cok severek evlendik ailler karsi cikti razi ettik hergun telefonda saatlerce konurduk o isteyken ben isteyken yani demem o benim hic bir pismanligim yok dondup arkama sunuda yapsaydim diyecegim hic birseyim yok kaybettigim sey ona guvenmem yani insanlara guvenmem kaybettigim sey ise 7 senem ....